💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 977
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 345
 Гласувах за Ана-Мария, това за мен е чиста  игра за издръжливост и доказано там жените са по добри. Теглото си оказва влияние. Защо обаче с това промо ни казват какво ще се случи днес и утре на елиминационните игри. Тъпа история!

# 346
  • Козлодуй
Голяма драма. Изобщо не ми се слушат такива неща.
Амелия не се е оплакала нито веднъж, напротив, изглежда толкова по-силна  и позитивна от тези ... а е изгубила родителите си, когато е била само на 14. Разделена и с двамата бащи на децата й и само на 27... едва ли й е било лесно.

Амелия нито веднъж не каза, че и липсват децата за разлика от Пламен, Венцислава и Радостина Simple Smile Очевидно децата на Амелия вече са я забравили като родител, свикнали са с бащите си и тя е свободна кукувица да "снесе" в друго гнездо и не е виновна просто някои жени не развиват толкова силно чувство за майчинство.

# 347
И да е казала Амелия колко и липсват децата, просто не го показаха. Сърцераздирателна тема я подхванаха в този епизод.

# 348
Битката беше за ловкост, славяните можеха да разменят Веско и Март, на първи пост се искаше повече сила. Но и това нямаше да им помогне с балерините на 2 и 3.

хехех,да ..освен, че са балерини са и бездарни такива без чувство за синхрон ахахаха Simple Smile Simple Smile
Лесно се постига синхрон от двама души с еднакъв ръст и тегло, които са на една вълнА, каквито са близначките. Тази игра си беше за тях, но не съм сигурна че беше честно участието и на двете в нея.

# 349
  • София
Чакай сега, от самото начало в тая игра е сбъркано участието на близначките.
В игрите са 2 в номинациите са 1, от този начин още от началото траките са 7 участника и гастонови като направих коалиция имаха винаги глас повече.

# 350
Съгласна съм. Още вчера казах същото.
Абе откъдето и да го погледнеш, това с близначките не е доизмислено както трябва.

# 351
Гласувах за Стоян.

Малко не можах да доизгледам след битката и се ядосах и че пропуснах и промото, че мъжо искаше да коментираме някои работи. Както и да е..

От това , което видях за секунди , не можах да разбера какъв беше смисъла на тази сватба ? Аз мислех, че ще е истинска ама явно нещо се подиграват взаимно ?

Видях и само частта в промото с Валерия. Май е хубаво момиче,  но ми се стори , че отказва и май ще се разделят двамата .

Според мен Стоян ще спечели и понеже е супер глупав , няма да избере имунитет и от там ще изгърми.  Ако беше поне малко умен , щеше да мисли как да се запази и защити , за да може да стигне до финала поне и от там да сподели наградата с нея , а не обратното .. Ама кой ти да има мозък  и да мисли. Отиде да играе ,  или да предлага брак и да събира известност , публичност и да се покаже колко е романтичен!

Аз лично предпочитам да отпадне в играта някоя от жените , но лошото е , че явно няма да е така.
Та точно заради това , хайде по-скоро да ги сливат племената,  че да се кефя на опадалите круши.

# 352
Наградата за победата сигурно е всички да се срещнат с някой близък, а не само той, иначе няма логика. Весо може да се види с баба си.

# 353
Някой спомена , че на близначките разрешили от продукцията да играят и двете.Пропуснала съм кога или въобще няма такова нещо, тихо и полека се внедриха , като двама играчи.Номинирали като един? Ами нека има отпочинали играчи, нека има избор на такива според играта, пък я се стигне до номинации я не.Не е първата несправедливост спрямо другите, няма и да е последната, но е доста нагло.Щом е Игра, значи има правила и те се спазват, искам да видя футболен мач, където играят близнаци и единият отбор е с човек повече.
При социализма така приемаха близнаци в университет, щом единият се е класирал, другият автоматично влиза, ама после не дават една диплома😂
Гласувах за Стоян, да , не е от най-умните, но влага хъс и старание.Ако спечели, негово право е да избере награда .

