💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 131
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 170
Георги е човекът който най-много ме подразни. Гичка може да бе слаба, ама като я изгониха - не рева.  Марешка също държа достойно. както и Анелия Мира. За панаирите които Георги направи трябва да хванат и да го пребият. Особено за знамето. Жените като цяло в този формат се държат по-достойно от мъжете, въпреки че има и изключения.
Много ме забавлявате като вкарате лично отношение към някой от участниците и започнете да изопачавате фактите! Гичка рева като магаре от бяс че отпадна. Не я обвинявам, такива са ѝ емоциите. Значи не е вярно това, което твърдиш. Марешка не трепна, но тя искаше да отпадне и буквално остави победата на Амелия.Амелия също рева като отпадна от Томас, рева горчиво и обидено. Георги не трепна като отпадна от човек, който всички във формата смятаха за слабак . Панаирите, които Георги направи, са отделно от това кой как прие отпадането си.
Не обичам като се изопачават неща аради определени симпатии към някого, които неща ги има на запис и всеки може да върне и да види. Или пък обяснението е така нескопосано структурирано, че не става ясно какво се има предвид - цялостно поведение, начина на приемане на номинацията или реакцията на участника при самата елиминация, което няма как да схвана, за да разбера правилно.

категорично е невярно.  Първо не можеш да кажеш че не е трепнал човек който е изгорил знамето на отбора си и който  постоянно крещеше на всички как са против него, при положение че той постоянно казваше на всеки "това няма да ядеш"  "цигари няма да пушиш", и т.н. сякаш е командир. панаирите бяха в същността на това как прие отпадането си.Целият момент - от номинацията до отпадането на един участник трябва да се разглежда в цялост, не може да разглежда само последните мигове, защото на финала Георги вече беше много изморен, а и примирен, знаеше че е бит. въпросът е в първоначалната му реакция, в грозните му закани, в горенето на знамето.
Отделно никой не го е смятал за слабак физически - смятаха го за простак и комплексар, т.е. слаб душевно . Юлиян и той е силен физически, но е комплексар.

Марешка не трепна, но не знам къде си видяла че е искала да отпадне. Просто се случи да играе с приятелка, затова не съжаляваше че падна от Мира, иначе естествено че предпочиташе да остане. А после сама си каза, че се е панирала на куеста. Не нея силата са й игрите с баланс, а на Амелия -куестовете.

За ситуацията около Томас Анелия беше обидена, но не рева, поне не пред тях. Обидена беше от предателството - съвсем нормално, говорили са едни неща и изведнъж се извъртат и нея я обявяват за предателка, че не ги подкрепила, срещу  прабългарин, когато те номинираха Марешка. За какво? Как  може тя вече да им доверие? АКо на мен някой ми кажеш "печелиш два кръга", демек след два кръга ние пак ще си те номинираме, аз още в този  бих влязъл в директна конфронтация.
Поведението на мъжете беше в пъти по-ненормално. Мартин каза че Анелия го дразнела от самото начало. Такааааа ли? Два месеца сте заедно ти не показваш нищо подобно до този момент и изведнъж - този човек те дразнел? Значи ти си криеш два месеца истинските чувства? егати подлеца! Много ми падна в очите.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 14:37 от Лорд Сняг

# 1 171
  • Другата България
Всъщност, Март е най-слабото звено при славяните. Във Фб се носи слух, че се отказва сам. Може да не е вярно.
Всъщност напълно го допускам.
Предстои обединение. Там всеки е сам за себе си. Досега Веско и ко го пазеха и той курортуваше. Там няма как, трябва да се справя сам. И защо да не реши да абдикира. Хич няма да ме изненада.

