💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 015
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Май Юлиян няма да играе в следващата битка за територия Simple Smile
Така и трябва. Нека да видят овцете откъде изгрява слънцето.  Laughing
Ехаа, Любо, много го харесвам.  Heart Eyes

# 1 411
Септември ще е сватбата  Laughing

# 1 412
За мен свалките на обвързани хора са изключително грозни.

# 1 413
Добрин според мен не е толкова силен колкото се изкарва. Битката в която падна от Георги е добър пример, че му липсва издръжливост.

Аз не съм сигурен че украйнката ще го вземе - тя му каза да бъде мъж, да бъде победител, а той в първата битка след като се срещнаха падна.

# 1 414
  • Испания
Алекс пита Стоян за харесването на Роберта от Веселин: "Как я харесва?"

Ами, харесва я на мивката, до печката, стояща на крак, сервираща храна...

# 1 415
мм дантела и мики Маус... кой ги избира тези дрехи..

Не ми харесва и как се кара на гостите в студиото и когато пита например Стоян ''чувстваш ли се предаден от Роберта'' го прави с един тъжен поглед... ужасно е това

# 1 416
Ако обичаш, без такива грозни квалификации! Не си ѝ светила!
[/quote]

Нищо лично ,  само флиртовете и тем подобни ми става ясно , че не е стока Simple Smile за мен такова поведение е недопустимо , след като имаш сериозни намерения с даден човек. Ако нямаш , първо се разделяш и тогава. Simple Smile

# 1 417
Толкова нагласено,знае се ,че Юлиян ще спечели предаването.Юлиян от самото начало е представен като силен играч,което не е така.Той е голям интринт и вдига врява,когато го номинират.Не ,защото е силен играч,а защото им писна от него.Още от самото начало започна с обидите към Гичка,премина към Роберта колко яла после към Венцислава.Когато останаха няколко прабългари имаха игра в резиденцията в която Стоян имитира Юлиян.Всички видяхме как Юлиян замаза очите на всички тогава.Отиде в отбора на траките зад гърба на Александър говори.После обиждаше Анна Мария почти няма човек за който да не е казал нещо.За мен е една мишка,която няма никога в лицето на отсрещния човек да каже какво мисли за него.Днескашната игра нагласена преди последните парчета защо дадоха как си говорят траките и после как Юлиян бързо нарежда купчетата?За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.Има добри качества,а защо Юлиян не се изяви като лидер?Да му кажат всички траки браво грешахме за теб.Какъв учител е ,женомразец казва на девойките защо ядеш толкова и т н.

# 1 418
Аууу, Стоян такова сладурче ми се вижда, спретнат и подстриган! Дано е щастливо момчето! Simple Smile

# 1 419
  • София
Алекс е много забавна днес. "Ако ми противоречиш, ще те изгоня от студиото." Smile

# 1 420
Алекс Сърчаджиева е ужасна водеща. Първо - ужасно статична е. Не влага никакво чувство, говори като  робот. И този който отпада.... Стоян това си ти.  Да не говорим, че крещи.

# 1 421
Много хубав ми се стори Стоян в студиото:)

# 1 422
Толкова нагласено,знае се ,че Юлиян ще спечели предаването.Юлиян от самото начало е представен като силен играч,което не е така.Той е голям интринт и вдига врява,когато го номинират.Не ,защото е силен играч,а защото им писна от него.Още от самото начало започна с обидите към Гичка,премина към Роберта колко яла после към Венцислава.Когато останаха няколко прабългари имаха игра в резиденцията в която Стоян имитира Юлиян.Всички видяхме как Юлиян замаза очите на всички тогава.Отиде в отбора на траките зад гърба на Александър говори.После обиждаше Анна Мария почти няма човек за който да не е казал нещо.За мен е една мишка,която няма никога в лицето на отсрещния човек да каже какво мисли за него.Днескашната игра нагласена преди последните парчета защо дадоха как си говорят траките и после как Юлиян бързо нарежда купчетата?За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.Има добри качества,а защо Юлиян не се изяви като лидер?Да му кажат всички траки браво грешахме за теб.Какъв учител е ,женомразец казва на девойките защо ядеш толкова и т н.
Ти сериозно ли се регистрира, за да напишеш това?  Grinning  хахахахах

Веско честно бъхти по камионите? Grinning

Иначе, Юлиян си им ги казва нещата в очите.. то това е проблемът.

# 1 423
  • София
Някой ще ми изпрати ли на лично кой кога излизаше по това кога е писал в социалните мрежи, не мога да го намеря.

# 1 424
И на мен ми стана симпатичен Стоян. Жалко, че отпадна толкова рано.

Общи условия

Активация на акаунт