💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 889
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 545
Ама каква тежка физическа работа извършват тираджиите?Да не мислиш, че те лично товарят и разтоварват тировете?

Явно не познаваш достатъчно! И да, понякога те товарят и разтоварват, ако не искат да чакат. Не на ръка естествено. Аварийна смяна на гума, канати, дъски - има си натоварване. Аз също не съм напълно наясно с всички подробности , и затова избягвам да правя такива крайни изказвания.

# 1 546
Да, жалко е да отпадат добри играчи за сметка на по-слаби, но това е част от играта.
В случая Стоян сам си е виновен за положението в което се оказа -  в един момент държеше всичко в ръцете си и със сигурност можеше да стигне много по-далеч в играта за сметка на Томас и Март ( пращайки Томас на дуел с Веско и играейки впоследствие с Амелия и Роберта - така след Капитан Америка на този дуел с Юлиян можеше да е Март )

# 1 547
абе това е нищо, Веселин директно каза на  Мартин или Томас, как не я е срам Амелия Мира да яде колкото мъж - цели две пържоли - а на всичкото отгоре си оставала слабичка. Трябвало да се ограничи яденето на жените, не можело да ядат месо колкото мъжете - не и когато яденето не достигало. И дори се заканваше, "ще има промени"

Той значи и залъците й брои. Това много ме вбеси и ужасно ми падна мненето за Веско. А от изказването му че на жените не им се полага храна колкото мъжете го разбрах, какъв е.
Същата работа. Мразя хора , които ти се бъркат и броят всяка твоя хапка и ти завиждат, че примерно не дебелееш,  ми то ти е ген, бе !
Кво ми броиш хапките ,  ти чиния нямаш ли си ? Ще ми казва на мене колко да ям, как и какво.. айде няма нужда !
Амелия ще яде колкото си иска .. И къв е Веско, че да казва жените дали можем или не можем да ядем..

# 1 548
Студиото беше отвратително! Джаферович и Килата са симпатични, останалите, заедно с водещата, щеше да е по-добре да ги няма.
Не знам кое беше хубавото момиче, но и то наприказва много тъпотии; хората с умствени дефицити не трябва да се опитват да дават тон на общественото мнение.

# 1 549
След отпадането на Амелия-Мира екипът най-добре да си опакова останалите пъзели и да си ги товари обратно. 3д пъзелът с куба за Гичка и Амелия-Мира е много по-сложен. Освен пространствено мислене парчетата бяха много тежки и нямаше как да дигаш, опитваш и мислиш. Ако не беше Амелия-Мира там също щеше да е 3часова битка.
Че са редили пъзела повече от два часа се вижда от времето. Беше съвсем светло Юлиян като почна да реди, в един момент почна да се здрачава, а накрая е много тъмно.
Няма да ги обединяват и тази седмица, значи пак ще гледаме Юлиян на пангара, дано не е срещу Пламен този път... Ако му бяха дали имунитет наистина при две загуби на траките щеше да излети някой от коалицията и тя да се разпадне, ама къде толкова акъл при сценаристите.

Да не някой,  който писа тук назад да се окаже прав , че ще има обединение на племената,  чак като останат 8 човека общо ..? Тоест да отпаднат още 4 човека... тегава работа..

# 1 550
Как се прегърнаха, Юлиян направо си го сгуши там и си сложил главата на рамото му

# 1 551
Ама каква тежка физическа работа извършват тираджиите?Да не мислиш, че те лично товарят и разтоварват тировете?

Явно не познаваш достатъчно! И да, понякога те товарят и разтоварват, ако не искат да чакат. Не на ръка естествено. Аварийна смяна на гума, канати, дъски - има си натоварване. Аз също не съм напълно наясно с всички подробности , и затова избягвам да правя такива крайни изказвания.

Какви канати, какви дъски какво товарене? Не си запозната, а пишеш.На мен работата ми е свързана с това.На седмица се срещам с по десетина петнайсет тираджии и мога да те уверя, че много малко от тях са в добра физическа форма.