# 1 172
Да, това не е невъзможно. Той и Стоян са с ранени крака, потенциални мишени са. Освен това Веско като че ли започна да покровителства Роберта, не вярвам че ще иска тя да си отиде.
Веско, Юлиан и Пламен са най-комплесни виждам го финалистВеско.
При обединението е много важно колко на колко ще са.
Траките са повече, но са по-разединени. При отбора на траките е възлово да се задържат в този формат поне седмица две. Ако изгонят Юлиан прекален рано ще направят грешка, там слабото звено е Ана Мария и второто слабо звено е Добрин, който е много силен, но много тромав. Юлиан и Пламен са комплесни и взимат около 80 процента от битките, но Пламен сам няма да може срещу всички мъже на славяните.

# 1 173
Скрит текст:
Георги е човекът който най-много ме подразни. Гичка може да бе слаба, ама като я изгониха - не рева.  Марешка също държа достойно. както и Анелия Мира. За панаирите които Георги направи трябва да хванат и да го пребият. Особено за знамето. Жените като цяло в този формат се държат по-достойно от мъжете, въпреки че има и изключения.
Много ме забавлявате като вкарате лично отношение към някой от участниците и започнете да изопачавате фактите! Гичка рева като магаре от бяс че отпадна. Не я обвинявам, такива са ѝ емоциите. Значи не е вярно това, което твърдиш. Марешка не трепна, но тя искаше да отпадне и буквално остави победата на Амелия.Амелия също рева като отпадна от Томас, рева горчиво и обидено. Георги не трепна като отпадна от човек, който всички във формата смятаха за слабак . Панаирите, които Георги направи, са отделно от това кой как прие отпадането си.
Не обичам като се изопачават неща аради определени симпатии към някого, които неща ги има на запис и всеки може да върне и да види. Или пък обяснението е така нескопосано структурирано, че не става ясно какво се има предвид - цялостно поведение, начина на приемане на номинацията или реакцията на участника при самата елиминация, което няма как да схвана, за да разбера правилно.

категорично е невярно.  
Скрит текст:
Първо не можеш да кажеш че не е трепнал човек който е изгорил знамето на отбора си и който  постоянно крещеше на всички как са против него, при положение че той постоянно казваше на всеки "това няма да ядеш"  "цигари няма да пушиш", и т.н. сякаш е командир. панаирите бяха в същността на това как прие отпадането си.Целият момент - от номинацията до отпадането на един участник трябва да се разглежда в цялост, не може да разглежда само последните мигове, защото на финала Георги вече беше много изморен, а и примирен, знаеше че е бит. въпросът е в първоначалната му реакция, в грозните му закани, в горенето на знамето.
Отделно никой не го е смятал за слабак физически - смятаха го за простак и комплексар, т.е. слаб душевно . Юлиян и той е силен физически, но е комплексар.

Марешка не трепна, но не знам къде си видяла че е искала да отпадне. Просто се случи да играе с приятелка, затова не съжаляваше че падна от Мира, иначе естествено че предпочиташе да остане. А после сама си каза, че се е панирала на куеста. Не нея силата са й игрите с баланс, а на Амелия -куестовете.

За ситуацията около Томас Анелия беше обидена, но не рева, поне не пред тях. Обидена беше от предателството - съвсем нормално, говорили са едни неща и изведнъж се извъртат и нея я обявяват за предателка, че не ги подкрепила, срещу  прабългарин, когато те номинираха Марешка. За какво? Как  може тя вече да им доверие? АКо на мен някой ми кажеш "печелиш два кръга", демек след два кръга ние пак ще си те номинираме, аз още в този  бих влязъл в директна конфронтация.
Поведението на мъжете беше в пъти по-ненормално. Мартин каза че Анелия го дразнела от самото начало. Такааааа ли? Два месеца сте заедно ти не показваш нищо подобно до този момент и изведнъж - този човек те дразнел? Значи ти си криеш два месеца истинските чувства? егати подлеца! Много ми падна в очите.
Категорично не си ме разбрал какво написах... No Mouth Просто ще прескачам мненията ти, както и мненията на всеки, който не разбира какво му казват в разговора тук и продължава да си дроби едно и също.

