💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 082
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз пък не мисля, че ако си на едно мнение с някого, задължително го подкрепяш - по един въпрос може да съм на едно мнение с някого, по друг - на противоположното мнение.
Юлиян и Пламен още от началото спяха на едно легло, но никога не са били много близки. Едва във вчерашния епизод Пламен изглеждаше наистина ядосан на Венцислава - до преди това се забавляваше с поведението й. Дали си е променил мнението след интимния разговор с Юлиян не знам, но за първи път беше изцяло на негова страна.
Георги и Стоян си мислеха, че са в коалиция с Юлиян, но това никога не е било уточнявано.

# 1 201
  • Испания

Георги и Стоян си мислеха, че са в коалиция с Юлиян, но това никога не е било уточнявано.

Това не можем да знаем.

# 1 202
  • Другата България
Скрит текст:
нека да се изясним - щом подкрепяш някого, в държането му  или в номинация значи си в съюз с него. ти заставаш на негова страна между него и враговете му.
Не виждам от какво има да е изумен Венцислва. в последните седмици Юлиян и Пламен са доста близки, спят в едно легло в игрите сякаш си четат мислите, а тя заби ножа на Юлиян, след като му дължи най-малкото че той я доведе, когато беше отпаднала. И държането й спрямо Юлиян напоследък бе доста предизвикателно, подиграваше му се открито. би трябвало да е наясно че става враг и на Пламен, а вероятно  -и на Добрин.
Да, Венцислава не харесваше в началото и Юлияан но тя играта е динамична.  Тя бе принуден да избира тогава между Юлиян и Георги,
 а щом веднъж е избрала не може изведнъж  и два месеца е подкрепял Юлиян, не може след два месеца просто така да каже - не съм от теб вече. не може след като е отпаднала той да я заведе при траките, да излъже че наградата е била Венцислава, тя да си мълчи и после да говорим че не са в съюз и след още три седмици - бам  с ножа. недостойно е.
Скрит текст:
Много ми се иска да видя какво ще стане ако отпадне Юлиян и има поне 3 мъже в лагера на славяните? колко и да си говорим че физическата сила не е решаваща, тя е много важна.
hahaha Момче, ти на колко години си? Имаш много смислени разсъждения, но наистина си се омотал здраво, а за наивността ти да не говорим. Не може това, не може онова....всичко може, това е игра, за 200 000 лева, ти цялостната картинка виждаш ли я? Не може Радостина да котка едно наивно момиче повече от два месеца само заради един гол глас-ама на, може. Не може два месеца Радостина да засвидетелства преданост към Сашо  и после да е доволна, че е отпаднал-разбира се, друг е свършил това, към което вече и тя се беше насочила, та още по-добре. Не може, ама на-може. Не може два месеца същата Радостина да говори как иска да отстрани близначките преди Наско, а сега да ги котка и разпитва за ранчото, в което искат да живеят само защото са ѝ нужни. Не може, ама ето, че може. Хванах се за Радостина просто защото с нея примерите са най-много. При това всичките, които ти ги дадох са се случили реално, пред камера.
Докато за трети път ще ти кажа и повече няма да се хабя, защото ти не четеш, и не вдяваш - никога Венцислава не е избирала нищо или подкрепяла някого, тя просто се присламчи негласно към силните на деня, защото така ѝ беше удобно. Така, както Юлиян никога не е демонстрирал това, което казваш, към Георги. Предателството на Венцислава, мишкарското в нея е това, че не се изправи открито и честно пред Юлиян на съвета и да каже-не ме кефиш, номинирам те. А не фарса с Добрин и непреброените гласове. Юлиян е помагал на Венцислава, но тя не му е длъжна. Така, както Юлиян не беше длъжен на Георги. Това е.

# 1 203
Пламен  още когато Венцислава номинира  Юлиян каза че намира отношението й предателско, защото тъкмо от нейния глас е зависело всичко. тя е била тази с решаващата дума.

нека не забравяме, че това е риалити, тук нещата се развиват много ускорено - битка за битка, а не като истинският живот и непрестанно се правят нови коалиции или се потвържадават нови. Тук щом някой  гласува с теб значи е твой  съюзник и ти го броиш потенциален такъв до момента докато не гласува против.
Да, понякога може да имате и различни мнения - например Тина и Алекс, но е факт че те си гласуваха по един и същи начин - срещу отбор Траки Б и си бяха съюзници.
В този смисъл щом Венцислава веднъж е гласувала със Юлиян, втори път е прикрила лъжата му и досега не беше против него нормално беше да я има за съюзник, още повече те тя бе от старото племе.  В този смисъл да застава на страната на новото племе, срещу Юлиян не нито разумна постъпка, нито благородна.
Да не говорим че ако го го изхвърлят славяните ще ги бият като маче дерек, а тя се хили.

