💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 133
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 125
Нали не искате да кажете, че от продукцията са нагласили нещата така, че вятърът да издуха монетите на Юлиян, само и само да отиде на номинация? Joy Той сам се провали в тази игра, а най-смешното беше, че дори Ана Мария го би в нея.

# 1 126
Скрит текст:
Скрит текст:
Съумял е, защото всичките му съотборници са тъпи и суетни. 
Ама разбира се, че е така. На Веско всички съотборници са тъпи, на Юлиян всички съотборници са тъпи, само той пращи от мозък и стратегии, затова ако евентуално стигне до финал, никой от останалите участници няма да гласува за него. Grinning
Не, това е факт - в племето на славяните единственият (общо взето)интелигентен човек беше Амелия. Другите са като от филма Зуулендър.
Скрит текст:
Скрит текст:
Двете братчета пак заедноо,Стоян продължава да величае Веселин.Вярно неговото малко заприлича на предизборна кампания,за събиране на гласове.https://insta-stories.ru/vesko.panchev/s/xRQl2pNWeNu
Kой сега е най-големият стратег в играта? Whistling Laughing
🤣🤣🤣 Стратег... в играта 🤣🤣🤣
Не бъркай стратег с мазник..🤣🤣🤣 Весо мозъчни клетки за стратегии няма. 🤣🤣🤣
Ако си съумял да накараш тези с които си играл да те харесат и евентуално на финал да гласуват за теб, значи си стратег, да. Wink
На един стратег не му диктуват кого да номинира и как да "играе" играта.
Цитат
...защото ако е истински стратег сам трябва да се сети. Wink Както се казва: малко акъл да имаш, ама да ти дойде навреме. Smile
... от което изводът е, че при "стратега" Веско акъл не вирее... Ама ние това много добре го знаем. Wink
Не помня някога да съм писала, че Веско е интелигентен. Казвам само, че до момента играе доста по-умно от Юлиян, който тук е смятан за велик стратег. Играе си играта, печели доверието и одобрението  съотборниците си и не се излага като ги нарича стари чанти, гоблини, кюфтета, пилешки мозъци или лизачи на задници.

Значи да обобщим: Веско е стратег, защото се мазни на всички, и не е "истински стратег", защото не може сам да се сети кого да номинира. 😉

# 1 127
Трябваше да духне един вятър, да събори едновременно монетите на всички и да се приключва с тая мъка. И тъй като нямаше да има победители и победени, то нямаше да има втори номиниран и в утрешния, т.е. днешния епизод да направят едно ергенско парти на Стоян и да го изпращат по живо, по здраво. На партито разбира се Ането ще се разпее за поздрав, на някой няма да му издържат нервите и ще напусне сам доброволно играта.

# 1 128
Тъпарев рейтинга ли да си гледа или да предава реално нещата, естествено, че първото. Този човек окепази цялото предаване с бигбрадърския си манталитет

# 1 129
Веско живее от дълги години в Америка, даже е американски гражданин. Все е попил "толерантното" мазнене. В същото време сърце не му дава тук да НЕ Е е бг-мъжкарче Wink  Па вие го мислете за глупав, наивен и какъв там още беше.

Славяните бяха в коалиция срещу жените, мацките отиват бият се, че една нагло се върна 3 пъти. Сега Юлиян що така трудно приема, че не го харесват? И на Луната да ги отведе, просто не е техния обичан капитан. Би трябвало да е наясно, все пак той пръв беше в позицията на раздаващ "справедливост".
Не става въпрос за благодарност, а за пътя който си извървял за да я заслужиш.

А за нас остава да се насладим на нещо като малък финал тази вечер.Simple Smile

# 1 130
Веско определено е стратег и иска всички от племето му да са на негова страна и да го харесват. Той не се опитва да ги манипулира пряко, а си изгражда образ, като Тиквоний (простите хора явно имат еднакъв подход).
Ако зависеше от него, нямаше да номинира никого, освен Амелия. Номинира нея, защото видя, че не му се връзва напълно.

# 1 131
Много се дразня, /и то най-вече защото и в нормалния живот е пълно с такива хора/, когато някои скандалджии са смятани за искрени и казващи си всичко в очите!!!!! Точно те, толкова неща казват зад гърба, когато им отърва. Виждала съм как се водят избухливи, а когато имат изгода, как могат да се снишат, да се сближат с който им трябва, а скандалите ги правят с цел!!!! Или да сплашат останалите, когато са слаби и не зависят от тях, или да ги ядосат и да ги предизвикат. /вчера Юлиян сам си призна, че обижда Венцислава, за да я предизвика/. 
Точно такива типажи са  и близначките, и Наско. /Още като идваха новите, прабългарите, и си казаха-сега първо ще спретнем един грандиозен скандал.../
И са избирани с цел при кастингите. Виждаме, че има твърде много телевизионно време, а малко битки и с какво ще се запълни!!!!! Освен това от продукции като Биг брадър се е видяло какво се харесва на аудиторията!  Ми ние в 90% от времето гледаме Биг брадър.
Абсолютно ДА! Вчера ги дадоха още със събуждането как си разпределят задачите двете квачки - хайде ти стани и заформи по едно кафе, аз ще заформя един скандал.

