💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 174
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 120
Но е вярно, че продукцията позволява на Юлиян вече за втори път да излезе на арената с цвета на екипа на племе, което вече не съществува. Защо? Whistling

# 121
Precious, във формата правила, както се разбра, няма...това костюмчета, това имунитети и тяхното оповестяване- зарежи. Но и толкова агресия към един участник ми се вижда неоправдана. Хайде да си пишем за позитивите на Добата- поне е уверен, че той винаги може и знае как, не иронизира другите. Подскача си насам натам. Като в “Под игото”- лудите, лудите те да са живи...

# 122
За мен  юлиян е малко по обрана версия на оня ямболския бродиран простак,гошо(много добър простак в игрите и пълно дъно като човек)

# 123
Precious, във формата правила, както се разбра, няма...това костюмчета, това имунитети и тяхното оповестяване- зарежи. Но и толкова агресия към един участник ми се вижда неоправдана.
Затова, дайте да оправдаем агресията на този участник към други участници. Simple Smile

# 124
  • Испания
Атанас пак е в кокошарника на Гала. Ще бъде цяла седмица.

# 125
Щял да е цялата седмица гост- панелист, кеф. Heart Eyes

# 126
Ей послушаха ме :Joy Наско ще го правят водещ. Цяла седмица ще ни радва в "На кафе" при Гала.

# 127
За мен  юлиян е малко по обрана версия на оня ямболския бродиран простак,гошо(много добър простак в игрите и пълно дъно като човек)
Ами те затова си бяха и дружки вътре. Братя по акъл.

# 128
Precious, във формата правила, както се разбра, няма...това костюмчета, това имунитети и тяхното оповестяване- зарежи. Но и толкова агресия към един участник ми се вижда неоправдана.
Затова, дайте да оправдаем агресията на този участник към други участници. Simple Smile
Аз пиша за Добата. Добата към никого не е бил агресивен. Него го изкарват всякакъв.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 11:18 от Не се сърди, човече

# 129
  • Sofia
Имаше един такъв особняк-единак като Добрин в Сървайвър,Георги от Добринище,накрая той стана победител.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:55 от Doli

# 130
Имаше един такъв особняк като Добрин в Сървайвър,Георги от Добринище,накрая той стана победител.
Току-виж и тук Добата изпързаля Юлиян и Веско и язък за кампанията на последния и наетия екип... 🤭

Скрит текст:
Може да е съвпадение (а може и да не е), но не можах да не забележа сходството между едни доста грамотно написани постове, в които пунктуацията все пак куца, и Весковите мемоари. 🙄

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 11:06 от Bilyana14.

# 131
Споко Биляна. Пунктуацията ми може да куца, но не съм Веско. Wink
Имаше един такъв особняк като Добрин в Сървайвър,Георги от Добринище,накрая той стана победител.
Току-виж и тук Добата изпързаля Юлиян и Веско и язък за кампанията на последния и наетия екип... 🤭

Скрит текст:
Може да е съвпадение (а може и да не е), но не можах да не забележа сходството между едни сравнително грамотно написани постове, в които пунктуацията все пак куца, и Весковите мемоари. 🙄
А какво стана със спойлерите? Не трябваше ли да се коментират в скрит текст? В този пост много ясно се вижда кои са тримата финалисти.

# 132
Споко, precious, само предположение (или по-скоро заиграване с цитирания пост Wink). Финалистите ще ги видим на финала.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 16:01 от Bilyana14.

# 133
  • Sofia
Наско е при Гала.
След малко и "Лидера" идва.

# 134
Единствения случай, в който Юлиян ме подразни беше в момента, когато имаше интервю с него и той се самоизтъкваше /сравнявайки се с Гичка/. Егото му тогава ме подразни. Иначе това, че наричал Роберта кюфте, че плющяла като за последно... и т.н. не ме дразнеше. Пък и не е казал нещо невярно. А и тези неща той си ги говореше с другите мъже, не ги е казвал на нея.

Общи условия

Активация на акаунт