До Мери Ан - да се присламчиш до силните на деня, само и само да си отмъстиш, това как се нарича? Къде е ползата за племето ти, къде е ползата за тебе? Венцислава не е силен играч, без  Пламен и Юлиян е за никъде
Радостина направо не я коментирал - да, интилигетна е, но е самодоволна и надменна. Аз да бях на мястото на близначките щях да направя съюз с Юлиян заради държането на Радостина към мен, няма да търпя някой така да ме унижава с месеци и после- съюзи. А близначките са без два грама мозъка.Ана Мария е най-безволевото същество, какво полза имат от нея? И Пчелата-майка - тя този път може да им даде вафли.
Почти ми се иска да падне Юлиян, да видя траките какво ще правят без него?

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 17:10 от Лорд Сняг

# 1 204
...
При Юлиян това, което не ми харесва, е, че не може да сдържа емоциите си. Не харесвам нито една от жените, но не му прави чест да обижда на коя какъв й е носът, кой колко е стар, личен живот и т.н. Не е достойно, даже не казвам "мъжко", защото и жена не бих оправдала. Мисля си, че ако беше малко по-обран в изказа и действията си, приемаше по-спокойно номинациите, както Амелия, сега щеше да е в по-печеливша позиция.

Подкрепям напълно това мнение Hands Plus1 Именно затова в началото ми хареса, когато близначките подхванаха Юлиян  "с неговите камъни по неговата глава". След това и те прекалено много изпростяха, но с този начин на общуване само до това се стига.

Юлиян, че е силен, силен е, но иначе съвсем не първи красавец, така че малко повече скромност в някои оценки по би му прилягала.

# 1 205
  • Другата България
Тук щом някой  гласува с теб значи е твой  съюзник и ти го броиш потенциален такъв до момента докато не гласува против.
Категорично не е вярно.
Радостина гласуваше с Алекс не защото го смяташе за съюзник, а заради общия "враг".
Веско гласуваше с мъжете само защото мъжкото му сърце не му позволяваше да номинира мъж, а много му се искаше да го направи, пусто реноме и предизборна кампания.
Пламен никога не гласува с Юлиян, освен снощи, но определено са близки, дори най-близки в племето.
Добрин-снощи гласува против Юлиян, но съм сигурна, че определено е на негова страна, а не на квартет Кудкудячкови. Тоест, за себе си е, но се е ориентирал правилно.
Стоян-гласува за Томас онзи ден само от лоялност към Роберта, което пропуснах да отбележа като негов плюс разбира се. Което не значи, че е против Веско и ко, просто показа лоялност към прабългарка. Адмирации за което.
Още примери искаш ли?
Скрит текст:
Пламен  още когато Венцислава номинира  Юлиян каза че намира отношението й предателско, защото тъкмо от нейния глас е зависело всичко. тя е била тази с решаващата дума.

нека не забравяме, че това е риалити, тук нещата се развиват много ускорено - битка за битка, а не като истинският живот и непрестанно се правят нови коалиции или се потвържадават нови. Тук щом някой  гласува с теб значи е твой  съюзник и ти го броиш потенциален такъв до момента докато не гласува против.
Да, понякога може да имате и различни мнения - например Тина и Алекс, но е факт че те си гласуваха по един и същи начин - срещу отбор Траки Б и си бяха съюзници.
В този смисъл щом Венцислава веднъж е гласувала със Юлиян, втори път е прикрила лъжата му и досега не беше против него нормално беше да я има за съюзник, още повече те тя бе от старото племе.  В този смисъл да застава на страната на новото племе, срещу Юлиян не нито разумна постъпка, нито благородна.
Да не говорим че ако го го изхвърлят славяните ще ги бият като маче дерек, а тя се хили.
До Мери Ан - да се присламчиш до силните на деня, само и само да си отмъстиш, това как се нарича? Къде е ползата за племето ти, къде е ползата за тебе? Венцислава не е силен играч, без  Пламен и Юлиян е за никъде
Скрит текст:
Радостина направо не я коментирал - да, интилигетна е, но е самодоволна и надменна. Аз да бях на мястото на близначките щях да направя съюз с Юлиян заради държането на Радостина към мен, няма да търпя някой така да ме унижава с месеци и после- съюзи. А близначките са без два грама мозъка.Ана Мария е най-безволевото същество, какво полза имат от нея? И Пчелата-майка - тя този път може да им даде вафли.
Почти ми се иска да падне Юлиян, да видя траките какво ще правят без него?
Нарича се стратегия.

