💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 133
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 095
Двете братчета пак заедноо,Стоян продължава да величае Веселин.Вярно неговото малко заприлича на предизборна кампания,за събиране на гласове.https://insta-stories.ru/vesko.panchev/s/xRQl2pNWeNu
Ехаа, СтоЕнчо е с нацепената черна ризка. Е той все с нея се появява Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 096
Защо харесвам Юлиян като играч и го одобрявам ... Ами зададох си въпроса с какви хора бих искал да работя, да контактувам и т.н. Ами не искам хора подмолни,  злобни, без собствено мнение ,апатични да бъдат около мен. Предпочитам прямотата и донякъде грубостта в истината. Затова чакам с нетърпение Юлиян да омете всички кукувици там...особено чакам отпадането на  Радостина. И дано я изгонят първа от жените, за да видим останалите какво ще постигнат без нея.

# 1 097
  • Варна
Онази Венца да се прибира при децата и мъж.
Кой ли е този мухлю Simple Smile
Това пък вече беше върха на...Rolling Eyes

# 1 098
Имам чувството че гледам различно шОллл Mr. Green
с 90% от форума

Беден речник, простак, с огромно его и елементарни обноски и да признавам спортист с добри физически умения /учителя по физическо/ но това не е победител на формата за мен!

подмолен, хитър, самостоятелен играч също с добри физически качества, без да обижда ето това е комплексен играч достоен за победител!

За жените в Траките и Арията и Военната и Маймун Пешо , не заслужават на този етап изобщо да са там! С изключение на Близначките
За мен Близначките са сивия кардинал и маймун пешо - гледа на тях да им се хареса!
До момента видях, че се хвърлят без скътаване в игрите, раздават се имат ум и издръжливост, обноски без обиди към останалите участници свеж хумор и добра самоирония.

За СлавянКИТЕ или добро или нищо!
Значи за мен те са пълни лигли. Няма достоен победител там, много от тях на този етап от играта трябваше да са отпаднали /Томасита, Марта../
 Hug

# 1 099
Аз пък не успях да си обясня логиката на Ана-Мария - махнала си ръката, с която спира вятъра, защото треперела много и я било страх да не изпусне монетите по-рано...🙄🤔 Не виждам никаква връзка между двете неща... да не съм прихванала кокоша тъпота от близначките... 😯

Държи меча с едната ръка.Ако и се е разтреперила ръката, вероятно е поискала да хване меча и с другата ръка.Затова е махнала ръката, която спира вятъра, за да хване меча.Ето една възможна връзка.

# 1 100
Скрит текст:
Съумял е, защото всичките му съотборници са тъпи и суетни. 
Ама разбира се, че е така. На Веско всички съотборници са тъпи, на Юлиян всички съотборници са тъпи, само той пращи от мозък и стратегии, затова ако евентуално стигне до финал, никой от останалите участници няма да гласува за него. Grinning
Не, това е факт - в племето на славяните единственият (общо взето)интелигентен човек беше Амелия. Другите са като от филма Зуулендър.
При траките най-умен беше Наско - не мога да го отрека, въпреки че има дразнещо поведение на моменти. Останалите може да не са кой знае какви, но пак са много по-схватливи от славяните.

# 1 101
Не че го интересува някой, но понеже съм малцинство в случая да си кажа - аз харесвам Александра като водеща. Много ми е на място, с нищо не ме дразни.

За снощната игра - боже, доживях Ана Мария да я видя да се кефи като победил. Нищо, че изхода на играта зависеше от вятъра. Важното е, че нейната куличка падна последна и момичето се кефи, ама на какво - не знам. Явно е разбрала, че трябва да е последна, за да е победител, ама не е разбрала, че трябва да е последна от всички, а не само от нейното племе.

