💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 079
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 435
Еха, ква преса ѝ спретнаха двете лели! И как се опитват да ѝ насадят мнение, което не е нейно, но я манипулират да го признае.

# 436
Е Ана Мария нали отвън каза, че иска, понеже не е играла отдавна. Радостина какво се прави на ударена и нечула, като тя самата ѝ каза, че и да отиде, ще загуби.

# 437
Радостина кааз, че дори като загряват тя на 2ата минута не може да диша..
Ама виж с какъв робокоп мачка чаршафите и в профила ѝ всичките снимки са от фитнеса и на мотора... Да не говорим, че дупето ѝ по снимките във фейса е като детско барабанче, а във формата е като арабска питка.
Налии! И аз бях изумена като видях..........
А най-вече като я видя как заявява себе си... направо ме разбива.

# 438
Щом наградите са специални,знае се кой ще победи от промото

# 439
Скрит текст:
Радостина кааз, че дори като загряват тя на 2ата минута не може да диша..
Ама виж с какъв робокоп мачка чаршафите и в профила ѝ всичките снимки са от фитнеса и на мотора... Да не говорим, че дупето ѝ по снимките във фейса е като детско барабанче, а във формата е като арабска питка.
Налии! И аз бях изумена като видях..........
А най-вече като я видя как заявява себе си... направо ме разбива.
Ми... една лъжа повторена сто пъти, се превръща в истина. Явно момичето се надява така да промени нещата.

Като почна сега играта, почти си вярва, даже изглежда доволна и почти убедена, че това е нейната игра... Няма шанс тя в този формат, да не правим разбор дали в нещо би успяла. Просто не.

# 440
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не знам защо Ана-Мария точно в този момент реши да се доказва, не я виждам срещу никой от славяните, пък и от траките.  Rolling Eyes

# 441
Ана Мария от сега я виждам как прави физиономии че не и харесва играта

# 442
  • София
Защо само Ана Мария е с ръкавици?

# 443
Щом наградите са специални,знае се кой ще победи от промото
Защо от промото? Само като видиш, че някой е срещу Ана Мария.. за мен е ясно, че ще победи другият. Grinning

Ана Мария и с професията си ме учудва, и с робокопа гаЖе също! Кой я знае каква е фурия извън формата...

# 444
СтоЕнчо по дълги гащи  Crazy

# 445
Защо Ана Мария е с ръкавици а Стоян не?Rolling Eyes при държане на такова въже...

# 446
  • София
Аз пък Радостина не я виждам толкова "черна", колкото вие я изкарвате!
 В повечето моменти виждам логиката на действията И, Виждам тактиката И, не смятам че е прекрачила някакви етични норми.  Явно е минала през някакви неща в живота си, катарзиси, които обаче са и помогнали да гледа трезво и спокойно върху развоя на играта!

# 447
Водещата споменава охлузени ръце, камерата показва маникюра на Анка. Joy

# 448
Е, как знаят, че Стоян е капитана?

# 449
  • София
Радостина и Юлиян накрая ще се сдушат и ще бастисат останалите. Я как си гукат.😂

Общи условия

Активация на акаунт