💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 902
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Епизодът днес беше с нотки на гръцка трагикомедия. Трагично беше отношението на Радостина към Ана Мария - дори и да е казала факти като това, че Ана Мария е физически слаба, смятам, че има начин човек да покаже гледната си точка без да смазва и унижава другия. Подобен тормоз упражниха няколко пъти и близначките върху Добрин и без значение дали симпатизирам на някоя от жертвите или не, не мога да застана зад bullies.
Комични бяха всички сцени със Стоян. Любимата ми реплика е тази на Роберта: "В Стоян тече прекалено малко мисъл, че да има каквато и да е стратегия." Trollface

# 556
  • София
Епизод: 43
Игри на волята: България (05.11.2019)

Тъй като в Нова плей чак сега качиха предишният епизод, този го записах и качих в Гугъл снимки - за онези от вас, които са в чужбина и не могат да отварят vbox7, където качват епизодите по-бързо, но на части.

Епизод: 42
Игри на волята: България (04.11.2019)

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ
,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 15:48 от Mari_Mar

# 557
За мен най-смешна е тая талпа, дето си я носи Стоян с него... 😂
Скрит текст:

# 558
  • София
То щото Роберта е еталон за мисъл...

Иначе ще е върха на простотията Тупаревска най-слабия и безличен участник с решаващ глас като капитан (?!) да гласува срещу най-комплексния играч във формата, Юлиян.
Само не знам докога ще им търпим простотиите.

# 559
Най-нелепото е, че тя толкова се дърпа да отиде на този дуел, направо насила я пратиха, а сега решаващият глас ще е нейния.

# 560
  • София
Очаквах Валерия да пита защо е замазано дървото покрай Р-то.

А затова, че е останал толкова слаб участник и ще гласува срещу силен, не смятам, че има вина Тупарев. Това си е класика в такъв тип предавания, особено в чуждестранните Сървайвъри редовно се комбинират слабаците. Ясно е обаче, че те няма да стигнат финал, ок, ще издрапат напред, но като дойде ред едно в едно и са дотук.

# 561
Ма как слаб играч Анчето!? 😆 Тя така се изказа, че излезе, че от благородство, за да си види Стоен гаджето, му е подарила победата, щото това била "неговата игра" и тя благосклонно си е рекла: еми, хайде, нееека бие Стоян, че ще се разплаче иначе, а аз съм една добра жена и не мога да позволя такова нещо. 🤪

# 562
  • Sofia
Сго-дих-ме се  Mr. Green
Ама те хората са казали,"кой каквото сам си направи...",нали.

А Ана-Мария имам чувството,че може да победи само,ако ѝ дадат като вчерашния пъзел,с нарисувано отдолу какво трябва да е.И пак не е много сигурно.

# 563
  • София
Ма как слаб играч Анчето!? 😆 Тя така се изказа, че излезе, че от благородство, за да си види Стоен гаджето, му е подарила победата, щото това била "неговата игра" и тя благосклонно си е рекла: еми, хайде, нееека бие Стоян, че ще се разплаче иначе, а аз съм една добра жена и не мога да позволя такова нещо. 🤪
Да, предвид, че в нейния отбор има трима с деца. Вместо те ад си чуят децата, важно било Стоян да си види гаджето. Аз даже се чудя не е ли важно и тя да си видя гаджето, ама явно не й липсва толкото Валерия на Стоян.

# 564
  • Испания
Народът се е бъгнал.

За пореден път доказа, защо точно той искам да спечели !! Толкова ме разчувства, когато обясняваше защо иска наградата само за себе си. За това,че са се скарали, че мисли за нея, че му пука за нея и чувствата и какво прави и как е !
За жалост вече рядко срещаме млади момчета като него,които уважават другите, обичат човека до себе си и най- важното пука им за тях .
Браво Стояне ! Силно се надявам ти да спечелиш, заслужаваш го !
Ако не спечелиш, поне ще дадеш пример на младите момчета за доста неща !
😊
=============================================================
Браво мъжки предложи и
Евала брат,ама много се разчусвах като и предложи❤️👌💪
Mnogo ni razchuvstva 😉
❤️❤️❤️❤️Плача и се радвам с теб, брат !!!!!❤️❤️❤️❤️

# 565
# 566
  • Sofia
 doh
и аз плача newsm47

# 567
  • софия
хахах тоя народ няма шанс да оцелее Simple Smile

# 568
# 569
Думи нямам... 🤯😵 Смеят се на думите на бат'Бойко, ама калпав е мат'ряла, прав е човекът!

Общи условия

Активация на акаунт