За номинациите - нищо неочаквано. А всъщност едно нещо ми направи впечатление и него ще коментирам. Номинацията на Добрин. Страхотна. Това момче, дето толкова го подценяват направи много добра и стратегическа номинация. Хем го направи под формата на шега, щото уж Юлиян му казва да го номинира, хем гласува заедно с жените и един вид ги подкрепя. Но пък се обоснова страхотно - Юлиян е силен и има шанс да победи, а ако не победи - отстранен е като силен играч. Браво на Добрин!

И последно да изкоментирам намесването на децата на Венцислава. Аз ли нещо изпуснах, но... за какво намесване на децата и говорим. Аз не чух Юлиян да ги обижда, или сравнява с нещо или някого. Доколкото чух и разбрах, той единствено каза, че според него децата и ще се срамуват от нея, като конкретно се визираше поведението и на "лизане на задник на Радостина". Това според мен беше да я накара да се погледне отстрани, да види какво виждат нейните деца и дали това е достойно за похвала. А и нея не я чух по някакъв начин "да му пререже гърлото заради децата" /или нещо подобно каза, но в интервю, не на него самия/, а му каза да не намесва децата и, при което той действително спря. Което мен специално ме навежда на мисълта, че явно не е било чак толкова прекалено.

# 1 102
с 90% от форума - Да, прав си

За мен Близначките са сивия кардинал - Дълбока заблуда
До момента видях, че се хвърлят без скАтаване в игрите, раздават се (вярно)имат ум и издръжливост, обноски без обиди към останалите участници (отношението към Добрин ?) свеж хумор - само когато те не са обект на този хумор и добра самоирония.

Peace Simple Smile

# 1 103
Който и да си тръгне утре,губи предаването.Защото това е "Игри на волята" и аз като един зрител искам зрелищни двубои и участници,които газят и напредват в битки.По тази причина не искам някакви дребни интригантки да остават за сметка на Стоян или Юлиян и да се възхищавам какви стратези са,ами няма как да искам това,сори.
Тчно това исках да напиша и аз;
Не ми допада да гледам останали Венцислава, Радостина, близначките, Певицата, Март и Томас;
Интереса държат Веселни, Роберта, Юлиян, Пламен даже и Стоячо; Последния може малко наивен да го дава, но не  е подмолен, невъзпитан, злобен, дребван и дава всичко в игрите;
Съжалявам,че на днешния двубой ще отпадне някой от Стоян и Юлиян!
Относно водещата- тя е трагична от самото начало; Навикваща, дразнещи коментари, неподходящо облекло;

# 1 104
Чета ви нон-стоп,но рядко пиша.Искам да ви кажа и моето мнение.Първо,това е телевизионно предаване,поднесено ни пречупено през призмата на десетки продуценти,режисьори,сценаристи и прочие.Манипулират ни както си искат с това,което излъчват.А ние стоим и спорим,ядосваме се...А те си трупат рейтинг.Според мен почти всички имат какво да покажат.
Юлиян-абсолютно комплексен играч.Умен,здрав физически,концентриран,реално премислящ ситуацията.Като съплеменник е груб,избухлив,НО казва нещата точно в десетката.Ако ти изнася.Според мен цялата му агресия се дължи в тоова,че кокошките са си заврели главите в пясъка и най-дебелооко отказват да признаят,че ако не са Пламен и Юлиян,то победа нямаше да видят.
Пламен-Също много го харесвам.Добър играч и готин човек.Не изказва мнението си в очи,за да не назряват още конфликти в племето.Излиза за  победа,докрай.
Близначките-Като играчи стават.Весели,позитивни"изкрящи".НО-малоумни.Правилно им го каза Юлиян това с кокошия мозък÷2.
Веско-Силен физически,но не е комплексен играч.Добър,наивен,носещ"мъжете"в сърцето си.
Март и Томас-Също имат добри черти.Имат и забележки,но все пак това е игра и всеки гледа да се задържи по-дълга вътре.
Роберта-Физически подготвена.Един от фаворитите ми.Смехът и флиртът са нейната стратегия.Нищо повече.
Стоян-Много се раздава в игрите.Въпреки,че го номинираха,той даваше всичко от себе си вчера.Във всяка една битка се бори със зъби и нокти.
Амелия-И сам войнът е войн.Адмирации.
РАДОСТИНА,ВЕНЦИСЛАВА И АНА-МАРИЯ-моля ви,махнете ги вече.Нямат място там.

