💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 996
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Е нали искахте Ана Мария да играе? Сега, защо щяла да играе?
Е тя нека играе ама в отборните игри.Къде е тръгнала таз девойка да се пъчи с тва самочувствие ,за капитанска битка.Както се видя отбора май няма да иска да е тя.А изказвания от рода ще им натрия носа-алууууу коя беше ти?.Със какво извинете ? Тръгнала с трици маймуни да лови.Сега капитанската битка не е от особено значение ,за тях понеже са в резиденцията и си имат всичко-тя затова се пъчи да ходи.Нищо няма да загуби .Освен още повече да се изложи за пред аудиторията .Ма то от това повече ... на къде !

Напротив, от огромно значение е тази вероятно последна капитанска битка преди обединението на племената ако отново наградата за славяните е пленник. Шанс да пуснат по пързалката Радостина или близначките и коалицията на балерините да стане най-силна при обединението като гласове.

Ако няма пленник е като цяло без значение за племената, само имунитета за Стоян остава важен.

# 331
  • Варна
Отсега ме хвана дерт как ще се оправдава СтоЕнча ако загуби от Ана-Мария. Mr. Green
Олеее, това ще е най-големия срам- загуба от Анка...

# 332
от ФБ Joy

"Този Пламен какво се оплаква?! Аз 2 часа стоя на това слънце, да се чудя на кой крак да се подпра, на Ф ли да стоя, аман! Ай, наздраве за мен, дано така си изкарам до финал!" 😂😂😂

# 333
Близначките хич не носят на майтап. Иначе на чужд гръб са големи майтапчиики.

# 334
  • Другата България
JoyJoyJoy
Не сте другарчета,  цвиля тука от смях като луда Станка Joy
Малко ми е неудобно, че аз го измислих това Анка Арията, ама пък й лепна някакси. ...
За жалост не мога да се изкажа пространствено, ще кажа само - тия пет /или четири, че две наистина делят един мозък/тракийки ме карат да ме е срам, че съм жена. И доказват за пореден път, че докато накрая остават такива като тях, то жена няма да спечели подобен формат.  У нас.

# 335
Много добра игра направиха траките днес. Айде да ги събират вече, че славяните съвсем ще се депресират...

Бих искала да помоля въпросите в анкетата да бъдат задавани малко по-конкретно. През последните дни имаше въпрос "Александър или Юлиян",... какво по-точно за тях - кой искам да бие ли, кой искам да падне ли...?

# 336
  • Испания
Бих искала да помоля въпросите в анкетата да бъдат задавани малко по-конкретно. През последните дни имаше въпрос "Александър или Юлиян",... какво по-точно за тях - кой искам да бие ли, кой искам да падне ли...?

Според мен беше ясно - за кого от двамата сте. Попитаха ме тогава, отговорих.

Щеше ми се да има някакво разнообразие, но явно не се приема.

# 337
Не всеки може да чете по 300 нови коментара Simple Smile

# 338
Игри на волята: България

⚔️Тази териториална битка ще докара един силен мъж на предела на възможностите му!👀👇🏼

Е, не мога да разбера - защо толкова се раздават в териториалната. Другите битки са решаващи за хода на играта - капитанската и елиминационните. Ако са хитри, днес ще пестят сили за следващите дни.

Ще се пестят, и ще отидат два дена преди важните битки в бараката, да ядат само ориз, за да отидат гладни на важните битки.Никаква логика няма в това.

Утре съм за Стоян, Ана-Мария да изпее лебедова песен и да си ходи вече.
Играта ще е капитанска, а не за елиминиране.Женската коалиция хитро са се усетили, че някой от тях трябва да е на капитанска битка.Не могат да пратят Юлиян, защото ако спечели ще вземе имунитет и не могат да го пратят на елиминации.Не могат да пратят и Пламен, защото ако са равни гласовете, ще има решаващ втори глас и тогава ще трябва да гласува така, че да не ходи Юлиян на елиминация.Добата е неуправляем, така че от тяхна гледна точка най-правилно е някоя от жените да отиде на капитанска битка.А дори и да загибят тази битка и славяните да имат право да вземат пленник, те са извън опаснот.Никой няма да ги вземе тях:)))
Трябва да променят правилата.Ако славяните паднат да ги накажат да вземат някоя от женската коалиция за пленник;)

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 00:53 от biglubo

# 339
  • София
Въобще не гладуват вече в рибарската хижа, ядат си зеленчуци, ориз, яйца, картофи. Аз също не разбирам защо се морят толкова. Хайде този път битката не беше осакатяваща, но често се впускат с пълни сили точно в такива и после някой се контузва и за важните битки го няма.

# 340
Битката беше за ловкост, славяните можеха да разменят Веско и Март, на първи пост се искаше повече сила. Но и това нямаше да им помогне с балерините на 2 и 3.

# 341
Битката беше за ловкост, славяните можеха да разменят Веско и Март, на първи пост се искаше повече сила. Но и това нямаше да им помогне с балерините на 2 и 3.

хехех,да ..освен, че са балерини са и бездарни такива без чувство за синхрон ахахаха Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 01:39 от Bengun

# 342
  • София
Като цяло скучен епизод. Славяните не стават за гледане просто. Тракийките са ужасни, близначките копат дъното.
Браво за играта на близначките и за Пламен.
Друго няма какво. Утре е ясно също всичко, за пореден 1234 път от Нова разкриват какво ще се случи. За толкова ли ограничени ни мислят, че не можем да навържем две и две.
Стоян печели и избира да предложи брак на Валерия. Титани.

# 343
Прабългарите извоюваха победата за племето на траките. Играха всичките трима бивши прабългари и само близначките от старите траки.

# 344
  • Sunshine state
Ще коментирам, после ще ви чета- Коментарът на близначките относно Пламен и сърдечния удър не ми се видя смешен. Иначе всички бяха страхотни в играта като можеше да сложат Юлиян на мястото на Пламен. Велислава и тя как подвикна на Юлиян по-бързо да й давал плочките.. пфф. Кво им стана на тия женчовци от славяните, не знам, ама бяха гола вода. Като изключим схемите й, трябва да призная, Радостина ми харесва като разсъждения. Изглежда ми свястна. За Стоян съм, естествено. Ана Мария вече само като я гледам, ме дразни. 😝

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 04:18 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт