💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 117
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 285
Стоян дали има предчувствие за наградата от капитанската или някой от продукцията му е казал? Дано не го пратят него,че ако вземе имунитет и паднат и двата пъти ще е чуденка
Сигурно съм само аз, ама сякаш ми се иска, той да спечели имунитет.. Искам Томас и Март да излезнат преди него, ама едва ли.

# 286
  • Варна
Колко души останаха общо във формата? Наистина ли не можете да им запомните имената или това е някаква форма на демонстриране на НЕуважение?
И не говоря за прякори, като Анка Арията, Джулката и т.н., а за умишлено сменени едно име с друго.

# 287
Ох, Добчо е такъв сладур! Simple Smile

# 288
Близначките заприличаха на злите сестри на Пепеляшка )))

# 289
  • Варна
Някой да ми каже Ана Мария какво прави в това предаване Grinning
Не обиждайте, моля Ви моята нова фаворитка за финала! шегувам се
Браво на Анка! Само така, моето мoмиче! Пази силите за финала, ще ти трябват, защото е много физически натоварващо да чакаш някакви SMS...

# 290
  • Брюксел / София
Близначките ‘Що така са свадливи и не носят на бъзик?! Уж, мн забавни и с чувство за хумор, ама да не става дума за тях!

# 291
  • София
Добата с лафа на епизода:
Към близначките: Не може ли да си направим перфектната тройка?😊

# 292
Айде СтоЕнчА изгърмя. Той ще е следващият на пангара. И според мен след него ще следва сливането.

# 293
О, Роберта как си кове позициите, избута ли до обединение и е спасена. Е, браво, опитва се да оцелее.

# 294
Някой да ми припомни - Роберта нямаше ли си сериозен приятел отвън ?
Ааау , Анка е капитан утре 😳 ЖДНБ

# 295
Въйй, сега Ана Мария ако вземе да спечели.. Grinning

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 22:06 от DebSs

# 296
Стоян ще има важна среща с неговата Валерия ,че вече едвам издържа  1dating и от там отива на капитанската

# 297
Ако Стоян отпадне по някакво чудо на чудесата от Анчето, на нея ще и поникнат два чифта крила...

# 298
  • Брюксел / София
Боже, Арията ще играе! Не мога да повярвам. Сега е моментът СтоЕнчо да победи!

# 299
Божееееееееееееееее ... Какво видях Ана-Мария е на капитанска битка.Въййй ... ЧУДООООО !!! Гледай утре ти майтап да вземе да победи Стоян :Д .И на Стоян продъкцията нали не му беше позволила да предлага брак на Валерия ? Кво стана ?

Общи условия

Активация на акаунт