💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 781
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 750
От фейса - мнение за близначките JoyJoyJoy
....
на кого ми напомнят близначките https://m.youtube.com/watch?v=DDyXCGLxK94
😂😂😂

Пак от ФБ - Ана-Мария са я оприличили на...

Скрит текст:

# 751
Хахахаха добре, че сте вие, момичета! С глас се смея понякога, така малко ми минава като ме ядосат тези!
Двуглавата хидра хахахаха в по-стари постове имаше също смешни определения за тях

# 752
Ъъъ... а откъде се взе идеята, че пратраките утре ще паднат? Аз продължавам да се надявам, че жълтогащурниците в петък ще се бият помежду си. Гледа ми се дуел Стоян - Томас, примерно. И Стоянчо да си ходи при Валерията.
Ако е нещо такова, вече си представям ядосано-обидения-предадения Томас, за това че е номиниран.

# 753
Според мен славяните ще паднат довечера и ще имат по два гласа Март и Стоян .На Веско или Роберта може да е решаващия
Копирам си мнението за славяните и познах ,че ще паднат.
А и Стоян като го гледам е готов за битка,за разлика от Томас който отново мрънка под мустак

# 754
  • Брюксел / София
Ама, близначките по интервютата са действително долепени една до друга: това си е някаква патология. Мн са елементарни тази момичета: невъзпитани, глуповати и ограничени! Язък им за привидно приятната външност защото в момента, в който си отворят устите, започва да излиза глупост след глупост.
Радостина е неприятна, никаква одухотвореност, коректност, спортсменство , изключително подмолно и лицемерно същество! Венцислава изобщо не знае къде е и за какво е! Арията не си струва писането. Изобщо като ги гледам тракийките ме е срам, че са жени!

# 755
  • Другата България
Чета ви през пост.
Значи гласът на Венцислава и номинацията на Юлиян се отлагат за утре. То дали днес дали утре. ...разлика няма.

# 756
В Инстаграм един тъпан твърди, че Юлиан пада от Стоян в петък... 🙄

# 757
  • Другата България
Не разбрах само Венцислава игра ли тази вечер?

# 758
То и един друг твърди, че луната е куха и обладавана от извънземни..

# 759
  • София
Не разбрах само Венцислава игра ли тази вечер?
Беше на полето, ама дори Анна-Мария игра повече от нея. Венцислава е една от най-слабите жени там, ако не беше в отбора на прабългарите, да беше изхвърчала отдавна.

# 760
  • Другата България
Благодаря.
Напълно подкрепям казаното.
Затова и с нетърпение чакам обединението - да се разчистят паразитиращите елементи

# 761
  • Sofia
Ана-Мария ММ я оприличава на актьора Брадли Купър. Laughing

Я хвърлете насам някой спойлер, че не съм надничала в темата скоро. Praynig Кой ще си ходи тази седмица?

# 762
  • София
Благодаря.
Напълно подкрепям казаното.
Затова и с нетърпение чакам обединението - да се разчистят паразитиращите елементи
Значи общо взето чакаш финала като останат Юлиян, Пламен и може би Веско или Роберта Simple Smile Те останалите си паразитират отстрани. Да, и близначките и Добрин, първите с поведение, отношение и абсолютна амнезия къде щеше да им е племето без Юлиян и Пламен, а Добрин, защото освен с едната физическа сила да тегли,  мъкне и т.н., също не блести с нещо кои знае какво в игрите.

# 763
Утре не е ясно кой ще победи, но от скандалите в промото везните клонят към славяните. Играта отново е индивидуална. И не е ясно кой ще устиска.

# 764
  • Другата България
Аааааа, не.
Чакам обединението и това да видя как една по една тракийките си отиват, или чистейки се една друга, или отстранени от Юлиян или Пламен.
До финала има още време, и Март трябва да отпътува, и Томас. ..

Общи условия

Активация на акаунт