💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 793
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 765
  • Sofia
Оф, Томас мноу ме дразни. Sick

# 766
Според мен утре траките губят, номиниран Юлиян, а Венцислава също е гласувала за него.

# 767
Коя беше Елена и коя Стефания ?
Все тая, и двете са еднакво тъпи, но за сметка на това със завидно самочувствие.
Отвратителни много много ама мноооого гадни.... Sick понеже виждат края си в играта гледат да изкопчат хонорарче за още някоя и друга седмица. Не ги изтраях и изключих тв.

# 768
  • Другата България
Според мен утре траките губят, номиниран Юлиян, а Венцислава също е гласувала за него.
Е  то това беше за тази вечер. Joy
Аз ви казах че Венцислава ще стреля директно, тя картите си ги свали задочно, вече може редовно да си номинира

# 769
Значи тази седмица отпада Стоян, остават 7 траки и 4 славяни. Следващата седмица най-вероятно пак ще има нагласена капитанска за славяните, за да издърпат един от траките (Пламен). Следва последна елиминация (дано не е Пламен срещу Юлиян, но е много възможно Пламен да отпадне преди сливането) и сливане на двете племена. newsm78

# 770
Дали в оригиналната версия на играта има такава миграция от единия в другия отбор за попълване на бройката  newsm78

# 771
Значи тази седмица отпада Стоян, остават 7 траки и 4 славяни. Следващата седмица най-вероятно пак ще има нагласена капитанска за славяните, за да издърпат един от траките (Пламен). Следва последна елиминация (дано не е Пламен срещу Юлиян, но е много възможно Пламен да отпадне преди сливането) и сливане на двете племена. newsm78
В новото видеото на Томас, той каза, че в предаването с Пламен не са имали възможност да си говорят по обстойно, което вероятно означава, че един от двамата може би ще отпадне преди обединението.

# 772
Не разбрах само Венцислава игра ли тази вечер?
Беше на полето, ама дори Анна-Мария игра повече от нея. Венцислава е една от най-слабите жени там, ако не беше в отбора на прабългарите, да беше изхвърчала отдавна.

И ако не беше си извадила ключицата

# 773
И аз мисля, че съвсем скоро Пламен и Юлиян ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка. За мен Юлиян е сигурен финалист, така че очаквам да отстрани Пламен. Статистките Ана-Мария и Венцислава ще стигнат до обединеното племе, а един от най-силните играчи ще си тръгне. Много тъпо и несправедливо.
Тази вечер близначките окончателно се сгромолясаха. В момента са ми по-неприятни дори от Радостина.

# 774
И аз мисля, че следващата седмица битката ще е Юлиян-Пламен. Дали траките ще ги номинират двамата или Пламен ще бъде придърпан към славяните и номиниран от тях, е без значение.

# 775
  • София
Ехеее браво бе Пацо  chef
Как ги ловеше тия топки, хехе. Страхотен тандем са с Юлиян. Просто аз такъв дует не съм виждал дори и в Сървайвър. Двамата са като машини заедно, просто невероятни, истинска наслада за окото е да се гледат.  bowuu
Дано се класират и двамата на финал, дано, уфффф  Praynig

Стоян се представи прилично. Веско слабичко, но все пак се отчете с една уловена топка, ама ми стана смешно как доста по-слабичкия (но много по-жилав) от него Пламен го отнесе като куцо пиле домат.  hahaha
Венцислава за малко една топка да я цапардоса в кратуната вместо да я хване и с това ще се запомни, а Анка федербала (била добра на федербал, жив да не бях  Joy), Добрин и Томас какво правеха в тази игра освен да гледат от първия ред?  newsm78

Не заслужаваше Стоян да е на дуел. Трябваше да е Март или Томас. Март за пореден път счупи тъпомера с изказването си за учителя и пожарникаря...  #Cussing out ooooh!
Господи, прибери си вересиите.
Веско с мъко на сърцето номинира мъж, ама иначе е голям мъжкар  Laughing Изобщо славяните са хвани единия, удари другия. Жалко, че Стоян отиде при тях, а още по-жалко е, че си пасна като дялан камък там.
Нарочно не гледах промото този път, че утре е важен ден за Юлиян. Дано не е на пангара ама като ви чета... Пффф
Срещу Стоян ще е много тегаво.  Confused

