💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 865
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 690
Тооооооомааааааас докатоооооо се изкаааааааааааже и охлювът се шмугва в храстите.
Хахахаахах , ооох , с глас се смея 😂😂
Ама тея близначките каква е тази злоба, ‘дето струи от тях ??

# 691
Тоя Веско как предаде Стоян,  само и само , за да е сигурен ,  че има в кърпа вързана 3 гласове от старите му "приятели ".

# 692
Тия близначки толкова противни,Юлиан и Пламен им изкараха играта, какво искат пак... Чак ме е срам че в началото исках жена да победи, ама с тези жени няма как... А и ми е много смешно някох мъж да каже “нали знаете че съм мъжкар” ... И това по какво се определя точно,какви са критериите че винаги съм се питала?

# 693
Веско и той мъжкар като Ричката 🤣🤣🤣

# 694
По какво съдите, че траките ще паднат тази вечер?
Аз лично по тази снимка.
Скрит текст:

Много насочваща беше снимката Sweat SmileSmileSmiley

# 695
Аз не разбрах какво общо има мъжкарството на Веско с номинацията????? Или искаше да оправдае сърцето мъжко, че не трае и ще номинира мъж?
Ей тези изказвания, които не са режисирани и не ги обмислят... толкова много показват истинския човек ...

Значи Март го каза това за бият ни един учител и пожарникар...

Най-противни са ми Ана Мария и Март в момента от участниците.
А и близначките започват да оглавяват класацията....

# 696
"- Сам сред вълци?..
- Не. Сам сред овце!"

# 697
Във тоя формат на финала заслужават да са Юлиян и Пламен. Те са единствените които играят с мисъл и сърце.

# 698
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Юлиян беше много прав, когато каза, че траките решават кого ще номинират още преди битките. Никой не си дава сметка благодарение на кого печелят игрите. А най-смешно е самочувствието на овчата коалиция, че биха се справили не по-зле и без мъжете.

# 699
Може би за утре .. Кой знае Grinning

# 700
По какво съдите, че траките ще паднат тази вечер?
Аз лично по тази снимка.
Скрит текст:

Ще я запазя за утре. Trollface

# 701
Женската “коалиция” при траките даже не ми се коментира.
Стоян обаче взе да ми става симпатичен. Че е глупав спор няма ама поне си пое номинациите мъжки и беше много прав, че е там да играе, а не да минава между капките. Да се учат от него останалите жълтури, особено Томас, който беше смъртно сърдит, че отива на елиминации.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 21:53 от С.

# 702

А кой от славяните ей сега каза, че се учудва че са победени от един учител и пожарникар? Grinning

МАРТитанът на мисълта го каза Simple Smile

Явно не знае за физическата подготовка на пожарникарите... и на учителите по физическо Simple Smile

# 703
Защо се чудите, бе, хора? Почва борбата за кокала aka 200 к. вече, въобще не ги вълнува кой им печели битките. Искат да махнат най-силните като ги изправят да се елиминират един друг и после мишчиците да излъчат победител в състезание по гъдел.
Тия двете са родени свекърви! Ужас, просто...

# 704
Близначките дали са заедно в тоалетната също?

Общи условия

Активация на акаунт