💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 268
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 870
Лесно е така пред телевизора, този така трябвало да направи, онзи за едикого си трябвало да гласува. Не сме на тяхното място за да казваме как е трябвало да постъпят. Simple Smile

# 871
"Значи аз не съм съгласна да се обвинява само Анчето за неуспехът на траките, тотален, общ, комплексен и унизителен."
Извинявам се.Не било провал, ами било "неуспех" Wink

# 872
  • София
Да, бе.
Трябва да си мега прост като Венца та да не можеш да седиш със старото племе.

# 873
  • Другата България
Лесно е така пред телевизора, този така трябвало да направи, онзи за едикого си трябвало да гласува. Не сме на тяхното място за да казваме как е трябвало да постъпят. Simple Smile
Абсолютно вярно, аз съм и сигурна, хайде, Blushпредполагам, че и някои от участниците, гледайки сега неизлъчвани и невидяни, а най-вече нечути кадри и думи съжаляват за определени действия или бездействия, номинации, съюзи, коалиции и т.н. Факт е разпадналата се славянска задружна компания, факт е физиономията на Сашо в студиото като му пуснаха думите и кадрите с Радостина. Ще има и още предполагам.
Но пък на нас това ни е работата-да ги коментираме и обсъждаме,  да сочим с пръст и да одобряваме или отричаме разни техни действия и постъпки. Като са се цанили да участват в такъв формат, трябва да са подготвени да чуят всичко. Въпросът е да не се прекалява, че и те все пак са хора.
"Значи аз не съм съгласна да се обвинява само Анчето за неуспехът на траките, тотален, общ, комплексен и унизителен."
Извинявам се.Не било провал, ами било "неуспех" Wink
JoyJoyJoy Сигурна бях, че визираш нещо казано от мен. Отново ще кажа, че съм поласкана.
И да, неуспех съм написала, неуспех съм имала предвид. Казала съм го и го мисля. И то се видя. За мен и според мен. Петима са в момента благодарение на двамата прабългари. Ако не беше това преразпределение сега можеше и да няма траки.

# 874
Да, бе.
Трябва да си мега прост като Венца та да не можеш да седиш със старото племе.
А може би защото още помни как Георги беше преметнат от Юлиян е избрала да не играе с него.

# 875
  • София
Тя няма толкова памет. Ако имаше щеше да гласува както трябва.
Следващата е тя.

# 876
А услужливо е забравила, че беше "преметнат" заради нея...  🙄 Съмнявам се...

# 877
  • Другата България
Тя няма толкова памет. Ако имаше щеше да гласува както трябва.
Следващата е тя.
И аз така мисля. В обединеното племе ще е първа и само подкрепата на трите жени тракийки-евентуално, далеч няма да ѝ е достатъчна.
А услужливо е забравила, че беше "преметнат" заради нея...  🙄 Съмнявам се...
hahaha А, това не се помни, нито се коментира.
И от играещи, и от гледащи, и от пишещи.

# 878
Заради нея? Великият стратег е мислил за нея при номинацията на Георги?Simple SmileСилно се съмнявам.

# 879
Ирония е как близначките и останалите дами от траките се засегнаха,че Юлиян е взел имунитет и даже го нахокаха,а още от тогава искаха да го номинират и той взе правилното решение.

# 880
Траките определено са най-слабите и не разбирам защо от продукцията ги бяха събрали неможещ до неножещия, би трябвало да са разпръснати, така биха отпаднали по-рано слабаците.
Това още от началото го казвам, откакто всички бяха за прабългарите, защото са най-силни, а реално продукцията е решила да сложи добрите в един отбор, за да има полюсни мнения.
Колкото траките бяха неможещи, толкова и славяните...Просто при прабългарите имаше двама много силни играчи-комплексни, и се беше получил някакъв дух като останаха петима. Тогава и Роберта и Стоян играеха много добре. Като надскочили себе си. Лидерите им ги водеха.

Съгласна съм с тези мнения донякъде. При тях наистина бяха събрали играч, който не може да плува, друг, който не може да хвърля топка и няколко, които определено не умеят да мислят. А защо от продукцията решиха, че точно те трябва да бъдат "умните", за мен остава пълна мистерия. Една Амелия-Мира беше доста по-съобразителна от всички тях.

Но както Юлиян и Пламен са най-комплексните играчи при мъжете, така близначките според мен са сред жените. Роберта има физическа сила, но не е бърза, гъвкава и издържлива и има много игри, където всяка една от близначките може да я победи.

Мнението ми напълно се припокрива с това на Merri_An между другото, но и аз да си кажа Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 20:13 от Telesilla

# 881
А услужливо е забравила, че беше "преметнат" заради нея...  🙄 Съмнявам се...
А аз се съмнявам, че Георги беше преметнат заради Венцислава.

# 882
Те не се засегнаха от това, че е взел имунитета, а от това, че го скри. Това, че избра имунитета беше най-доброто решение, което можеше да вземе. Новодошъл сред трките е нормално да се предпази по един или друг начин. Тяхна си е грешката, че го изпратиха на капитанска битка, много добре знаят, че може да спечели именно това.

# 883
Те не се засегнаха от това, че е взел имунитета, а от това, че го скри. Това, че избра имунитета беше най-доброто решение, което можеше да вземе. Новодошъл сред трките е нормално да се предпази по един или друг начин. Тяхна си е грешката, че го изпратиха на капитанска битка, много добре знаят, че може да спечели именно това.
Точно така.

# 884
alexbodytransformation
Днес от 20:00 ще стартира предаването “@igri.na.voliata.bulgaria”, в което участвам. Думите са крайно НЕ'достатъчни, за да се опишат всички емоции, които преживях.

Имам един любим цитат: "Всички дадоха по нещо... Някои дадоха Всичко!"
Смело мога да кажа, че в Игрите раздадох себе си, с цялата Страст и Огън, които живеят вътре в мен. Гледайте и ще се радвам да Ви е Интересно - приятно гледане, Приятели!

Обаче много интересно се получи. Като отпадна, май всички от славяните ронеха сълзи за него, дори коравият Март, докато на никой от траките реално не му пукаше.

Общи условия

Активация на акаунт