# 776
Е тази снимка описва горе-долу цялото предаване. Докато едни се мъчат и правят всичко по силите си да спечелят, други са си полегнали на пясъка и гледат най-различни плажни представления всеки ден:

# 777
  • Sunshine state
Сам сред овце.. Вярно е така. Толкова са зле жените от Траките, че не искам никоя от тях да е на финал. Венцислава в играта бутна Пламен и заради нея той не хвана една топка. Смотла смотана. Венца е с вечната мутра тип имам разтройство.
А близначките са тиня, тиня.. Една през друга говорят и всяко второ изречение им е "И сега да разбираме, че..така ли?" Главата ме заболя от тия две квачки. Самозабравиха се жените и тотално и безвъзвратно.
Добре, че бяха Пламен и Юлиян да им направят играта.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 03:17 от Pupitka

# 778
  • Другата България
Някой да ми обясни Венцислава и Анчето какво правеха на плажа с тези каски? Анка играла федербал JoyJoyJoy ЖДНБ! И защо куца? Венцислава пък мълча до последно и едва когато Радка се обади, че видиш ли Венцислава иска да играе, та едва тогава и самата Венцислава се обади и плахичко потвърди. Тия са толкова смешни че чак жалки стават. Радостина пък иска женска битка Joy с кого ще играе? С Анчето и Венцислава? Дето основно прилягват и посядват? А двете близначки са наистина тотал щета, толкова са кухи горките, че не вдянаха изобщо, че Юлиян беше откровен когато им говореше за това, че са силни и могат сами да вървят напред, без да им е необходима Радка да ги насочва. Ама откъде толкова акъл. .....
Юлиян прекалява обаче с това чепкане и доизясняване на това кой кога кого и защо. Не мога да си обясня защо го прави. Силен е, добра стратегия има, защо е неуверен в себе си и го е страх да иде на номинация наистина не разбирам.  Утре и на Венцислава ще държи сметка. ...обикаля ги тези жени като цветарка и им държи сметка за това, че са глупави.  Ами остави ги да се самоизядат след седмица - две, защо се натискаш да бъдеш мразен и нехаресван? Нито мисли за вот на участниците, нито за този на зрителите. Ама който сам каквото си направи. ...
Недоразумението Март изобщо няма да коментирам. Този когато и да си тръгне все ще е късно.

# 779
  • София
Просто е силно изразена спортна натура и не търпи едни да се скатават, а после нагло да топкат силните. И аз да съм там ще избеснея при все, че имам много висок праг на търпимост. Ест. че никой не иска да ходи на номинационен дуел (колкото и да се бие пред камерите как е уверен и пр. алабалистики), ако ще и Чък Норис да се казва... В спорта няма нищо сигурно, същото важи и за живота като цяло. Колкото и да си добър рано или късно падаш. Колкото повече ходи на дуели Юлиян толкова по-голяма е вероятността да бъде елиминиран. Проста математика. А за съжаление ходи и се бие със силни мъже, а не като дуелите на някои други хора... Но на такъв етап сме от играта и това е положението.
Иначе яко ги нахрани близначките, хем им се подигра, хем им каза доста истини, но те са толкова кухи горките, че нищо не разбраха.
Колкото до крайната победа, не се знае. Ако има шанса да се класира на финал със сигурност ще има отлични шансове ако имаме финална игра, отлични шансове и при зрителски вот, защото е много популярен и харесван, единствено при вот от самите участниците не виждам как ще спечели, но пък ако успее да спечели още няколко значими дуела, някои хора могат и да преглътнат егото си и да дадат победата на най-заслужилия. Но дотогава има много вода да изтече. Още в петък може да си замине, а и нека видим първо кои ще са финалистите и после можем да коментираме по-обобщаващо.
Уф  Confused

Общи условия

Активация на акаунт