💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 986
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 540
  • Брюксел / София
Предложение за брак НА телевизора (в продукция на тупарев) е най-голямата проза и боза.

# 541
Ау , като видях Валерия , лошо ми стана. Много грозно момиче,  много е зле милата (поне лично за мене , си е направо караконджул , ужас ..) .
Мъжото ми като чу тя как коментира за Стоян , да е победител и че го чака само тогава и се ядоса и почна да я обижда и псува Grinning  наистина е страшна златотърсачка,  а може и гражданство да иска. Направи ми впечатление,  че поне български се опитва да научи ,  а наистина са много малко хората , които заради любимия ще научат даденият език (не че тя го обича). И наистина очаквах тя да каже НЕ  , а то какво излезе .Само ми е жал за Стоян, че любовта им не е взаимна и не го вижда.. Ама хората са казали , че любовта е сляпа..

Надявам се ,  че Юлиян няма да е вечно номинираният.  
Дано наистина другата седмица видим всеки да се бори сам за себе си.

Пс :не гласувах. Защото , което и да беше избрал Стоян , пак ще е на пангара И номинираният. Само се изненадах , че този път имунитет няма!

# 542
  • Варна
Това, да не е номиниран Юлиян и Валерия да не е златотърсачка, ми е с еднакъв процент вероятност!

# 543
  • София
Нещо зациклиха. Втори пореден скучен епизод. Славяните са си вечна скука, когато и да ги дават все едно е време за сън. А при прабългарите има много отблъскващи жени.
Просто не става за гледане това което ни предлагат в момента. Освен това и нивото на игрите падна много. А и какви са тия келяви дуели? Искаме да гледам титанични сблъсъци, не пародии. Време е отново някоя индивидуална изява на Жокера, че да живне малко предаването, ама пък от друга страна не ми се иска, че винаги има риск във всяка една игра.

# 544
  • ВАРНА
Предложение за брак НА телевизора (в продукция на тупарев) е най-голямата проза и боза.

Ееее - хубава работа....такава романтика лъхаше  от....кир-та под ноктите на Стоян като слагаше пръстена!

# 545
  • София

Ееее - хубава работа....такава романтика лъхаше  от....кир-та под ноктите на Стоян като слагаше пръстена!
Това е нормално, не са на курорт( макар че не е съвсем сигурно), ама Ана- Мария с лак, това не е съвсем нормално.

# 546
  • Варна

От фейса потвърждават, че не са само нокти...
Скрит текст:

# 547
О, супер! Утре пак ще има меле, да видим дали някой ще е една седмица с комоцио след тая битка.

В тази връзка, някой игри са доста тежки, първо ги изморяват физически, а после трябва да използват малко сиво вещество (който има) и са доста интересни, защото има интрига и демонстрация на способности. Друго битки са доста прости, от гледна точка на атрактивност за зрителя и някакси ми се струват неравностойни.

А за предложението нямам думи, толкова да не ме интересуват личните драми на участниците. Винаги във формати било то за пеене, оцеляване, таланти или чиста излагация като ББ, искам да си направя изводите на база на играта, а не защото някой бил Еди какъв си или преживял нещо лошо и дайте сега да му ударим едно рамо. Някак си ми се обезценя подобна победа. Надявам се, че ме разбирате правилно.

# 548
  • София
Е и аз от този епизод разбрах само, че Анка ходи на маникюр. Ибре курорте, два месеца плаж, храна и ....."коалиции", ако има следващ сезон ще взема и аз да кандидатствам. Юлиан ми става все по - симпатичен, а близначките все по- анти, славяните не ги отразявам (само Стоян, милинкият, толкова е вдлъбнат, че понякога ми дожалява).

# 549
Ако утре траките действително отиват на номинации и има равенство на гласовете, това означава, че или някой е предал женската коалиция( Радостина/Венцислава) или Пламен е пристъпил принципите си и все пак е влязъл в коалиция с мъжете. Simple Smile

# 550
Не мога да броя до толкова! 😂 Как го сметна това, близначките нали са 1 глас, начи са 4 жени и 3 мъже, нали така?

# 551
  • София
Или тракийките не са гласували за един човек или славяните не са се наговорили кого да гонят и някой гласува за Роберта, а друг за Стоян. Не съм сигурна кое племе ще падне този път, но предполагам, че траките.

# 552
Да, трима са гласували за Ана Мария, трима за Юлиян и един за Добчо. Въпросът е кой е гласувал за Добчо- Пламен или Венцислава?

# 553
  • София
Според мен Венцислава, не вярвам тя на този етап все още да номинира Юлиян директно.

# 554
Според мен Венцислава, не вярвам тя на този етап все още да номинира Юлиян директно.
В такъв случай това означава, че Пламен е пристъпил принципите си и все пак е влязъл в коалиция. Или. Пламен си е гласувал за Добчо, а Венцислава за Ана Мария. Ако въобще траките са на елиминация де.

Общи условия

Активация на акаунт