# 354
Стоян се надява да го изберат за капитанската битка, защото наградата, която ще спечели, ще е от голяма полза за него.
Март усеща, че след "Стоянската капитанска битка" ще има "готин развой" за Стоян. Томас и той се надява на същото.... А пък аз усещам, че ми намирисва на плосък сценарий. 🤨😡

Браво на Пламен! Единствената му "грешка" беше, че се хвърли да тича като фурия... Това са 24 парчета, можеше да си разпредели силите. Браво и на близначките!

Специално за Morella Allan Poe:
Скрит текст:
Друго си е човек да разгледа колажа на компютъра... Усетих аз, че големите неща се виждат на голям екран. 😜🤭

# 355
Весо може да се види с баба си.

Или от продукцията да му уредят "разтоварваща среща".

# 356
Близначките:
1."Юлиян е такъв изрод.Въобще не изглеждаше загрижен хората,като се контузиха в битката със скачането.Що за изрод."
2."Е най-много да беше умрял Пламен,тъкмо щеше да ни разчисти пътя.Ха-ха-ха."
Не си мислех,че ще видя нещо по-жалко от мъжката коалиция,но тракийките са по-голямо дъно и от тях.Когато се бяха събрали в началото на епизода и обясняваха,колко са тъпи мъжете и как щяли да дават на Добрин да събира като пъзели ябълки и дини разрязани на две направо ми се повръщаше.Имам спортна злоба и възпитание,но ако бях в играта в отбора на траките на позицията на Юлиян щях да саботирам игрите нон-стоп.Няма аз да ти мъкна като вол,ти да ми се отблагодариш с номинации нон-стоп и да ми се смееш ехидно,как докато не те изгонят няма да спрат да те номинират.Абсолютно не виждам,как в игра би ме победила,която и да е от дамите в това племе.

# 357
  • Испания
Скрит текст:
Близначките:
1."Юлиян е такъв изрод.Въобще не изглеждаше загрижен хората,като се контузиха в битката със скачането.Що за изрод."
Не си мислех,че ще видя нещо по-жалко от мъжката коалиция,но тракийките са по-голямо дъно и от тях.Когато се бяха събрали в началото на епизода и обясняваха,колко са тъпи мъжете и как щяли да дават на Добрин да събира като пъзели ябълки и дини разрязани на две направо ми се повръщаше.Имам спортна злоба и възпитание,но ако бях в играта в отбора на траките на позицията на Юлиян щях да саботирам игрите нон-стоп.Няма аз да ти мъкна като вол,ти да ми се отблагодариш с номинации нон-стоп и да ми се смееш ехидно,как докато не те изгонят няма да спрат да те номинират.Абсолютно не виждам,как в игра би ме победила,
която и да е от дамите в това племе.

Абсолютно съм съгласна, освен определението "дами" /предполагам, че е използвано, за да бъдат наречени по някакъв начин/.

# 358
Близначките:
Не си мислех,че ще видя нещо по-жалко от мъжката коалиция,но тракийките са по-голямо дъно и от тях.Когато се бяха събрали в началото на епизода и обясняваха,колко са тъпи мъжете и как щяли да дават на Добрин да събира като пъзели ябълки и дини разрязани на две направо ми се повръщаше.Имам спортна злоба и възпитание,но ако бях в играта в отбора на траките на позицията на Юлиян щях да саботирам игрите нон-стоп.Няма аз да ти мъкна като вол,ти да ми се отблагодариш с номинации нон-стоп и да ми се смееш ехидно,как докато не те изгонят няма да спрат да те номинират.Абсолютно не виждам,как в игра би ме победила,която и да е от дамите в това племе.

И на мен това ми направи много лошо впечатление. Ако си мислят, че са много интересни за зрителите - грешат

# 359
Ако трябваше да бъда честен със себе си и да ги определя като нещо различно щях да премина в графа 18+.Нямам нищо против,че са направили коалиция,но арогантното им държание минава границите.Истински интелигентният човек знае,че арогантността е най-близкият път към провала,защото от високо лесно се пада.Всяко едно нещо с което описват в лоша светлина  Юлиян и Добата като поведение и възможности е като огледало за мен,защото те не са по различни,ако трябва да се погледнат отстрани.А няма да коментирам драмите с разводите и т.н. -от малък извън училище и работа се занимавам с благотворителност и съм срещал хора с такива тежки съдби,че проблемите на тези хора ми изглеждат смешни,как се опитват да се изкарат жертвите.

Общи условия

Активация на акаунт