💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 291
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 855
Сега разгледах,малко профила на Александър  в инстъграм.Вижте го моля ви се, какво е написал ,преди старта на предаването.Падам :Д :Д ,раздал себе си човека.Как? Като саботираше игрите ли, Саше?

alexbodytransformation
Днес от 20:00 ще стартира предаването “@igri.na.voliata.bulgaria”, в което участвам. Думите са крайно НЕ'достатъчни, за да се опишат всички емоции, които преживях.

Имам един любим цитат: "Всички дадоха по нещо... Някои дадоха Всичко!"
Смело мога да кажа, че в Игрите раздадох себе си, с цялата Страст и Огън, които живеят вътре в мен. Гледайте и ще се радвам да Ви е Интересно - приятно гледане, Приятели!

# 856
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Явно просто страстта и огънят му са като на плужек.  Laughing

# 857
Радостина потуши огъня и страстта с ледена вода Wink. Александър не се е сетил да изтрие снимката.
 Март и той заключи профила си.

# 858
  • София
Сандо си е зле...
Обаче мен мен  ме е яд и на Наско. Съвета дето даде на кифлите близначки никак не беше добър.

# 859
  • Другата България
Е именно, точно това казвам. Той им е като кумир на тях, следват го, слушат го, сами не могат да вземат решение, трябва да ги насочи някой, да им покаже посоката. Правилната. За самия него, не за тях. И те тръгват нататък без мисъл, щото то няма къде да протече такава. Лоша услуга им направи Наско, определено.

# 860
Страстен плужек, падам! 😂😂😂
И "тия да спрат да лъщят, щото облъчване получих от тивито" 😆😆😆
Има такива култови реплики, че направо тема с бисери от коментари на ТВ формати трябва да има.
Разхилихте ме от сърце! ❤️💐

# 861
  • София
Сандо си е зле...
Обаче мен мен  ме е яд и на Наско. Съвета дето даде на кифлите близначки никак не беше добър.
Според мен на онзи етап съвета не беше толкова лош. Реално тогава в коалиция все още бяха Александър, Радостина, Добрин и Ана Мария. За това и той им каза да се държат за тях, защото така имат шанс да продължат по-напред. Обаче след като играта се разви и се видя кой, какво и как, пък и Александър отпадна, двете можеха да помислят малко и да не продължат по този начин. Но явно мисленето не им е най-голямата сила.

И още нещо, хубаво се обясняват как прабългарите били се наредили и чакали кой ще ги избере, забравих какво точно сравнение направиха. Е, в момента в играта има: 5 от прабългарите, 3 от славяните и 5 играчи от траките. Тоест от разпадането на прабългарите, само от тях не е отпаднал човек.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 18:09 от gery1

# 862
  • Другата България
Страстен плужек, падам! 😂😂😂
И "тия да спрат да лъщят, щото облъчване получих от тивито" 😆😆😆
Има такива култови реплики, че направо тема с бисери от коментари на ТВ формати трябва да има.
Разхилихте ме от сърце! ❤️💐
Не знам кой е страстния плужек, но аз от ден първи пиша, че харесвам близначките. Допреди да дойдат в резиденцията и да се опитват да изглеждат като фантомът на операта и третия глупак от карикатурите на Д.Донев. Естествени на плажа бяха в пъти по-приятни за гледане от сега. Жалките им опити и да са оригинални още повече засилват това чувство. Продължавам да ги харесвам като състезателки и играчи, но ако не си затворят малко устите и за Добрин, и по принцип определено ще оставят неприятно впечатление в повечето от зрителите.

Едит: Продължавам да разглеждам снимки аз, под една на Юлиян има негов коментар: "Брутален скандал довечера по Нова ТВ". Явно пак ще има разправии заради номинацията, както и се предполагаше, и според мен и саботаж на жените. А много по-лесно е да идеш утре, да отстраниш Стоян, да седнеш в понеделник отстрани и да им гледаш сеира. Дано се получи нещо такова. Ама не ми се слушат разправии. Гадно е предполагам да се раздаваш, а все да си номиниран, ама доказвай се на терена, защо е нужно да им се влиза в тона на всичките тези женоря, така само се амбицират и едните, и другите и става...
Погледнах и профила на близначките, поразгледах снимки. Много, много грозно. Няколко видеоклипа с изказвания на Добрин от предаването-за екологията, боклуците, популацията на рибите и т.н., и след това техни монтажи на техни скечове и сценки, подиграващи и осмиващи казаното от него. Направо ми стана отвратително. И за Александър видях един, повече не задълбах. И разбира се, Наско, Наско, Наско и ...Наско. Тяхната пътеводна светлина. Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 19:14 от Merri_An

# 863
  • София
А близначките с какво се занимават?
На мен ми е забавно как едната от тях произнася ЮлЯН.
Аз не мисля,че толкова са се вслушали в съвета на Наско.Те си го нарочиха Юлян Simple Smile след като им спести инфото за имунитета.Но точно на Радостина да й тръгнат по акъла,не го очаквах,направо още ми е абсурдно.И съм сигурна,че след обединението тя ще им забие нож в гърба,но ...изборите са си техни.А един Юлиян, също съм сигурна, щеше да ги съхрани максимално напред,просто му личи,че си ги хареса.

# 864
Как определяте кое племе се е провалило?Хем казвате, че при траките материала е бил най-зле, хем се били провалили.Ами че траките с най-лошият материал в момента са най- многобройното племе.Това ли е провал?Казвате, че близначките трябвало да се съюзят с Юлиян.Е как да стане, когато той за добре дошъл излъга всички?Как да се съюзиш с някой на който му нямаш доверие и може да ти забие нож в гърба по всяко време.Юлиян ще излезе прав за логиката:)

# 865
  • ВАРНА
А близначките с какво се занимават?

Дизайнер-ки на детски стаи.

# 866
Как определяте кое племе се е провалило?Хем казвате, че при траките материала е бил най-зле, хем се били провалили.Ами че траките с най-лошият материал в момента са най- многобройното племе, като се вземе предвид че Наско напусна заради травма, а не беше елиминиран.Това ли е провал?Казвате, че близначките трябвало да се съюзят с Юлиян.Е как да стане, когато той за добре дошъл излъга всички?Как да се съюзиш с някой на който му нямаш доверие и може да ти забие нож в гърба по всяко време.Юлиян ще излезе прав за логиката:)

# 867
Как определяте кое племе се е провалило?Хем казвате, че при траките материала е бил най-зле, хем се били провалили.Ами че траките с най-лошият материал в момента са най- многобройното племе, като се вземе предвид че Наско напусна заради травма, а не беше елиминиран.Това ли е провал?Казвате, че близначките трябвало да се съюзят с Юлиян.Е как да стане, когато той за добре дошъл излъга всички?Как да се съюзиш с някой на който му нямаш доверие и може да ти забие нож в гърба по всяко време.Юлиян ще излезе прав за логиката:)
Освен това те бяха единственото племе, което започна със 7 вместо с 8 участници.

# 868
  • Другата България
Той Юлиян ще излезе прав за много неща. Wink
Аз лично не прочетох никъде никой да е написал, че траките са се провалили. Каза се, че са били най-слабото племе като материал, като участници, като качества на участници и т.н. И както вече се написа, не са траките най-многобройното племе към момента, 5 на 5 са с прабългарите. Които след разпадането си не са губили човек. А са толкова защото както се каза, никой не им обръщаше внимание именно защото са слаби. Това, че сега са толкова нищо не значи, една по една ще започнат да отпадат веднага след като се обединят.
Ами чудесно, съюзили са се с правилните хора близначките, те тези същите не са ги лъгали, Радостина не правеше изказвания пред камера колко са ѝ противни или нещо от сорта и как трябва да ги изгонят дори преди Наско, Ана-Мария не вдигна скандал с едната от тях защото все им била в устата, а тя нищо не им била направила....изобщо съюзът им е на база чистосърдечни отношения, принципност, лоялност и все такива хубави качества. Но утре, другата седмица, по-другата, същата тази Радостина ще ги номинира като пич, за да продължи тя напред. Щерка ѝ ще вдигне послушно ръка в нейна подкрепа, и двете дизайнерки ще са аут. Защото Радка не е тъпа и знае, че те двете са ѝ най-силната женска конкуренция.
Та толкова за логиката, както и каквото и да се има предвид.

# 869
  • София
Може да са най-многобройни,но факт,че победите им тръгнаха с Юлиян и Пламен,снощи например кой направи 5 точки за тях?Можеха и да не се съюзят веднага с Юлиян,но да започнат с Венцислава като начало и лека-полека те да дърпат конците,а не да слушат на Радостина тактиките.

Общи условия

Активация на акаунт