💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 236
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 990
  • Испания
Юлиян прекали с приказките за децата на Венцислава. Тя дори прекалено спокойно го прие.

# 991
  • София
Момичета има ли спойлер за утре
Стоян и пъзел - не знам

# 992
Оу, има някакъв пъзел с кубове... Стоянката да му мисли.

# 993
Всъщност, си мисля, че детето на Радостина наистина бере срам сега...
Казали са му някои истини, но и доста лъжи - Пламен и Юлиян имат решаваща роля в игрите. Единствените други от племето, които играят горе-долу добре, са близначките и донякъде Венцислава.

# 994
Признавам само ,че утре ще ми е жал.
Не за друго , и не защото харесвам Стоян.. просто предпочитам него пред онези плиткоумни кокошки и женската им коалиция... той поне играе много добре .. тежко е да се гледат достойни играчи да се бият един друг и да си отиват рано , рано , а да гледаме излагации и статисти.... И финалисти дето и за чеп не стават..

# 995
  • Варна
Юлиян прекали с приказките за децата на Венцислава. Тя дори прекалено спокойно го прие.

Тук прекали факт, но май и сам не се усети.

Когато Венцислава го контрира да не замесва семейството, веднага млъкна.

# 996
Ах, това ходене с тези кубове моментално ме усмихва - само като се сетя за Крум и Агонцев и тяхната игра Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 997
Оу, има някакъв пъзел с кубове... Стоянката да му мисли.

Като гледам те и двамата много му мислят Joy Този, който победи, май е останал да си чака племето на плажа за следващата битка.

# 998
  • Брюксел / София
Лицемерната Радостина говори за етични норми и спортсменство. ЖДНБ! Лъже безогледно за това, че не са се разбирали предварително кого да номинират.
Бесът не Юлиян е следствие от несправедливостта, че в предаване, наречено “игри на волята” ще останат 4 кокошки или 5, които той и Пламен реално носят на гърба си в игрите.
Наистина и аз се чудя как тези патки (без извинение) ще погледнат в очите близките си, приятелите и познатите си.

# 999
Отвратителен Юлиян! Изумена съм от симпатиите и подкрепата му тук и във фейса... От нехаресван меко казано до това сега...

# 1 000
  • Испания

# 1 001
Ах, това ходене с тези кубове моментално ме усмихва - само като се сетя за Крум и Агонцев и тяхната игра Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хахаха да , голям смях !  Толкова им беше капацитета на тях, и после водещият ги смени с жените. Те всички се смяха там Grinning

# 1 002
Жените при славяните им слугуваха, флиртуваха, пълно подчинение. А тук при траките е някакво диво женско царство.

# 1 003
  • София
Е то е ясно, че утре ще победи Юлиян.
Обаче ако на финала спечели Весо тираджията ще е страшна и излагация.

# 1 004
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен ме е яд, че заслужаващи и силни играчи си заминават, а статистите си седят без проблеми и наглеят на всичко отгоре .

Общи условия

Активация на акаунт