# 1 206
Юлиян мисля вече го казах - ако поне малко ги "коткаше", сега щеше да е в позицията на Веско.

Той е много физически силен, умее добре да плува и да  балансира, в основата на повечето спечели игри е, но това как постъпи егоистични и избра имунитет за себе си, как ги излъга и как се разкрещя на Ана Мария - тези постъпки буквално му  изядоха трона.
Един лидер трябва да е "со кротце, со благо и со малце кьотек", а Юлиян е "со много кьотек "и без " со  кротце и со благо"

# 1 207
Не се пъни да обясняваш, Merri_An , човекът така се овъртолил с имена и ситуации, че ще трябва да му обясниш всеки епизод и случка от началото на предаването. Laughing Но пък не му липсва желание да прави пространствени обяснения, от които нищо не се разбира.
ти нали нямаше да коментираш мои постове?Както и очаквах не си пазиш думата.Grinning Grinning
Нямаше и сега си нарушавам обещанието, и ще ти коментирам поста, за да ти обясня, че твой пост не съм коментирала след обещанието си и преди този, а ти май успя да метнеш тук още няколко чаршафа! Обърнах се към Merri_An и никъде не съм направила коментар на твой пост! Ти очевидно всичко схващаш трудничко, ще рече човек, че си Стоян... ама не си, щото и него нареди. 😆 Освен това казах, че ще прескачам постовете ти, а не съм обещавала, че няма да коментирам теб и кашата, която е в представите ти за формата.

# 1 208
Аз схващам лесно, но според мен коментар на мой пост и коментар на коментар на мой пост са на практика едно и също. Очаквах точно с такива софистки да излезеш, аз когато кажа че не коментирам някого той за мен е все едно умрял - не коментирам и коментарите  върху неговите коментари.
От самото начало разбрах че думата ти не представлява нищо за теб, и веднага ще тръгнеш да се измъкваш и пак да ме коментираш по един или друг начин. Смея ти се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето сега аз давам обещание - няма да коментирам твои коментари  нито коментари на твои коментари. Нека видим кой от нас е по-последователен.

# 1 209
  • Другата България
Скрит текст:
Юлиян мисля вече го казах - ако поне малко ги "коткаше", сега щеше да е в позицията на Веско.

Той е много физически силен, умее добре да плува и да  балансира, в основата на повечето спечели игри е, но това
как постъпи егоистични и избра имунитет за себе си, как ги излъга и как се разкрещя на Ана Мария - тези постъпки буквално му  изядоха трона.
Скрит текст:
Един лидер трябва да е "со кротце, со благо и со малце кьотек", а Юлиян е "со много кьотек "и без " со  кротце и со благо"
Laughing Егоистично? А как да постъпи, в ново племе, както той сам се изрази-разединено? Естествено, че ще мисли за себе си, естествено, че ще избере имунитет, просто не трябваше да ги лъже. Тоест, да го крие. Те от това се засегнаха.

# 1 210
Именно защото е в нова племе имаше възможност да "Блесне". Това че е разединено племето бе плюс за него, защото можеше да придърпа "електорат" оттук-оттам и постепенно да ги обедини. Добрин бе готов веднага да е с него, с Пламен си бяха комбина, Венцислава в началото докато се опомни бе зад него, ако бе успял да придъррпа и близначките, Радостина и Ана Мария трябваше да са много тъпи за да са срещу него и щеше да седне на "трона" на Александър. А близначките имаха интерес да се обединят с някого, след като бяха малцинство.

# 1 211
...
При цялата непредставителност на това риалити, ми направи голямо впечатление че в него не видях нито един нормален мъж/казвам го като представител на силния пол/
...

Лорд Сняг, силни и слаби полове няма Smile

# 1 212
За мен отстраняването на Георги беше показно как се прави.
Добре де, какво спечели Юлиян от този "брилянтен" ход? Thinking Освен, че свърши мръсната работа за  елиминирането на един физически силен играч и спечели един глас минус на своята сметка, какви позитиви му донесе този ход?

# 1 213
...
При цялата непредставителност на това риалити, ми направи голямо впечатление че в него не видях нито един нормален мъж/казвам го като представител на силния пол/
...

Лорд Сняг, силни и слаби полове няма Smile

съгласен, съм но ако бях използвам два пъти думата мъж в едно изречение, щеше да е тавтология.  Думата силен пол вече се е наложила в българския език и всеки разбра какво искам да кажа. Никъде не съм говорил в текста за физическата ми сила, нито че определям жените като слаби, така се това заяждане е неуместно.

на по-горния въпрос - какво спечели Юлиян.... спечели това, че отстрани един доминантен мъжкар в етап  преди племето да се разпадне и да започнат големите коалиции. Юлиян не би искал да се сформира една голяма коалиция около Георги в племе в което е и той. Пламен има много по-хитра игра - без да е слаб той си "трайка" и Юлиян засега не го номинира.

# 1 214
  • София
И защо Венцислава да му е благодарна на Юлиян, че я е довел при траките?  Да, ако наистина наградата в капитанската битка беше парти или допълнителен играч и ако победителят избере партито, то тя отпада от играта, да му е благодарна. Но, в случая тя беше като "бонус" за победилия. Тоест остава в играта при всички положения -  дори и Томас да беше спечелил битката.

Общи условия

Активация на акаунт