💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 011
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 525
Ами Стоян е на 23... рано е за мъж, според мен. Виждала съм ги много такава..реват, заклеват се.. и след 10 години ..само на 30 вече се мразят и не искат да се видят. Стоян не е узрял за брак, не може да предложи сигурност и стабилност. Но това е мое мнение и съвсем не ме интересува неговия брак.
Ето я, тагнал я е..

# 526
Благодаря ви, не хванах промото и затова попитах. Heart Значи и утре няма защо да се гледа. Rolling Eyes

В Инстаграм Стоян е публикувал стори как някаква “златотърсачка” отказва предложение за брак понеже пръстенът не ѝ харесва и след това е написал, че някои хора не знаят какво значи “вяра”, та ...

# 527
Танцьорката хич май не искаше да каже заветното "ДА" ,ама от нямай си къде ...,а той влюбен та загубен по нея  ooooh!
Сякаш с ченгели и вадеха думите на булята .

# 528
  • Варна
Стоян има снимки с някаква мацка в Инста, но ми се струва, че е друга. Не и се вижда лицето на никоя снимка.

С тази отдавна не е качвал снимки.

обаче е тагната тази Валерия.
Така, че тя е, да.

Ох да, сега видях. Хем уж гледах, проверявах и разследвах. Grinning

Мерси!

# 529
Май все пак другото племе е изгубило битката. Thinking

# 530
И в двете  племена са нечетен брой, така че, ако трима са номинирали Юлиян, и трима Ана Мария, седмия глас ще е решаващ.
А при славяните всички гласове ще са насочени лъм един.

# 531
https://www.instagram.com/ulizlatev/

Боже, боже, направо съм умряла да се смея с Юлиян.

Скрит текст:
Стоян има снимки с някаква мацка в Инста, но ми се струва, че е друга. Не и се вижда лицето на никоя снимка.

С тази отдавна не е качвал снимки.

обаче е тагната тази Валерия.
Така, че тя е, да.

Ох да, сега видях. Хем уж гледах, проверявах и разследвах. Grinning

Мерси!
Разследваща жена е най-опасното нещо хаха

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 23:36 от AnMary

# 532
  • Брюксел / София
Арията е доста семпла и елементарна. Мн безволево и безхарактерно същество. Радостина я манипулира яко. Кофтито е, че няма как още да я изгонят защото гласовете са равни при траките. Но и нейният ред ще дойде, надявам се преди други по-достойни.
Близначките ме дразнят: все едно гледам един човек с две глави, леко плашещи са за мен.

# 533
Да, явно утре
Скрит текст:
Ана Мария изпраща Юлиян на елиминация.

# 534
Аз пък останах с впечатление, че траките ще загубят .. Там също може да има решителен глас.

# 535
Ако утре пак капитаните имат право при равенство да решат, кой да отиде на елиминационна битка.И Стоян и Ана-Мария са спасени при равенство.Няма как да гласуват за себе си и да се изпратят сами.

# 536
  • Испания
SimonaLV, последователните постове (последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори) са забранени. Имате възможност да редактирате предишния пост до 24 часа след публикуването му. Моля, възползвайте се от тази възможност тъй като всеки след първия се изтрива, а при системно нарушаване на това правило, се ограничава профила на потребителя.

# 537
  • София
Днешният епизод ми беше в стил "всичко, което НЕ исках да научавам за героите в шоуто, но бях принудена брутално да науча".
Анка, милата, спечели приза "най-нелеп играч". Първо, като участник в сговор, който тя издъни. Второ, като участник в игра, която си беше 100% за нея (в подобна игра по-лекият винаги е с предимство), но някак информацията се размина с мозъка й. И, трето, като участник във формат, който казва: ми, аз тия там повече няма да ги видя, кво да ми пука за тях... Оттук нататък тази жена ми влиза в списъка на "как да те забравя, като не мога да те запомня".
Но Стоянчо й е адски достоен конкурент откъм нелепост. Той въплъти в разсъжденията и действията си правилото, че едно нещо, ако не е излъчено по ТВ, значи, не се е случило. Някак потоците от излиянията му пред камерите ми се видяха неубедителни. Все едно сам той не си вярва и му трябва документиране на глупостта му от всеки възможен ъгъл. Стоянчо, пиле, да ти е честита Валерията!.. хъм...

п.п.: много ми се ще в номинационната битка тази седмица да се озоват двама славяни един срещу друг. Не искам Джулката да си изцапа ръцете с поредния жълтогащурник...

# 538
  • Варна
И този решителен глас е на капитана- Анка! Calabaza, давай въжето назаем!

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 22:38 от cucurbita pepo

# 539
И този решителен глас е на капитана- Анка! Calabaza, давай въжето назаем!
Joy
Ама мас няма, да знаеш!

Общи условия

Активация на акаунт