# 1 132
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз пък не успях да си обясня логиката на Ана-Мария - махнала си ръката, с която спира вятъра, защото треперела много и я било страх да не изпусне монетите по-рано...🙄🤔 Не виждам никаква връзка между двете неща... да не съм прихванала кокоша тъпота от близначките... 😯
Скрит текст:

Държи меча с едната ръка.Ако и се е разтреперила ръката, вероятно е поискала да хване меча и с другата ръка.Затова е махнала ръката, която спира вятъра, за да хване меча.Ето една възможна връзка.
Аз такова обяснение не чух от Ана-Мария, а точно това, което преразказах. Значи с едната си трепереща ръка да хване другата трепераща такава и двете да затреперят в синхрон, и то при наличието на силен вятър... Струва ми се логично да ми убягва логиката... 🤭
Никъде не съм написал, че Ана-Мария е дала това обяснение.Написах, че това е вероятно обяснение.Дали ще затреперят в синхрон, или в асинхрон и ще се погасят трептенията, няма как да знаем:)

# 1 133
  • Другата България
Трябваше да духне един вятър, да събори едновременно монетите на всички и да се приключва с тая мъка.
Laughing Вятърът за всички ли духа? Thinking Че вече се обърках. Или посоката му е различна? Thinking Така де, ще пиша на Роберта в Инстаграм да я питам какво е искала да каже за пусти вятър и тези непослушни монети и дали определени участници са били нарочно позиционирани на ключови места, за да им бутне по-лесно стотинките. Crossing Arms

А за нас остава да се насладим на нещо като малък финал тази вечер.Simple Smile
Аз чак сега изгледах промото и съм на същото мнение. Комплексна битка, и е тъмно, когато приключват. Представям си как тракийките пируват, смятайки, че Юлиян е отпаднал и хоп-изненадаааа... hahaha

# 1 134
Аз смятам, че единствените, които са се доказали в тези игри са Юлиан, Пламен, Наско, Амелия, донякъде Роберта и Близначките. На този епат от играта, мисля, че Юлиан и Пламен трябва да са на финал. Единствено те заслужават да спечелят наградата. Единствено те се раздават на максимум и дават всичко от себе си  в игрите.
Веско дори не помня коя битка е спечелил. Прилича ми на хлъзгав плазмодии, който иска да бъде харесван от всички. Никога не чух да изрази мнение по какъвто и въпрос да е, независимо дали лице в лице или зад камера. Просто с нищо няма да загомня лично аз - приемам го като фон или по-скоро като бройка в игрите.

Другите изобщо не смятам да ги коментирам....Толкова безлични са.

# 1 135
  • Другата България
 Naughty Не така за Веско, молА ти сА.
Туй е стратегия неговото, при това доста успешна. Я виж колко народ го харесва, от отпадналите участници. И да има вот на финала, и ако Веско е там, той ще го обере като разбойник банка.

# 1 136
Туй е стратегия неговото, при това доста успешна. Я виж колко народ го харесва, от отпадналите участници. И да има вот на финала, и ако Веско е там, той ще го обере като разбойник банка.

От кога на скатаването тъй му се вика...ЖДНБ Joy Иначе си права Merri_An Simple Smile

# 1 137
Наистина ли мислиш, че го харесват? На мен ми звучи и прилича на партизанин, записал се на 8 септември- само каскет му липсва...
Оф, да се саморедактирам за младите, да кажем че е “скатавка”, но ще търси облаги.

# 1 138
  • Другата България
Наистина го мисля.
Зависи и кой ще е на финала с него, ако той е там.
Но мисля и друго. Пак зависи кой ще е на финал. И дали ще има вот на отпадналите. Но ще има хора от тях, които дори и да не харесват много един, ще гласуват за него само защото мегагига не харесват другия Wink. Един вид не "за" Х, а "против" У. А и от солидарност, ако не е анонимно разбира се. Не знам какво е измислено за финал и определяне на победител.

# 1 139
Знам, че постът е ироничен, но по-смешното е, че това е самата истина.Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт