💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 040
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 440
Никой не пази. Блъф на Юлиян. Пореден премерено хитър ход от негова страна.  Simple Smile Човека импровизира просто. От началото на предаването досега всички интересни ходове бяха около него и в добрия и в лошия смисъл на думата. Simple Smile

Всъщност ще е много добре,  стига Алекс да не го издаде и да му обърка плановете , отново ..

# 1 441
  • София
За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.
А ти в качеството си на каква изразяваш желание Веселин да остане в родния си град? Хвърлила си му око ли?  Laughing

# 1 442
  • Брюксел / София
Понеже гледам със закъснение: евала и на Юлиан, и на Стоян! Юлиан се държа супер със Стоян след победата! Стоян се би като лъв: не е умен, но е упорит и не се предава. Мн ме е яд, че отпада преди ужасно слаби участници като Арията, Венцислава и Радостина!
Склонна съм да мисля, че Юлиян наистина оценява участниците по възможностите, които показват в играта. И им отдава дължимото, когато види, че се бият достойно. Това за мен означава, че играе играта и не забравя, че е в “игри на волята”. Не го харесвах досега като човек заради избухванията му, макар да го разбирах, но започвам да си давам сметка, че наистина е достоен да спечели тази игра. Заслужава го, според мен.

# 1 443
За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.
А ти в качеството си на каква изразяваш желание Веселин да остане в родния си град? Хвърлила си му око ли?  Laughing
Да не се окаже, че е сам Веско Grinning

# 1 444
Мярнах по назад нещо за Бояна, Марешка, изчетох много страници и нищо. Изтрити ли са или?

# 1 445
  • Испания
Според СтоЕнчо, близначките "хвърлят психоатаки" на Юлиян.

# 1 446
  • София
Опааа... тези в студиото започнаха да ни сугестират още отсега... да не би да е вярно, че ни готвят Весо Мозъка за победител!??? Flushed

# 1 447
Любо Жечев ме изненадва какви ги говори, че той самият се държа по същия начин, да му пуснат клипчетата как обижда Жени Калканджиева и Денис Родман.
Ама отстрани лесно се съди.

# 1 448
  • София
Да не се окаже, че е сам Веско Grinning
Много по-неграмотно пише от Веско.

# 1 449
  • София
Хаха и в студиото пак всички говорят за Юлиан, добро или лошо, но наистина той изнесе предаването. Става и за " Игри на волята" и за ББ. Тупарев уцели десятката, не трябва да го изпуска.

# 1 450
  • София
Единствения в студиото, който следи внимателно играта и разбира от играта е Ваня. Тия другите там не знам защо са там и за какво ги търсят за мнение. Онзи влогъра е много зле горкия.

Калабаза,
За пореден път се оказах прав, виж какво каза и Ваня, виж какво пишат и някои наши потребителки тук... Просто потвърждават моята теза за народопсихологията.  Wink

# 1 451
    Хахах не не съм си направила сега профила.А и не Юлиян 40%казва от това което мисли.Защо не каза на Анна Мария какво мисли за нея?И за другите жени и какво мисли за Роберта .Двуличник пълен.

Сериозно?

[/list]
    Вчера съм си го направила?И днес вечер коментирам лол ,друго е днес да съм го направила.А и за днескашната игра писах знам,че тук се обсъжда и реших да пиша.

# 1 452
    Калабаза,
    За пореден път се оказах прав, виж какво каза и Ваня, виж какво пишат и някои наши потребителки тук... Просто потвърждават моята теза за народопсихологията.  Wink
    Ти защо реши, че като Ваня казва нещо, което ти и още няколко човека сте споменали, аз ще кажа: о, да, прави са били! Ми не, просто аз не смятам така.

# 1 453
    Единствения в студиото, който следи внимателно играта и разбира от играта е Ваня. Тия другите там не знам защо са там и за какво ги търсят за мнение. Онзи влогъра е много зле горкия.

Калабаза,
    + 1

Цитат
    Смартпт, 08 ное 2019, 22:37
    Хаха и в студиото пак всички говорят за Юлиан, добро или лошо, но наистина той изнесе предаването. Става и за " Игри на волята" и за ББ. Тупарев уцели десятката, не трябва да го изпуска.

+ 1

Не ми е приятно да обсъждат проблемите в детството на Юлиян.

Ваняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Heart Джаферович

# 1 454
    Ето една хубава мисъл - че в  риалити шоутата има един "злодей" и Юлиян влезе чудесно в този образ.

Стоян говори пълни глупости-  Юлиян бил слаб играч. Юлиян и Пламен бяха в основата на играта с топките. Юлиян и Пламен  спечелиха три-четири игри. Например  играта в която близначките постигнаха синхрон, Пламен носеше топките , а Юлиян ги бе крайното звено.
    Юлиян размаза Александър и Мартин в баскетболната битка.

Общи условия

Активация на акаунт