💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 051
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 375
Да, явно за Гичка/дете съм се заблудила. Но ако е искала да си говори за деца и с Пламен е можела да го направи и с Георги също...
Аз пък друго ме озадачи вчера. Едва на този етап все едно се опознават - Юлиян пита Пламен дали има деца, жените си говорят за разводи, въобще едни такива опознавателни разговори, които обикновено се водят още в началото. Тези хора какво са си приказвали досега? И друго - ако не са искали да говорят за личния си живот, то отведнъж не просто да са си разговаряли, а го правят пред камери - да е сигурно, че ще се излъчи на драгия зрител.

# 376
Да, но пък ако има зрителски вот, този който участва в повече битки, става по-запомнящ се.
Да, но пък ако има вот на отпадналите участниците не може да очакваш кой знае колко гласове от тях, при положение, че си се изпокарал с всички играчи в две от трите племена. Wink

# 377
Юлиян снощи каза, че ще е в розово. Даже с близначките го коментираха. Явно от продукцията са го накарали да обуе зеления клин.

# 378
Все пак мисля, че ще е зрителски вот, щом в оригиналния формат има такъв.
Личните разговори бяха нагласени - все едно са ги накарали да си говорят за семействата си.

# 379
  • София
Аз този път реших да пробвам нещо различно и гласувах за Ана-Мария. Като част от племето на прабългарите, Стоян ми е далеч по-симпатичен от нея, разбира се, но някак много ми се ще това момиче да покаже, че не е там само за цвят. Както Радка-пиратка успя все пак да покаже нещо именно на капитанската битка срещу Роберта, така и се надявам, че Анка също би могла да ме изненада приятно. Демек, давам й последен шанс. Ако не се справи, окончателно ми влиза в списъка "тази пък коя беше?!?" - по примера на Наско.
Близначките все още са ми най-любими от женския състав, но на моменти и аз започвам да им се дразня. Както се казва, пресолиха манджата. Нищо, де, поне сега си имат Добата за компания, та наистина могат да си направят страхотна тройка по рязане на ябълки, дини и пъпеши. И после да му покажат как да ги сглобява... хъм... Накрая от цялата тая работа, Добата ще излезе най на плюс: ще знае да плува, да реди пъзели и ще е щастливо женен Smiling Imp

# 380
Аз пък друго ме озадачи вчера. Едва на този етап все едно се опознават - Юлиян пита Пламен дали има деца, жените си говорят за разводи, въобще едни такива опознавателни разговори, които обикновено се водят още в началото. Тези хора какво са си приказвали досега? И друго - ако не са искали да говорят за личния си живот, то отведнъж не просто да са си разговаряли, а го правят пред камери - да е сигурно, че ще се излъчи на драгия зрител.
Е това вече е друго нещо! Радостина проведе предизборна кампания просто... Юлиян и той... Стратези! Тук даже вече се хванаха, започна Радостина да им изглежда свястна. 😈🥴 Верно че всеки си има своята драма или приказка в живота, важно е обаче в кой момент ще я поднесе на зрителите и с колко точно патос. Wink

# 381
  • София
Според мен от продукцията ги бяха накарали, защото Юлиян като го пита Пламен, а после направи коментар, стана ясно, че знае за децата му и че не говори за пръв път за тях. Както и съответно Юлиян за неговата прятелка. Пламен каза, че винаги грейвал като говори за нея, така че определено не си разказват за пръв път.
Накарали са ги да започнат разговора, но после си личеше, че говорят с чувство, разчувстваха се всички.

# 382
Юлиян снощи каза, че ще е в розово. Даже с близначките го коментираха. Явно от продукцията са го накарали да обуе зеления клин.
Така и трябва. С нищо по-специален не е Юлиян от останалите участници, за да му търпят своеволията.  Освен ако не е. Whistling

# 383
Стоян се надява да го изберат за капитанската битка, защото наградата, която ще спечели, ще е от голяма полза за него.
Специално за Morella Allan Poe:
Скрит текст:
Друго си е човек да разгледа колажа на компютъра... Усетих аз, че големите неща се виждат на голям екран. 😜🤭
Хахахахаха 😚

Снощи ми беше много скучен епизод, почти не гледах. Днес с тия капитани също се чудя...

Надявам се дуела в петък да бъде по-интересен.

# 384
  • Sofia
Сериозно ли и в този формат ще гледаме предложение за брак в национален ефир?Нещо по-оригинално не можаха ли да измислят,това вече е тотално изтъркано.

За вчерашната игра всичко сте изкоментирали.
Смятам,че беше абсолютно подходяща за близначките по повод синхрона.И наистина е недомислие начина им на участие ту като един,ту като двама играчи.
Не,че славяните не бяха тотално зле-там ни стратегия,ни мисъл,нищо.

Иначе друго какво-близначките тотално взеха да пресоляват манджата,сватбата-мега тъпа,женската коалиция-отврат...Човек да се чуди как да коментира,че да не е тотален хейт.

Ии,еврика,Ана-Мария довечера щяла да се раздвижи.Не е за вярване направо. Mr. Green
Да се обединяват вече и да гледаме нещо по-различно от участието на едни и същи хора във всяка игра.

# 385
Кога ще имат възможност отново да откраднат играч от другото племе?Днес ли?  Thinking

# 386
Ана Мария е ходила на капитанска битка. С Роберта и Амелия. Беше трагична, но там и играта беше много трудна. А близначка ходила ли е на капитанска?

# 387
Да, с Веско и Пламен на баланс-игра.

# 388
Търся линк за епизода от вчера.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт