💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 253
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 135
Ей под вола теле търсите с това знаме

# 136
  • Козлодуй
Наско първи започна да обижда Добрин за рибката нещо, а в Судиото само повториха това и вие се възмущавате, че обиждат Добрин и се възхищавате на Наско - за мен Наско ми падна в очите веднага щом започна да говори небивалици и обижда както и обидите на Юлиян няма да забравя колкото и да побеждават

# 137
Наско прекалява с отношението си към Добрин - да не би да не са излъчили нещо? Може би заради конфликта на Добрин с Илиян, не помня как точно се стекоха нещата...

# 138
Гледах интервюто на Александър при Гала:
“Ние не знаехме какви са правилата, всеки ден ни изненадваха” JoyJoy
То и нас така ...

# 139
На база неизлъчените визитки в първото предаване, аз си направих изводи кои ще са финалистите, и част от тях не са от спряганите в спойлерите.

# 140
# 141
Precious, във формата правила, както се разбра, няма...това костюмчета, това имунитети и тяхното оповестяване- зарежи. Но и толкова агресия към един участник ми се вижда неоправдана.
Затова, дайте да оправдаем агресията на този участник към други участници. Simple Smile
Аз пиша за Добата. Добата към никого не е бил агресивен. Него го изкарват всякакъв.
Съгласна съм, че Добчо към никого не е бил агресивен и никъде не съм го твърдяла.

# 142
Precious, във формата правила, както се разбра, няма...това костюмчета, това имунитети и тяхното оповестяване- зарежи. Но и толкова агресия към един участник ми се вижда неоправдана.
Затова, дайте да оправдаем агресията на този участник към други участници. Simple Smile
Аз пиша за Добата. Добата към никого не е бил агресивен. Него го изкарват всякакъв.
Съгласна съм, че Добчо към никого не е бил агресивен и никъде не съм го твърдяла.
Не разбирам, цитираш моя пост за Добата докъдето ти е удобно и пишеш “този участник” и да не му оправдаваме агресията, а после казваш, че никога ни си го твърдяла? Виждаш ли известно противоречие? Мрази си когото искаш, но моля не ме забърквай...Айде малко етика да има!

# 143
Ана-Мария и без тва е статист, поне един микрофон да ѝ дадат да им пее на останалите докато са на битки. Малко работа и тя да свърши милата.

# 144
victoria vassileva,
Скрит текст:
противоречие няма. Има само недоразумение. Wink Постът ти за Добчо, беше непосредствено под мой пост в който питам, защо продукцията позволява на Юлиян вече втори път да излезе на арената с екип на племе, което вече не съществува. Щом си искала да коментираш Добата, не беше нужно да се обръщаш към мен. Получи се така, че изтълкувах поста ти за агресията към участник, като реплика към мен и дори се учудих, че намеси Добчо. И за да е кристално ясно, ще го напиша още веднъж: никога не съм смятала, че Добрин е агресивен, не одобрявам агресията срещу него, както агресията срещу когото и да било.

# 145
  • Другата България
 Laughing Когато и човек да влезе в темата, все Юлиян се коментира. Така де, то лоша реклама няма, а и за другите така и няма какво да се пише поне докато не мине някой и друг епизод, ама аз пък искам пак да кажа нещо за Веско.
Снощи заради вас си направих рег. в Инстаграм. До посред нощите разглеждах профила на Веско, и в частност на Пламен. Ами хора, ами то профилът му е като илюстрирано списание на кандидат за Общ.съветник или кмет! Shocked То снимки, то чудеса, с 99% от участниците дори с Анита /в което няма лошо, но тя седя една седмица, кога се опознаха, кога сближиха, кога и се снимаха... newsm78/. И под всяка снимка съответен коментар от негова страна как на снимката е с "един от най-достойните участници в предаването" tooth. Особено ме впечатли снимката му с Пламен. Та плете си човекът кошницата, през три пъти преплита, не предизборна агитация е това, ами направо контролиран вот. Laughing Всичките тези хора при гласуване на участници за победител ако той е на финал за кого ли ще гласуват? Thinking Сигурно за Анка Арията, че току виж и тя се намърда на финала. Whistling
Пламен се е засегнал от коментарите на Ваня в студиото и има пространствени Sunglasses обяснения от негова страна защо не бил лицемер и каква е разликата между неговия вот и този на Венцислава. Казано честно аз голяма разлика не виждам, но има и доза истина в думите му. За мен поне беше по-ок да си мълчи, защото в един момент колкото повече се оправдаваш, обясняваш, прекаляваш с хейт или възхвала към някого или нещо излиза, че не ти е все едно и че демонстрираш качества, които говорят само и единствено за безсилие. В защитните коментари има и такъв от жена му, тя някакво студио за красота май има... newsm78
Та намерих си занимавка, ама то голям смях ако се зачетеш в разни коментарчета под снимки от хора като СтоенчА например.
И ви слагам една снимка от фейса, от профила на Юлиян разбира се. Ще я сложа в скрит текст, да не получат разни хора екстрасистули.
Скрит текст:

# 146
Битката за територия вече става най-маловажна. Вече е борба за оставане и капитанските битки с награда имунитет, два гласа, пленник са много важни, особено за застрашените от номиниране.

Чудя се в оригиналния формат такива ли са правилата - може ли участник без много игри да се добере до финал?
Примерно тук можеше оцелелия от елиминации да печели имунитет за седмица. Това щеше да обърка много планове и коалиции и би направило играта по-интересна. Беше много скучно да гледам всеки път “дежурните” номинирани. Правила тип Фермата биха дали възможност да опознаем по-добре участниците. Ето например Ана-Мария може и да има някакви качества - успя да преодолее все пак онази стена един път, после се уплаши. Но тук има възможност да се скатава и го прави.

# 147
Не можах да ви изчета. Благодаря за новата тема. Очаквам епизода с нетърпение.

# 148
  • София
Дано след обединението има и битка за индивидуален имунитет, такъв имунитет все в някоя игра ще развали нечии планове.

# 149
  • Другата България
Дано след обединението има и битка за индивидуален имунитет, такъв имунитет все в някоя игра ще развали нечии планове.
Laughing Аз почти съм сигурна, че ще има такава битка.

Общи условия

Активация на акаунт