# 1 105
Скрит текст:
Аз пък не успях да си обясня логиката на Ана-Мария - махнала си ръката, с която спира вятъра, защото треперела много и я било страх да не изпусне монетите по-рано...🙄🤔 Не виждам никаква връзка между двете неща... да не съм прихванала кокоша тъпота от близначките... 😯

Държи меча с едната ръка.Ако и се е разтреперила ръката, вероятно е поискала да хване меча и с другата ръка.Затова е махнала ръката, която спира вятъра, за да хване меча.Ето една възможна връзка.
Аз такова обяснение не чух от Ана-Мария, а точно това, което преразказах. Значи с едната си трепереща ръка да хване другата трепераща такава и двете да затреперят в синхрон, и то при наличието на силен вятър... Струва ми се логично да ми убягва логиката... 🤭

# 1 106
Скрит текст:
Двете братчета пак заедноо,Стоян продължава да величае Веселин.Вярно неговото малко заприлича на предизборна кампания,за събиране на гласове.https://insta-stories.ru/vesko.panchev/s/xRQl2pNWeNu
Kой сега е най-големият стратег в играта? Whistling Laughing
🤣🤣🤣 Стратег... в играта 🤣🤣🤣
Не бъркай стратег с мазник..🤣🤣🤣 Весо мозъчни клетки за стратегии няма. 🤣🤣🤣
Ако си съумял да накараш тези с които си играл да те харесат и евентуално на финал да гласуват за теб, значи си стратег, да. Wink
На един стратег не му диктуват кого да номинира и как да "играе" играта.
...защото ако е истински стратег сам трябва да се сети. Wink Както се казва: малко акъл да имаш, ама да ти дойде навреме. Smile

# 1 107
Скрит текст:
Скрит текст:
Kой сега е най-големият стратег в играта? Whistling Laughing
🤣🤣🤣 Стратег... в играта 🤣🤣🤣
Не бъркай стратег с мазник..🤣🤣🤣 Весо мозъчни клетки за стратегии няма. 🤣🤣🤣
Ако си съумял да накараш тези с които си играл да те харесат и евентуално на финал да гласуват за теб, значи си стратег, да. Wink
На един стратег не му диктуват кого да номинира и как да "играе" играта.
Цитат
...защото ако е истински стратег сам трябва да се сети. Wink Както се казва: малко акъл да имаш, ама да ти дойде навреме. Smile
... от което изводът е, че при "стратега" Веско акъл не вирее... Ама ние това много добре го знаем. Wink

# 1 108
Уу, жалко, ако е вярно това в спойлера. Значи изобщо няма смисъл да гласувам. Дано Тъпанарев и ко преосмислят нещата и се намесят, още има време, ако финалът не е заснет. Я навремето как откраднаха наградата на Найден в Брадъра... 
Скрит текст:
... тези двама австралопитеци (мъжки и женски) не са достатъчно интересни да са на финал един срещу друг!

Аз лично мисля, че на финала трябва да са поне трима финалисти.Иначе съм на твоето мнение. Ако стане така изобщо няма и да гледам този финал.

# 1 109
с 90% от форума

За мен Близначките са сивия кардинал и маймун пешо - гледа на тях да им се хареса!
До момента видях, че се хвърлят без скътаване в игрите, раздават се имат ум и издръжливост, обноски без обиди към останалите участници свеж хумор и добра самоирония.
Определено гледаме различни предавания, права си... 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт