💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 64 036
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 510
Видяхте ли промото?  Близнакича става все по-мазен, вече ще пушат пури доняс Корлеонес

# 511
# 512
7мин игра за 15 дни почивка в разгара на сезона си е далавера Simple Smile

# 513
От промото пак стана ясно кое племе губи.

# 514
  • София
Абе на мен ли само ми се струва, но тази украинката изобщо не гледаше влюбено Стоян. Сякаш насила бе отишла там. Тупарев да не и е платил нещо? То си личи, когато някой обича някого. За Стоян не се съмнявам, момчето наистина си бе глътнало граматиката, ама тази го гледаше хем леко изплашено, хем малко студено, някакъв микс от двете. Шокирах се, че каза 'да'  Shocked

Някой им ли инфо дали наистина двамата ще се женят, дали са още заедно?  Simple Smile

# 515
Имах нагласата да е по-красива възлюбената на Стоян.Между другото, на Илиян приятелката наистина е много чаровна и с приятно излъчване.

# 516
Кое?

# 517
  • София
споменаха за решителен глас... само в едно племе може да се стигне до решителен глас... две+две=? Wink

# 518
Кое?
Скрит текст:
славяните

# 519
  • Варна
Стоян има снимки с някаква мацка в Инста, но ми се струва, че е друга. Не и се вижда лицето на никоя снимка.

С тази отдавна не е качвал снимки.

# 520
В инстаграма на Стоян 17 октомври е качил снимка, на която лежи на женско дупе и пише някакви високопарни слова пак...предполагам, че са заедно.
Не разбирам тия ранни бракове, но да правят квото знаят, просто защо ни го излъчват.Не чух на някого тук да у е било интересно, или да го е вълнувало...или да го е разчувствало.
Искаме вълнуващи игри, оспорвани битки, дуели...искам Юлиян да гледам

# 521
Същата е.
Ти па, ранни бракове! Може да си ходят "сгодени" и 5 години и като похарчи всичко годеницата, дим да я няма.

# 522
Стоян има снимки с някаква мацка в Инста, но ми се струва, че е друга. Не и се вижда лицето на никоя снимка.

С тази отдавна не е качвал снимки.

обаче е тагната тази Валерия.
Така, че тя е, да.

# 523
Същата е.
Ти па, ранни бракове! Може да си ходят "сгодени" и 5 години и като похарчи всичко годеницата, дим да я няма.

Украинката може да драпа за български паспорт, та този брак ще ѝ го осигури най-бързо.

# 524
Ох такова влюбване ми е нелепо. Много детинско.  Не е спрял да говори за нея.
Ако го зареже сигурно ще се самоубие.
Какви са тези драматични разговори те сякаш сега са се запознали. Изобщо не искам да ми се натрапват предложения за брак по телевизията. Що за тъпотия развалиха ми настроението

Общи условия

Активация на акаунт