# 1 174
разбрах те много добре, просто смятам, че е силно пристрастно мнението ти защото оценка за даден човек се прави в цялост на представянето му-. Когато говорим за това как се държал някой когато си е отишъл включваме всичко от момента на номинацията до заминаването. И тус няма значение дали някой е добър физически, дали е биткаджия, ако е комплексар - нека разделим тези неща най-накрая. Изобщо не споря че някой от комплексарите може да спечели играта, но това няма да направи шоуто по-приятно.
Силните като Характер хора, си отидоха. Мога да давам много примери, но няма да ме разбереш, защото трябва да говорим отново за  цялостна игра и цялостно държане, а не за една или две ситуации.

П.С. ще ти бъда много благодарен ако прескачаш мненията ми. Само гледай и ти да не се отметнеш от думата си.

# 1 175
И аз си спомням (без да помня подробности), че Ники Мартинов беше доста рязък... А и не цепеше басма на никого - разрушаваше построените от него неща, за да не могат да ги ползват други играчи. Беше съвсем очевидно сам срещу всички и това по никакъв начин не му попречи, нито пък го разстрои))
Изобщо не си поплюваше - прям, безпардонен, силен и с много умения. Знаеше къде е и точно за какво е там. И направи феноменална игра!:)
И точно никога нямаше да спечели такъв формат, ако не бяха сменили правилата на играта за него...

# 1 176
  • София
"Силните като характер хора си отишли"
Направо си е голям смях.
Лорд сняг.

# 1 177
"Силните като характер хора си отишли"
Направо си е голям смях.
Лорд сняг.

това е твое виждане. Ти имаш право на него.  Моето е друго. Щом съм го написал значи така виждам нещата.Не ти прави чест да се присмиваш на другите хора, заради това че не си съгласен с мнението им.

# 1 178
Това, че състезател може да бъде номиниран всеки път е безкрайно необмислено и много разваля удоволствието от играта. Набеденият състезател просто няма какво да направи - гледахме го при Амелия, Наско и сега Юлиян. От друга страна на останалите играчи не им пука за игрите, защото загубят ли няма да понесат наказание. Нещо повече - даже правят заговори да загубят. А какво става ако и всички племена се опитат да загубят?
Оцелелият от елиминациите трябва да придобива такива привилегии, че да не позволява статични коалиции - примерно имунитет, два гласа, право да прати някой на номинации... нещо, което да обърне играта и сметките на останалите, така че да гледаме различни играчи на елиминации всеки път и битките между силните играчи да са накрая.
Вместо капитанска битка, на която да са само по-един от племе да има битка между всички за имунитет, а най-слабия да ходи на номинации, да могат постоянно играчите да се въртят между племената да няма кореняк траки и пришълци...

А довечера най-накрая ще гледаме битка с много компоненти след като при последната такава трима души излязоха с контузии.

# 1 179
Тук съм съгласен. Да, за играч се приема че го номинират, защото е слаб. Но ето че имахме явно случаи като с Наско и с Анелия Мира когато имахме номинации на силни играчи. В случая на Наско отбора падаше за д а го номинира. За мен също играч който е печелил битка трябва да може да избира между две награди - имунитет за една седмица или два гласа в племето. Така той ще играе "ва банк"  -ако загуби  ще отпада,  но ако спечели ще стане много силен. Това би променило доста от битките, щяха да мислят повече с главите си кого да пратят.

# 1 180
  • София
pvacheva,
Ники ми е голяма слабост, неговия сезон съм го гледал най-внимателно така да се каже. Значи Ники си е единак и чешит по природа, с много голямо Его (подплатено) обиждаше ги наред всичките там, че са марули (за него това е най-голяма обида, т.е. тъп/слаб човек, за нищо не става), особено врещеше по адрес на жените и имаше едно турче, него го хранеше непрекъснато, като се обръщаше към него не по име, а по следния начин: ''Ей,турче, я ела тука''  Laughing Не че е смешно де... Бе сред първите изгонени, но острова го спаси.
Иначе разликата е в самите формати. Сървайвър е много по-тежък. Там храната наистина е оскъдна, а и чисто психологически знаеш, че си на майната си. Отделно те имаха много работа, докато тук тези в резиденцията по 24 часа се излежават, пушат пури, пият шампанско, ходят на сауна (?!). И Ники не беше 24 часа с Генералшата и верните и гласоподаватели, защото ако беше не ми се мисли какъв цирк щеше да е. Докато един Юлиян например трябва да съжителства с тези хора непрекъснато и да им търпи ехидните провокацийки и подмятания, визирайки най-вече двете кокошки с половин мозък и Гадостина.

Така че нека не сравняваме поведението и на Веско спрямо това с Юлиян, защото имаше няколко такива поста (това вече не към теб). Веско пасна като дялан камък в най-безличното племе, което някога съм виждал в реалити Бг формат, което говори много и за него самия. Да, признавам, че е по-комплексен от съплеменните си и до там. Но визирам старите славяни. За мен Стоян е по-добър от Веско, а аз почти цял живот съм спортувал и мисля, че мога да направя преценка. Юлиян може да е всякакъв, но не е прал гащите си при храната, не е разпределял дажбите или кой колко да яде (той най-много като мъж и вожд, на жените по-малко), нито се е бил в гърдите, че е мъжкар (един истински мъжкар няма да го каже просто) и винаги си е стоял зад думите когато е решавал да гласува за някого, докато Веско два пъти се извъртя.
 Peace

# 1 181
Дяволо, трудно е да не се сравняват Веско и Юлиян, защото и двамата са много комплексни физически, и двамата. В същото време Юлиян простее като държане откровен сексит е, и  също така не понася някой да не раздава на 100 процента, а в случая с Георги се изяви и като подлец. Веско обаче също се изяви като подлец при ситуацията с Марешка и Анелия Мира, просто е по-прикрит. Това не го прави лош лидер, дори напротив. Веско може да отдели време на всекиго, той е добър психолог. В лагера на траките тази роля  - на добрия психолог - играе Радостина, но тя е доста надменна и на нея често й личи. Тя хрупаше вафлите, после не се извини на близначките за държането си преди това, но някак си очаква всички да я приемат. Радостина и преди го играеше сив кардинал, но сега като го няма Алекс е направо във вихъра си и се чувства като кралица в отсъствието на краля. Когато влязоха в къщата "уж" на шега каза на Пламен, че друга седмица той и Юлиян няма да спят в луксозната стая, и той естествено се издразни.

Да, трудно е да правим сравнение на Юлиян и Весо но и двамата са комплексни играчи, малко или повечко подлички и сексисти. Разликата е, Весо се старае да не го показва. Дори с Роберта и двамата имаха заигравка.

При Стоян - без да омаловажавам физическите му качества - му липсват воля и психика. Още не се е научил как са пада. Вярвам че с годините ще придобие това качество, но в това формат - не.

Лично аз съжалявам, че това не е Сървайвър, там наистина нещата са много по-тежки . Няма да забравя играта на Здравко Здравков.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 15:33 от Лорд Сняг

# 1 182
Как се вживявате?! Satisfied
Юлиян и той си е мислел, че ще участва в Игри, а то се оказа повече риалити Туп. Толкова личи как ги чака оператора за скандалчето. Седнали Юлко и Близначките да се разправят, току се присламчи Ана, излезе Радостина, появи се Пламко... представям си човек от екип ходи и ги събира по стаите, че завесата пада, а те още не са се появили на сцената. Или невероятно сублимните моменти със скандалите на масата. Как ли пък човек ще стои да го плюят и ще се храни с привидно спокойствие. Мнооого режисура, търсени и подклаждани скандали, но с думи някои просто минават границата неусетно може би.
Сега Радостина може да е грозна, но не е глуха. Няма как някой да те нарича "стара чанта" и ти да му кажеш "Браво пич! Евала, къв си комплексен, велик си!"WinkSmiley Да му стиснеш ръката и да гласуваш за ...примерно Пламен. Просто няма как да стане.

