💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 133
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 90
Само стори е, не е лайф. Двете са в някакъв клуб и казват, че ще правят лайф, в който да обявят датите, на които ще гостуват по градове. Това е.
Кратък  лайф беше ,този път от колата на Амелия,тя прегракнала едвам говори ,сигурно бая е викала снощи  Laughing
Питаха я кой и гледал детето ,докато е по дискотеки -тя каза ,че го оставяла на баща му.Иначе се усмихва на въпроса в какви отношения е с бащата на малката  Heart Eyes,Марешка пък допълни ,че засега Амелия не е свободна .Говореха пак за славяните тяхните си приказки там  Joy

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 20:39 от elpi

# 91
  • София
Харесвам я Амелия, но добре, че не съм й дете. То от клуб на клуб, от ресторант на ресторант, фитнес-минтес, лайфове, сторита, по градове ще гостуват, голямо осребряване на 15-те мин. слава пада, а децата питат къде е мама, тъжно ми стана ..

Това че има деца не значи, че трябва да си стои само вкъщи или да са нон стоп до полата й. Не ме интересува живота на Амелия в детайли, просто защитавам правото на майките да имат и личен живот освен децата си. Всъщност смятам, че жена с личен живот е много по-добра майка от тази вечно мрънкаща, уморена, изтерзана жена, която на 35 вече е с бръчки и провиснало тяло, съсипана от живота, разкъсана между работа и дом и нямаща време да си среше косата или сложи червило.

Представата ти за майчинството е изключително погрешна, но всяко нещо с времето си.

# 92
Харесвам я Амелия, но добре, че не съм й дете. То от клуб на клуб, от ресторант на ресторант, фитнес-минтес, лайфове, сторита, по градове ще гостуват, голямо осребряване на 15-те мин. слава пада, а децата питат къде е мама, тъжно ми стана ..

Това че има деца не значи, че трябва да си стои само вкъщи или да са нон стоп до полата й. Не ме интересува живота на Амелия в детайли, просто защитавам правото на майките да имат и личен живот освен децата си. Всъщност смятам, че жена с личен живот е много по-добра майка от тази вечно мрънкаща, уморена, изтерзана жена, която на 35 вече е с бръчки и провиснало тяло, съсипана от живота, разкъсана между работа и дом и нямаща време да си среше косата или сложи червило.

Представата ти за майчинството е изключително погрешна, но всяко нещо с времето си.
Явно и на Амелия й е грешна представата, макар вече майка на две деца. Какво поведение би прилягало на Амелия Мира като майка? Щом фитнес не може, ресторанти не може, до друг град не може ...

# 93
Ми ... не ѝ е безгрешна представата при факта, че е на 27 години с две деца, от двама мъже, с които е разделена...

# 94
Ми ... не ѝ е безгрешна представата при факта, че е на 27 години с две деца, от двама мъже, с които е разделена...

преплиташ майчинство и здраво семейство. Всичко изброено не се отнася до това, какъв родител си.

# 95
Амелия се бори смело в играта. Повече индивидуални дуели от нея май никой не отнесе. А коя е добра майка и коя не- животът е разнообразен. Какво да кажат децата, чийто майки и бащи са в чужбина да изкарват пари и бабите ги гледат? Много лесно раздаваме присъди по форумите. Тя си знае мъжете, децата, работата...Много е удобно тук да си начесваме егото, какви съвършени родители сме самите ние.

# 96
Обществото все ще намира недостатъци. Но си мисля, че личният живот на даден човек си е негова работа и няма смисъл да коментираме. Играта е важна. Другото не е редно да се обсъжда. Simple Smile

# 97
  • софия
АМелия е на 27!!!!!!!! мислех че е на 35 поне

# 98
преплиташ майчинство и здраво семейство
Нищо не преплитам. При една раздяла на родители с толкова малки деца (та бебето е на 6 месеца, че, Боже, кога имáха време и да се разритат с бащата!), не са безгрешни и двамата. И сега като е толкова ангажирана да се популяризира, не ми разправяй, че това е най-доброто, което една майка прави за децата си. Хеле пък с тая придружителка, която е светъл пример как си зарязваш детето, за да си популяризираш з@дника, защото това силно те влече... което в момента прави и Амелия! Или нейното е нещо друго, щото още не се е явила на конкурса Плеймейт? Ми не, целта е една и съща, средствата са различни.

А пък своето съвършенство или не, въобще не намесвам тук. Аз съм такава, каквато съм и не правя срещи по градове, за да се рекламирам.

# 99
  • Испания
АМелия е на 27!!!!!!!! мислех че е на 35 поне

Да, на 27 е и участва във формат, който обсъждаме в темата. Като участник във формата е и ще бъде обсъждана, така че няма какво да се скача по този въпрос.

# 100
  • София
Съгласна съм с всичко написано от calabaza! Освен това здравото семейство и майчинството ако не вървят ръка за ръка, то кое друго?
Аз също не мога да повярвам, че Амелия е на 27. Но то като се ражда прекарено млад, после очевидно не те свърта в къщи. А в бгмамма, че всички са съвършени родители е ясно, но повечето тук не са посещавали тези теми.

# 101
  • Испания
Знам що е ССФ, но... Пишещите във форума ще станат обект на обсъждане в подобни теми, когато участват във формати. Всяко подобно обсъждане в момента е в разрез с правилата на форума. Само напомням.

# 102
  • София
Ама пък са много сладки тримата - Амелия с дечицата
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 21:28 от Sunny bunny

# 103
Съгласна съм с всичко написано от calabaza! Освен това здравото семейство и майчинството ако не вървят ръка за ръка, то кое друго?
Аз също не мога да повярвам, че Амелия е на 27. Но то като се ражда прекарено млад, после очевидно не те свърта в къщи. А в бгмамма, че всички са съвършени родители е ясно, но повечето тук не са посещавали тези теми.

От всичко написано от теб останах с впечатление, че добрата майка не бива да излиза от вкъщи, освен ако не е нещо свързано с децата. Ясно, какво да не прави, но не разбрах какво трябва да прави все пак? Да задържи бащата? Ако Амелия го беше задържала тогава можеше ли да ходи на фитнес, на ресторант или само, ако е семейно? Но все пак, ако имаше профил в инстаграм, в който демонстрира някакъв lifestyle това щеше да дразни окото Grinning

Аз мисля, че Амелия дразни много жени, защото има време да се гласи, гримира, излиза.. майките не бива да имат такова време, всяко време без децата им ги прави лоши майки! И очевидно мъжете са я зарязали, защото е лоша жена и майка. И не си гледат и те децата, защото мъжете не бива да се погладат под отговорност, още повече, че те са си и тръгнали от този разбит брак, това вече ги освобождава от всякаква родителска грижа. Пък и Амелия защо ще си развява байрака, а те ще гледат децата!
Скрит текст:
изобщо не подлагам под съмнение приоритетите на традиционното семейство, но не винаги една такава раздяла с бащите на децата й е по-голям неуспех отколкото запазен брак с много проблеми (скандали, побои, изневери..) все неща, които дори да не се коментират навън децата винаги ги знаят, усещат и растат много ощетени за цял живот.

# 104
Амелия-Мира се мъкне с Марешка според мен за привличане на мъжка фен маса. От познатите ми мъже, които следят предаването, повечето намираха Марешка за атрактивна и секси и почти никой не беше особено очарован от Амелия. Но ние тук сме основно жени и гледаме и други работи Smiling Imp

Иначе не съм гледала изявите им по социалните медии и няма и да го направя, животът им извън това предаване слабо ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт