💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 189
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 035
И се оплюват от жени.И после, защо не печелила жена такива игри.Е как да стане?

# 1 036
  • София
Тракийките си казаха, след Юлиян ще е Пламен, след това е ясно кой. Добрин. Само дето не са го казали гласно.
Бил ги обединил Юлиян и ги бил провокирал, хахахаха
Кого лъжете ве, алооу водещата, алооу Тупарев, ето че някои хора ви се връзват на евтиния популизъм. 100 пъти по-добре мъж като Юлиян, пред пишман ''мъжкар'' като Весенцето или такива дето не смеят да си отворят устата пред други хора и само зад кадър говорят.
Хайде да ги видим тракийките след Юлиян кой ще е следващия номиниран.
Нали Юлиян бил груб. Хайде Пламен е точно идеалния мъж какъвто явно жените искат. Да е кротичък и да им търпи настроенията. Е, да видим ако се стигне до втори вот след Юлиян какво ще последва и после пак ще коментираме. Нямам търпение.

bowuu

# 1 037
Тракийките си казаха, след Юлиян ще е Пламен, след това е ясно кой. Добрин. Само дето не са го казали гласно.
Кого лъжете ве, алооу водещата, алооу Тупарев, ето че някои хора ви се връзват на евтиния популизъм. 100 пъти по-добре мъж като Юлиян, пред пишман ''мъжкар'' като Весенцето или такива дето не смеят да си отворят устата пред други хора и само зад кадър говорят.
Нали Юлиян бил груб. Хайде Пламен е точно идеалния мъж какъвто явно жените искат. Да е кротичък и да им търпи настроенията. Е, да видим ако се стигне до втори вот след Юлиян какво ще последва и после пак ще коментираме. Нямам търпение.

bowuu

Когато племената се обединят, на Юлиян и Пламен няма да им е по-лесно. Ако изобщо стигнат до тази фаза, освен ако не си спечелят имунитет, ще са перманентно номинирани от останалите.

# 1 038
  • София
Юлиян въобще не може да се контролира, има много кофти характер и го показа от самото начало. Едвам гледах като беше нарочил Роберта. Но не може да му се отрече, че тази игра е неговата- винаги се раздава, иска победата и може да я постигне. Жените са много зле, те хем са антипатични, хем и в игрите въобще не ги бива.
Венцислава до последно лъже, че не е преброила гласовете, това даже и не го разбирам защо?
Надявам се както в Сървайвър имаше един мой любим социопад- Николай, така и Юлиан да успее сам срещу всички само с хъс и собствени сили.
В карайна сметка ние зрителите гледаме игра и е важно участниците да играят, а не да лежат по цял ден и да се чудят как да минат между капките.

# 1 039
  • Испания
Скрит текст:
Кого лъжете ве, алооу водещата, алооу Тупарев, ето че някои хора ви се връзват на евтиния популизъм.
100 пъти по-добре мъж като Юлиян, пред пишман ''мъжкар'' като Весенцето
Скрит текст:
или такива дето не смеят да си отворят устата пред други хора и само зад кадър говорят.

bowuu

Ако няма друга алтернатива, горко ни! Ще загине българското племе.

# 1 040
  • Пловдив
Юлиян просто разбра, че е в безизходица и няма как да се защити от неизбежна номинация. Опита се да внесе някакъв смут в женската коалиция чрез открития разговор с близначките и соченето на Радостина като лидер за какъвто те не биха я признали. Те може да не я харесват, но Радостина е по- малкото зло на този етап. Ако Юлиян отпадне коалицията ще се разпадне веднага. Той беснее защото още не се е примирил с факта, че е притиснат до стената, а той наистина е. Гласовете срещу него са твърди. На мен нито ми е любимец, нито ми е неприятен. Но определено го предпочитам пред близначките, които доста осъзнато и интелигентно злобеят.

# 1 041
  • София
Когато племената се обединят, на Юлиян и Пламен няма да им е по-лесно. Ако изобщо стигнат до тази фаза, освен ако не си спечелят имунитет, ще са перманентно номинирани от останалите.

Ами именно. Защото са най-силните. А не защото се държат по такъв или инакъв начин. А всичко останало е евтин Тупаревски популизъм, който може и да мине пред някои хора, но и пред дяволчето, което не е глупаво и сляпо.

# 1 042
  • Варна
Ужасен, ужасен Юлиян. Тъкмо малко се реабилитира и пак се омаза. Неговото поведение обедини жените в племето. Толкова да е невъздържан и проклет.

Юлиян направи няколко грешки. Не осъзна, че именно "старата чанта" имаше симпатии към него. Към нея трябваше да подходи с флирт. Така можеше да го включи в своята коалиция на мястото на Александър и да гонят кокошия мозък и Добрин по реда си.

Не трябваше да бъде толкова емоционален. Ако беше спокоен, усмихнат и уравновесен, щеше да им влезе под кожата още повече и щеше да покаже, че умее да печели и психологически битки.
Както прави Веско в момента?
Можеше да го направи, но не е хлъзгав.  " Право куме в очи" - винаги предизвиква първосигнален негативизъм. Сега като се гледат квачките, едва ли се харесват.

# 1 043
...
Сега като се гледат квачките, едва ли се харесват.

Не мисля, те винаги се харесват.

Веско според мен е сигурен финалист.

# 1 044

bowuu

Първо Юлиян, после Пламен, ама иначе не правели уговорки  Laughing

И Алекс колко чистосърдечно се учудва, че имало коалиции, като че ли не ги обсъждат всеки петък

# 1 045
Сценарий, сценарий- Юлиян даже по някое време се обръща към камерата- "свършихме ли вече"? А ние тук се хабим. Глупава игра на късмет тази вечер. Подбор на психологически типажи, които са конфликтни. И на преден план наш-то момче: "мъжкарчето" Веско.
За страха на кякои, че българското племе ще загине. Не бойте се. Аз имам теория, че сме оцеляли точно заради тази лошотия и напук. Дядо ми казваше как във втората фаза на Втората световна война са се вдигали "на щик" , " на нож"- за да се приберат по-бързо при семействата си, да засеят пролетта, да не им остават булките да ги задирят чуждите мъже.  И никой никакви глобални проблеми не са го интересували. Мит е добротата на българина. Болшинството сме първични, груби и жестоки хора. Всяка слабост се смачква. Това ни импонира и като предаване. Не секс сцени, не достижения- сила, власт и унижения. Прощавайте за вметнатото и лека вечер!

# 1 046
  • Варна
Не виждам проблем в коалицията на жените. Щом е разреяено коалиране от правилата на формата, правят го. Коалиция са и мъжете от балета. За мен в това няма проблем, щом не е в разрез с правилата, който може, прави го! Отделен е въпроса с характеропатиите на отделните индивиди.

# 1 047
Не мога да разбера, вие какво очаквате от жените в това племе?Да се самономинират ли, за да може по-силните да продължат.Това е състезание.Всеки си гледа собствената кожа и целта му е да се задържи колкото може по дълго в играта.На нас може да не ни харесва, че слаби играчи остават а силни отпадат, ама за тях те са си прави.Казвате, че Юлиян бил комплексен играч и другите нямали шанс срещу него.Видя се днес че не е така.Ще му измислят някаква игра като тази и даже Ана Мария може да го победи.
А като гледам какви игри играят след онази с контузиите, това ми изглежда все по вероятно.Предложих им следващите игри да са народна топка и ластик, ама явно им се видяха много екстремни тези игри и затова измислиха днешната.Следващият път табла и черен Петър ли ще играят?

# 1 048
  • София
Който и да си тръгне утре,губи предаването.Защото това е "Игри на волята" и аз като един зрител искам зрелищни двубои и участници,които газят и напредват в битки.По тази причина не искам някакви дребни интригантки да остават за сметка на Стоян или Юлиян и да се възхищавам какви стратези са,ами няма как да искам това,сори.

# 1 049
  • София
Дано са й малки децата на Венцислава, 12 годишния ми син щеше да умре от срам, ако бях на нейно място. Как ще работят тези хора после с колегите си? Направо стомаха ми се обръща от неудобство като им гледам излагациите.
И тоя малоумен щит какво им пази - да не ги номинират събота и неделя ли?
Аз пък не мога да повярвам, че майка може да изкаже подобно мнение като твоето. Юлиян прекали и намеси много лични теми, като семейството. Ти как щеше да реагираш като майка. Сигурно щеше да се радваш, че някой казва, че си срам за децата си. Венцислава не ми е любимка, но реагира супер адекватно. Аз лично заради децата си бих му избола очите.
И пак казвам - не мога да повярвам, че майка прави такъв нелеп коментар.

Колкото и да ме нападаш си оставам на същото мнение. Децата са свято нещо и никои няма право да ги напада и вкарва в конфликти за щяло и нещяло.

Дали видя кога съм го писала? Юлиян нямаше право да намесва децата й в спора между тях, това да. Но, мнението ми за Венцислава си остава. Още повече, че е военнослужещ, чувствителна съм към понятието воинска чест и достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт