💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 369
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
СтоЕнчо първо напълни гащите, след това съобщи какво е предпочел.

# 466
  • София
Стоенча от 10 мин. свали на 1 минута  Grinning

# 467
Затова ми идва нагласено...

# 468
Ех, логистико, как моЕ си толкова "умен", сам си вкара автогол. И то голям! Нямаше значение дали си спечелил или изгубил на пангара ще си.

# 469
  • Sofia
Ами ако Валерия откаже да дойде? Ще изгори наградата?
100% са говорили с нея преди да я предложат за награда.
Аз друго се зачудих, чухте ли думите на Анка, че тези хора няма да ги види никога вече и не я интересуват!?!? Егати не благодарното недоразумение! Два месеца "тези хора" я влачат на гърба си, а тя и да го оцени не може ....

# 470
Човек, който не е уверен в себе си няма как да победи - на Ана Мария и личеше от самото начало, че изобщо, ама изобщо не е уверена в тази победа...
Ама как да е уверена? То не може само с вяра... и да повтаря като мантра, че ще победи и племето да я нахъса.... тя не е подготвена! Това не е грешно, просто човек трябва някаква ясна представа да има за себе си, да знае до къде са му границите.
Просто не е за формата. Казах вече, че пее чудесно.. ако е искала да търси себе си, да се впусне в приключение има и дрги начини. Този формат не е за нея. Ужасно е да я гледа човек..как само изопна тялото си, впрегна сетни сили още на 2рия възел и падна възнак на земята..

# 471
Валерия виждали ли сме я тук?

# 472
Човек, който не е уверен в себе си няма как да победи - на Ана Мария и личеше от самото начало, че изобщо, ама изобщо не е уверена в тази победа...

Нормално. Като всеки и казва как ще загуби

Мислех си, че в това предаване ще пропуснат ревливите сцени, но не

# 473
  • София
Ама и таз Радостина ,уж не харесва Юлиян ,а все в него се навира.Все да е до него седнала,застанала ,навряна.Търси му одобрението.Подозирам,че го харесва.

Тя на няколко пъти си призна, че го харесва, уважава и цени, но стратегията и е да го елиминира от играта. Явно едното и другото могат да въртят ръка за ръка с нея.
Като някои спортисти. Приятели извън терена, врагове на него. Макар че те не са приятели, нито чак врагове. Просто обобщавам.

# 474
И това седене с крачка в басейна ми се вижда режисирано.
Оф, Стоянчо- “романтична вечеря само за мен!”

# 475
Мислех си, че в това предаване ще пропуснат ревливите сцени, но не
Да бе! Ти забрави ли кой е продуцента... Бетер турски сериал гледаме.

# 476
Браво на славяни! Спокойно приеха новината.

# 477
  • Испания
Балерините решиха ларж да го раздават.

# 478
Браво на славяни! Спокойно приеха новината.
Спокойно ще наточат и ножа за Стоенчо Joy

# 479
Стоенча от 10 мин. свали на 1 минута  Grinning
И Ана Мария каза, че е 1 минута.

Общи условия

Активация на акаунт