# 1 183
  • София
Лорд Сняг,

Чакай сега, Юлиян също имаше задявка с Роберта Wink
По-скоро не Юлиян и Веско имат закачака с Роберта, а обратното. Роберта използва едно от най-силните оръжия на жените, а и нищо чудно да остане последната жена, като гледаме каква трагедия са тракийките.
Това с Георги е така и не е така. Значи какво имам предвид. От гледната точка на Георги и Стоян е подла и мерзка постъпка, но от гледна точка на Юлиян и на нас зрителите това си беше класически сървайвър ход (все още единствения такъв в този формат), даже бих използвал термин 'игра на тронове ход' Какво имам предвид. Юлиян каза пред нас зрителите, че чул/усетил (каквото си избереш), че Георги имал някакви планове да излъже всичките мъже и да остане последен или нещо такова беше, не помня точно. Но го има на запис. И докато Юлиян говори пред камерата дават самодоволния Георги (вече чувстващ се недосегаем и като лидера на племето след капитанската си победа и онази победа с копането на пясъка от жените а мъжете ги носеха с главите надолу, защото Георги изнесе играта общо взето) как се подсмихва под мустак разплул се на 'лидерския стол' И малко по-късно дават кадри как Юлиян обработва Роберта, а после и Венцислава. И после на гласуването аз бях 100% сигурен, че те тримата ще гласуват срещу Георги и на него му дойде изневиделица. Но ние бяхме подготвени. Така че имаше един излъган и това бе Георги. А при Веско какво имаме? Обещание пред всички, че няма да се пипат старите славяни, но само защото не може да контролира Амелия и Марешка (т.е. не са тъпички като балеринките) те не са славянки и за нищо не ставали. Предаде и тях, индиректно и Томас, който горкия тогава много се оплете и стана за смях при вота. Освен това Веско може да е прикрит, но ние виждаме всичко. Съплеменниците не виждат, ама ние виждаме. Как оценява жените само и единствено по това, че шетат в кухнята, ''а колко добре се справяла Амелия или Роберта, я едно минзухарче''  ooooh! Значи тия славянските бейове от началото на формата та досега непрекъснато си имат слугини, които да им готвят. Аз такова нещо в другите племена не съм виждал, но дори и да е имало, то не е имало подобни сексистки подмятания от страна на мъжете прабългари и траки.

# 1 184
  • Другата България
Докато един Юлиян например трябва да съжителства с тези хора непрекъснато и да им търпи ехидните провокацийки и подмятания, визирайки най-вече двете кокошки с половин мозък и Гадостина.
Тук е разковничето според мен на скандалите и простотиите. Те умишлено го провокират, той пали и поддава, и се стига до това, което виждаме. Близначките са несравними и ненадминати в това "изкуство", те дори си го признават, гордеят се с това си "качество", още от събуждането си сутрин мислят как и какъв скандал да забъркат. Същото правеха и с Добрин, при първоначалните траки. Провокираха го, след което той започваше да се обяснява и те започваха съответно с подигравките. Не мисля, че има човек, който да не го вижда всичкото, всичките тези неща, но е по-удобно да хулим този, който открито не търпи подобни издевателства, опонирайки, отколкото да признаем причината. Някой забелязва ли, че откакто са насочили агресията си към Юлиян, близначките забравиха Добрин? "Нахраниха го" когато не запя в техния хор, при миналите номинации, и то само защото не гласува като тях и съумя да има собствена позиция. При снощните да го "закачи" някой? Никой. Радостина за разлика от двете ...марули Grinning има мозък, тя иска да каже, да се изкаже, да е в центъра на събитията, но предвидливо е оставила главната роля поне в това начинание на близначките, които се чувстват горди от това и не осъзнават, че за пореден път са маша в ръцете ѝ. Венцислава се обажда плахо отстрани само когато има вече някой "запял", за да не е тя на топа на устата, Анка си мълчи и само вдига ръка когато е необходимо, и основно скандалите се заформят от Елена и Стефания. На масата, преди битката, отново те двете го подкачиха първи за номинация или там нещо подобно.
Затова съм съгласна, че съжителството с тях провокира у него най-лошите му черти и качества.

Общи условия

Активация на акаунт