💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 245
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Игрите вече са все за пет човека. Ако отпадне Стоян за четири човека ли ще почнат да са.

# 916
...
И тоя малоумен щит какво им пази - да не ги номинират събота и неделя ли?

Рекламата.

# 917
Там дори няма събота и неделя. В деня след елиминационния дуел им е битката за територия.

# 918
  • София
...

Рекламата.

Това е ясно, ама с какъв апломб го обявява Алекс😆

# 919
  • София
Юлиян мачкаше всички покрай себе си при прабългарите, а сега близначките му разказаха играта просто.

Моля?  Laughing
Аз точно обратното виждам и чувам. Убива ги с думи, но те са прости и не вдяват, а и да вдяват не им пука, защото са две и са си самодостатъчни. Тежко и горко на всеки, който ги вземе у къщата тези кокошки. А и те сега се чувстват силни, защото жените са 4 на брой и не им пука чак толкова много. Близначките всичките словесни закачки които имаха губеха по точки, особено когато Юлиян ги затапи с онази реплика: ''Сам сред овце''
На тази Стефания, фон дютена и изпъкна още повече след тази реплика, бая кръвчица е нахлула сигурно, хахаха  Laughing

# 920
Аз по-тъпа игра не съм виждала.

# 921
Нямаше ли подобна в Сървайвър или Страх?

# 922
Аз по-тъпа игра не съм виждала.
Супер малоумна. Аз очаквам крясъци, викове, адреналин, екшън, а то игра на нерви. Последните няколко епизода ги няма игрите тип сървайвър. Много жалко, още малко и ще ме изгубят като зрител.

# 923
Бе не е тъпа играта! Айде подреди ти три размера криви монети като придържаш и пръчка. Това си е игра за сериозна концентрация и търпение.
Точно такава игра им трябва на изпилените нерви, да оценят колко са нужни здравите нерви!
Ана Мария и нейното творение противоречат на физиката и геометрията, ама на - за сега не пада купчината, щото кула не е това.
Ъ, падна!

# 924
Ах, лицето на Ариата е незабравимо по време на играта.

# 925
Тупарев виза за САЩ ли не му дават, че гласи Весенцето за победител?
Покана от него ли чака, че си го гласи така за играча с най-голяма воля?

# 926
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нямаше ли подобна в Сървайвър или Страх?
В Къртицата. Но не им бяха криви монетите там. Laughing Тук по-важно е какви монети се избират и как се подреждат, отколкото с какви пръсти са играчите.

# 927
Бе не е тъпа играта! Айде подреди ти три размера криви монети като придържаш и пръчка. Това си е игра за сериозна концентрация и търпение.

На силен вятър. Ако падне няма да си виновен ти, а поривът.

# 928
Току-виж Анчето спечелила. Това е нейната игра.
ДАВАЙ АНЧЕ С ТЕБ СМЕ. Hands Clap

# 929
Даже СтоЕнчо е наредил по-добре монетите от Анка 🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт