💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 185
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания

Аз мисля, че Амелия дразни много жени, защото има време да се гласи, гримира, излиза.. майките не бива да имат такова време, всяко време без децата им ги прави лоши майки! И очевидно мъжете са я зарязали, защото е лоша жена и майка. И не си гледат и те децата, защото мъжете не бива да се погладат под отговорност, още повече, че те са си и тръгнали от този разбит брак, това вече ги освобождава от всякаква родителска грижа. Пък и Амелия защо ще си развява байрака, а те ще гледат децата!

Ето тази част от пъзела липсваше - да бъдем обвинени, че ѝ завиждаме. Сега вече всичко дойде на мястото си.

# 106
  • Другата България
Знам що е ССФ, но... Пишещите във форума ще станат обект на обсъждане в подобни теми, когато участват във формати. Всяко подобно обсъждане в момента е в разрез с правилата на форума. Само напомням.
Grinning Кой ще си признае...
Аз имах голяма надежда някой от участниците да се появи, ама надали.
И допълвам-всяко подобно обсъждане по принцип не е по правилата. На пишещите тук.

# 107

Аз мисля, че Амелия дразни много жени, защото има време да се гласи, гримира, излиза.. майките не бива да имат такова време, всяко време без децата им ги прави лоши майки! И очевидно мъжете са я зарязали, защото е лоша жена и майка. И не си гледат и те децата, защото мъжете не бива да се погладат под отговорност, още повече, че те са си и тръгнали от този разбит брак, това вече ги освобождава от всякаква родителска грижа. Пък и Амелия защо ще си развява байрака, а те ще гледат децата!

Ето тази част от пъзела липсваше - да бъдем обвинени, че ѝ завиждаме. Сега вече всичко дойде на мястото си.
Смайли! Усмихни се, моля те, за теб изобщо нищо не съм казала.. не помня и да сме обсъждали Амелия и нейното родителство.

Изобщо не говоря конкретно за вас. Това дали завиждате или не на Амелия, или който и да е.. по никакъв начин не влияе на моя живот, че да ви обвинявам!

Само попитах AniCat защо това, че Амелия ходи на ресторант и фитес я прави лоша майка, чиито деца питат къде е майка им! И всичко това на база споделеното от Амелия в соц. мрежи, което може да бъде много субективно! Но тя, а сега и ти тръгвате по друга тема.. която няма общо с нейното майчинство! Simple Smile

# 108
Наръчник по майчинство няма да пишем тук, нали?! Въобще, ясно е, че има общоприето поведение, което се смята за удачно. Да си снимаш з@дника и с това да изкарваш пари, не е примера за отлично майчинство, дори и някой да каже "ми тия деца трябва да ядат, срамна работа няма". Ок, няма, обаче когато нямаш избор и децата ти умират от глад. А така като гледам Амелия има избор, но днешните млади хора, които имат мисъл за себе си, че са мноого красиви и мнооого атрактивни, и смятат, че светът ще е ощетен, ако точно те не са популярни, не подбират средства, за да представят себе си. Аз не съм някаква върла моралистка, но и двете крайности са ми в повече. Имам приятелка, която чака второто си дете, първото е на 3, ми тя, примерно си мисли, че света трябва да ѝ падне в краката, щото е станала майка и пак ще става. Толкова се е отдала на майчинството, че само някой, ако дръзне да си сложи червило, а не вари пюрета за бебето, край - вече не е достоен за познанство с нея и получава само презрението ѝ! Другата крайност ми е Амелия. Аз просто съм за златната и нормална, според мен, среда.

# 109
  • София
Нямам време да изпадам в обяснителен режим, защото слагам децата да лягат Grinning а и само казах, че не искам да съм й дете. Ето аз откакто имам 2 деца в ресторант не съм стъпвала, за фитнес да не говорим, роб съм на тез деца пусти  Joy

# 110
Нямам време да изпадам в обяснителен режим, защото слагам децата да лягат Grinning а и само казах, че не искам да съм й дете. Ето аз откакто имам 2 деца в ресторант не съм стъпвала, за фитнес да не говорим, роб съм на тез деца пусти  Joy
Аз не съм питала Вие как живеете и какви деца имате, това въобще не ме интересува! Темата беше Амелия. Но както и да е... Лека вечер! Simple Smile

# 111
  • Пловдив
Не съм видяла Амелия да си снима задника за пари в инстаграм или някъде другаде. Най-нормални снимки. Марешка наистина не е добро влияние, но по някаква причина е отседнала у Амелия в момента и се скъсва да документира всичко в сторита. Амелия даже бих казала, че по принцип не е особенно активна и качва по една снимка на седмица. Иначе я поздравявам че намира време за всичко, че не е паднала духом от това, че е останала сама с две деца и се радвам, че има кой да й помага.

# 112

Ми не е добре за теб. Нищо хубаво не виждам в това изказване и не разбирам защо е повод за гордост.

# 113
Аз не мога да.разбера защо се нападате една друга , коя е по - добрата майка ?
Тук сме да коментираме предаването ,  или да обсъждаме личния живот на хората , или пък нашия ?

# 114
Питаха я кой и гледал детето ,докато е по дискотеки -тя каза ,че го оставяла на баща му.Иначе се усмихва на въпроса в какви отношения е с бащата на малката  Heart Eyes,Марешка пък допълни ,че засега Амелия не е свободна .Говореха пак за славяните тяхните си приказки там  Joy

Амелия, когато беше гост в "На кафе" каза, че благодарение на предаването, докато я е нямало, бащата на малкото и дете много се е сближил с него, и е станал по отговорен , променил си е отношението към детето и тя е много доволна. Попитаха я дали и с нея не е стоплил отношенията бившия и, тя се подсмихна и каза, че не иска да коментира, т.е. още тогава намекна, че може да са отново заедно или поне не отрече.

В петък на елиминационната битка, Юлиян освен, че беше в розов екип, накрая развя и розово знаме. Айде, за екипа да е негово решение така да се облече, но защо му бяха забучили розово знаме, нали официално няма прабългари и той е от траките, нещо изпускам ли? Александра каза, че който пръв вдигне знамето, печели битката, т.е. има условие, накрая да се развее знаме, но не разбрах защо му бяха сложили знамето на прабългарите /които вече не съществуват/, а не това на траките, в което племе е той официално? Признали са желанието му да остане единственият прабългарин в играта ли ?

# 115
Само да вметна, че в Инстаграма на Амелия наистина има снимки на д..то й. Не разголени снимки, а кадри, посветени на него - факт е, че го снима. Не знам дали печели пари от това Simple Smile
Но си е нейна работа как живее и с какво се занимава в свободното си време.

# 116
Евала на такива жени като Амелия, които намират време да се поддържат и да изглеждат добре!

# 117
В петък на елиминационната битка, Юлиян освен, че беше в розов екип, накрая развя и розово знаме. Айде, за екипа да е негово решение така да се облече, но защо му бяха забучили розово знаме, нали официално няма прабългари и той е от траките, нещо изпускам ли? Александра каза, че който пръв вдигне знамето, печели битката, т.е. има условие, накрая да се развее знаме, но не разбрах защо му бяха сложили знамето на прабългарите /които вече не съществуват/, а не това на траките, в което племе е той официално? Признали са желанието му да остане единственият прабългарин в играта ли ?

Вече и от самолет се вижда кой е галеникът на продукцията и кого гласят за победител. Wink

# 118
Не е вярно! Явно знамето на победителя в елиминационна битка е такова. Ето и победата на Веско над Сандо

# 119
  • София
Знамето го виждам червено, не е розово.

Общи условия

Активация на акаунт