💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 228
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 960
Почти съм убеден, че след сливането в едно племе първа ще излети от играта Венцислава.

# 961
Бе, не е смешно... Worried
Повсеместно отношенията между хората са такива, това никак не е смешно. Тъжно е и жалко.

# 962
Март, синът на готвача, се подиграва на професии... Той точно няма право да е елитист - на такива се казва парвенюта... А и кой от тяхното племе, освен може би Амелия, има истинска професия (професия, не работа)?
Нищо неочаквано в номинациите.
Професията на синчето на готвача всъщност е доста отговорна и ми е изключително любопитно как се справя в  работата си с тоя овчи поглед и с тая мисъл, която ни приема, ни предава...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 21:53 от Meraviglia

# 963
Добата беше единственият честен при номинацията.

# 964
За мен Юлиян е прав да се ядосва и да избухва, разбирам реакцията му, не я оправдавам. Изнася им игрите всеки път, заедно с Пламен, накрая те не стига, че не го оценяват, ами и се коалират срещу него, мислейки се за много умни и хитри, а всъщност са кръгли 0.

# 965
  • София
Ще повърна, това беше ужасно грозно, долно и отвратително. Как понасят себе си тези хора?!  Confused

# 966
Самата игра не беше атрактивна за нас зрителите, но ми харесва елементът на индивидуалност, реално сам можеш да се спасиш. При последната номинация на Амелия беше също такава, сега и при Юлиян и двамата знаеха, че секирата им е подготвена, но не се справиха добре.
Иначе това с вятърът беше предвидима пречка и тъпо измислено за играта. Не си избират сами монетите, вятърът им духа откъде ли не, игра на принципа чист късмет.

Оф, твърде бурно реагира Юлиан, разбирам го, типичен представител на зодията ни - никаква критика не се възприема. Обаче така създава усещане, че все едно го е страх, а всъщност  въобще не е така, яд го е и не успява да се обуздае.

# 967
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как няма да се ядоса, като дава всичко от себе си в игрите и накрая е номиниран, а те им е все тая дали ще изгубят или не, защото си имат кой да номинират .
Ама с кеф ще гледам как и тяхното време ще дойде на тия лузърки.

# 968
Бе, не е смешно... Worried
Повсеместно отношенията между хората са такива, това никак не е смешно. Тъжно е и жалко.

Така е, права си. Но.....

# 969
Имаме си Амелия -Мира 2. Много се ядосвам с тия малоумни жени , заради тях , нас да ни хване срам ... ужас! Какви индивиди има по света  ,мале мале...
ДАНО Юлиян успее да стигне до обединяването и ги изгони всичките до една , ей тогава ще се кефя на макс. Да , няма я моята любимка Амелия , но за сметка на това искам юлиян да им разбий фасоните на всичките "жени" и да ги свали не на земята ,  а в ада !  Срам нямат тия жени..!!!!

Изненадах се от Пламен , че номинира Венцислава, браво на него !

# 970
  • Варна
Казвал истината в очите... Той не казва, той крещи, обижда, прекъсва, държи се агресивно, защото не може да понесе нещо си...
Странна работа са хората. Колко лесно си затварят очите, щом нещо ги е грабнало. Замазват всичко черно и го виждат и него в розово.

# 971
  • Варна
Ако  бях на мястото на Юли, нямаше да участвам на териториална битка. Да се спасяват сами.
Баси женската злоба

# 972
След утрешния двубой бройката на останалите жени и мъже ще се изравни Simple Smile

# 973
Единствената жена, която заслужаваше да стигне до този етап на играта беше Амелия (може би и Роберта).. Жалко, че тя отпадна и останаха тези.

# 974
  • София
"Мазно петно" браво на Пламен.
По добро определение за Венца няма.

Общи условия

Активация на акаунт