Постът ти за Добчо, беше непосредствено под мой пост в който питам, защо продукцията позволява на Юлиян вече втори път да излезе на арената с екип на племе, което вече не съществува. Щом си искала да коментираш Добата, не беше нужно да се обръщаш към мен. Получи се така, че изтълкувах поста ти за агресията към участник, като реплика към мен и дори се учудих, че намеси Добчо. И за да е кристално ясно, ще го напиша още веднъж: никога не съм смятала, че Добрин е агресивен, не одобрявам агресията срещу него, както агресията срещу когото и да било.
/. И под всяка снимка съответен коментар от негова страна как на снимката е с "един от най-достойните участници в предаването"
. Особено ме впечатли снимката му с Пламен. Та плете си човекът кошницата, през три пъти преплита, не предизборна агитация е това, ами направо контролиран вот.
Сигурно за Анка Арията, че току виж и тя се намърда на финала. 
обяснения от негова страна защо не бил лицемер и каква е разликата между неговия вот и този на Венцислава. Казано честно аз голяма разлика не виждам, но има и доза истина в думите му. За мен поне беше по-ок да си мълчи, защото в един момент колкото повече се оправдаваш, обясняваш, прекаляваш с хейт или възхвала към някого или нещо излиза, че не ти е все едно и че демонстрираш качества, които говорят само и единствено за безсилие. В защитните коментари има и такъв от жена му, тя някакво студио за красота май има... 

Препоръчани теми