💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 992
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 275
Окей Мери Ан,
 ще ти отговоря, но не разбирам питанката? Според мен нещата са очевидни

Юлиян мачкаше жените -и по конкретно Роберта. По време когато замисли да нокаутира Георги направи тандем с Венцислава, а после към тях се присъедини Роберта .Юлияна спря да се закача с двете жени, с Венцислава взеха да си пускат приятелски шеги, а на Роберта, Ю. й даваше игнор, но постепенно и нея я придърпа и накрая тримата гласуваха срещу Георги на номинацията. По-късно тази коалиция се подкрепяше по отношение на Стоян. По отнова време Юлиян се мъчеше да привлече и Пламен на своя страна. Какво неясно има тук?

За мен всеки от траките който е номинирал Юлиян в този етап на играта ментално има отклонения. Като останат само с Пламен (Добрин изобщо не го броя за сътезател), като единствен мъж, славяните ще ги смачкат, защото голяма част от битките се изисква физическа сила - например плуване или бягане, там не е без значение мъж ли си или жена.
Най-слабото им звено а Ана Мария, ама те я пазят, за да бъде матриахата мнозинство. Щом искат да махат мъже да махнат Добрин и без това нищо не върши.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 20:03 от Лорд Сняг

# 1 276
Точно пък Марешка не може да ми е коректив за нищо.

# 1 277
  • Другата България
Окей Мери Ан,
 ще ти отговоря, но не разбирам питанката? Според мен нещата са очевидни
Юлиян мачкаше жените -и по конкретно Роберта. По време когато замисли да нокаутира Георги направи тандем с Венцислава, а после към тях се присъедини Роберта .Юлияна спря да се закача с двете жени, с Венцислава взеха да си пускат приятелски шеги, а на Роберта, Ю. й даваше игнор, но постепенно и нея я придърпа и накрая тримата гласуваха срещу Георги на номинацията. По-късно тази коалиция се подкрепяше по отношение на Стоян. Какво неясно има тук?
hahahaАми "отстрани Роберта" може да се разбира по много начини. "Голямата коалиция" също. Разбрах те сега вече какво искаш да кажеш, не съм съвсем съгласна, но няма да навлизам в повече дебати, нещо се изморих. А и си преизпълних плана за днес май. Embarassed

# 1 278
не заех че имаш "план"?
  94  процента са гласували за победа на Юлиян. внушително мнозинство.

# 1 279
За мен всеки от траките който е номинирал Юлиян в този етап на играта ментално има отклонения. Като останат само с Пламен (Добрин изобщо не го броя за сътезател), като единствен мъж, славяните ще ги смачкат, защото голяма част от битките се изисква физическа сила - например плуване или бягане, там не е без значение мъж ли си или жена.

Скоро няма да има славяни и траки, а само едно племе, така че на тракийките не им трябват физически здрави мъже за битките.

# 1 280
  • Другата България
не заех че имаш "план"?
94  процента са гласували за победа на Юлиян. внушително мнозинство.
hahaha Joy Laughing
Винаги имам план, дори и резервен.
Малко са дори процентите, тя снимката от студиото с отпадналия се върти из фейса, а и тук май от онзи ден. Laughing

# 1 281
От инстаграма на СтоЕнча

stoyanvalchev_
Днес имах удоволствието да се видя с моя съплеменник от Прабългарите @plamenmladenov1! Мога да изпиша стотици редове за него, но ще кажа само, че е мъж достоен за уважение с много чисто и добро сърце! Човек, който се раздава в битките до последно и е един от фаворитите в “Игри на волята”. Въпреки, че бяхме съперници в даден етап от играта, днес мога да го нарека ПРИЯТЕЛ!

# 1 282
Чак толкова скоро няма да станат едно племе. Ако съм прав трябва да стнат осем човека - досега като бяха в началото бяха осем души, и като започвата с рестарта на племената пак бяха осем. В момента в едното племе има четири жени (близначките са един глас) и трима мъже, т.е седем души, а в другото са  четири мъже и една жена, т.е. общо са 12 души. Трябва поне 4 души да бъдат отстранени.

залагам че сред първите глави които ще паднат са Ана Мария и Добрин от траките(Ана Мария я държат само заради мнозинството), Стоян и Роберта - Славяните.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 21:34 от Не се сърди, човече

# 1 283
  • София
Само ги чуйте Венцислава, близначките и Радостина какви ги дрънкат.
Тотална тиня и падение. Как се радвам сега като се гледат отстрани колко са жалки.  Laughing

# 1 284
  • Испания
ТЮхо, тЮхо! СтоЕнчо понесе талпата.

Заболява ме главата, само като слушам как се пъне на говори Томас. Истинско мъчение.

# 1 285
Почнат ли близначките да говорят,сипвам си твърд алкохол.

# 1 286
  • София
Само ги чуйте Венцислава, близначките и Радостина какви ги дрънкат.
Тотална тиня и падение. Как се радвам сега като се гледат отстрани колко са жалки.  Laughing
Ама ти си мислиш, че те се намират за жалки ли?! Най-искрено се съмнявам. Със сигурност си се харесват много и се смятат за прави, умни, силни, иронични и неповторими.  Confused

# 1 287
Бе тия до кога ще я повтарят тая мантра за Сандо, че бил един от най-силните играчи?! Някакъв форматен хумор ли е това? Защото иначе е мега тъпо при всичко, което видяхме...

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 21:32 от Анонимен

# 1 288
Първата супер комплексна игра във формата.

# 1 289
  • Испания
Този глупендер пак продължава да споменава Валерия, а не вижда какви глупости твори във водата.

Общи условия

Активация на акаунт