💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 895
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Видяхте една Убава жена и ще я изядете! Хммммм!
Скрит текст:

# 406
  • София
На близначките защо така им лъщят лицата?

# 407
Защото са се намазали с хайлайтър  Scream

# 408
Гледате ли? хххаха ''изпращайки Ани знаейки, че със сигурност тя ще се провали!'' Grinning
И даже пред нея го каза, че мисли, че ще загуби! Евала на Радостина, ама Ана Мария не се ли срамува?
Самата Ана Мария вика отдавна не съм играла в игрите и съм ок да отида на капитанска хаха

# 409
Е не знам дали гледахте, но видяхте ли краката на Анна Мария... то направо са я сгазили.

# 410
Анка пак отказа в началото. И тя и дори Радостина знае че тя е провал. Защо тогава не я номинират като най-слабо звено,Радостина си я държи точно защото ще прави каквото й каже. Иначе си призна че Ана Мария никаква я няма. И какво допринася за племето така? Освен с опера и седене на задните си части с кафенце? Какво де обидиха на Добата че я номинира,като човека си каза че е на база слабост в игрите, е не е ли така...

# 411
  • Испания
Лесно е да се дрънка, ама като трябва да отидат в битка, започват да се измъкват като мокра връв.

# 412
Леле много мразя такива хора, които си къткат, спотайват се и се натискат, винаги облагодетелствани от някой друг.. и когато трябва им порастват криле и изкарват някакво велико самочувстие сякаш са постигнали нещо... Ана Мария даже и с чужди заслуги не може да постигне нещо повече от това да мляска на масата

# 413
Само като видя противната физиономия на Гадостина и ме избива на агресия Rage

# 414
  • Варна
Какво се е случило с краката на Анна Мария???

# 415
Анна-Мария ще спечели според мен и Стоянчо отива на елиминации..

Ох..редактирам се. Сетих се за промото. И вече смятам, че може и СтоЕнча да спечели. Направо изключих за него.

# 416
  • Испания
Ама какво значи: има шанс, няма шанс? Това не е почивен дом!

# 417
Аз пък мразя хора като Радостина. В игра където да си силен във всички качества Радостина цени Ана Мария единствено като бройка и глас. И като заяви да играе,не я пуска. Е за какво й е тогава в племето освен за глас в коалиция

# 418
хХАХАХА ох Радостина ме кефи как пред нея й ги казва нещата! Ако искате да я пратим да загуби, тя няма никакъв шанс!

Ана Мария дори не помни в каква коалиция е влизала. А тя срещу кого мисли, че от племето на славяните може да спечели? А срещу кого от племето на траките може да спечеи? Ако въобще някога е имала някакв шанс.......... но сега хората при славяните, които са останали няма шанс.

Радостина кааз, че дори като загряват тя на 2ата минута не може да диша..

# 419
Е не знам дали гледахте, но видяхте ли краката на Анна Мария... то направо са я сгазили.
какво и е на крака?

Общи условия

Активация на акаунт