# 1 552
Хм... Чудя се какво ще става занапред между Пламен и Юлиян, дали някой няма неочаквано да се обърне срещу другия, нещо да промени отношенията им? Просто сега видях, че във фейсбук Юлиян има като приятели Марешка, Роберта, Томас, Бояна, Веско, Наско, но не и Пламен
Естествено, че фейсбук не играе съществена роля за взаимоотношенията между хората и все пак е странно, защото тази сутрин ми излезна профила на Пламен като предложения за хора, които може би познавам и видях, че той има Роберта, Томас, Гичка, Стоян, Веско, Ана Мария.. но не и Юлиян.

# 1 553
В различните години в оригинала е имало обединение при 8,9,10 и 11 играча, най-често е при 8 или 10 оставащи играча. Другото любопитно е, че последните 4 сезона финалната комплексна игра се играе между 3 играчи, от които двама стават супер финалисти и победителя се определя с гласуване от публиката.

Сложно е да се прогнозира втория дуелист за следващата седмица, ако няма обединение в едно племе и играта все още не е индвидуална ( не че не е такава за Юлиян и в момента ).

Юлиян ще бъде единия номиниран независимо в кое племе ще е.

Ако няма пленник то дуела ще е Юлиян-Роберта ( при 1:1 ) или Юлиян-Пламен ( при 2:0 за славяните ). Ако случайно е 2:0 за траките то тогава Роберта - Томас, но това е в сферата на фантастиката - жените траки няма да си позволят да не загубят поне едната игра.

Ако има пленник за славяните определено е най-трудно за прогнозиране, но ето какво лично аз мисля :

Юлиян - Пламен ( възможен вариант при 1:1 и кражба на независимо кой от двамата от славяните ) - много възможен вариант лично за мен - Веско си дава сметка за силата на Юлиян и е напълно възможно да "плени" Пламен и да го прати да му върши работата.
Юлиян - Близначка/Радостина ( при 1:1 и кражба на жена от славяните )
Юлиян/Пламен - Добрин ( при 2:0 за славяните )
Юлиян/Пламен - Роберта (  при 2:0 за траките )

Юлиян печели дуела.

Като цяло има голяма вероятност Юлиян и Пламен да се срещнат тази седмица, също така е възможно Радостина да играе за 2 загуби и да предизвика този дуел ако няма пленник.

Лично аз силно желая славяните да пуснат по пързалката или Близначките или Радостина.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 10:50 от Bengun

# 1 554
честно казано не вярвам Алекс да си замълчи. Но блъфът има шансове. Юлиян може просто да откаже да играе за териториална и ако загубят  - Алекс  просто да не им каже че ЮЛиян не е спечелил нищо, защото него така или иначе няма да го има и не върни да го номинират в негово отсъствие. И тогава  Те няма да го номинират, защото ще изпитват респект, че не могат да го номинират.
Интересно кого ще номинират ако решат да не е Юлиян - Добрин или Пламен. И двамата искат да ги привлекат към Коалицията, но ако номинират дори само единият от двамата ще очертаят фронтове.

Кой е казал, че някой ако не играе и не е на номинации. Това важеше само за славяните, които дори не отидоха, а си стояха в резиденцията. Правилно, ако Юлиян не участва в териториалната битка. Нека сами си извоюват победата ако могат!

# 1 555
  • Варна
Хм... Чудя се какво ще става занапред между Пламен и Юлиян, дали някой няма неочаквано да се обърне срещу другия, нещо да промени отношенията им? Просто сега видях, че във фейсбук Юлиян има като приятели Марешка, Роберта, Томас, Бояна, Веско, Наско, но не и Пламен
Естествено, че фейсбук не играе съществена роля за взаимоотношенията между хората и все пак е странно, защото тази сутрин ми излезна профила на Пламен като предложения за хора, които може би познавам и видях, че той има Роберта, Томас, Гичка, Стоян, Веско, Ана Мария.. но не и Юлиян.

Не съм сигурна, че можем да съдим по това. Зависи от настройките на фейса, които си е направил Пламен.
Има опция, в която хората да не могат да виждат дали си приятел на някого или не.

Относно пъзела, сложен си беше, заради огледални те кубове.

Искам да ги обединяват вече, писна ми да гледам едни си същи схеми вече 3та седмица.

# 1 556
Видяхте ли на финала как Юлиян прегърна Стоян, а той се държеше някак дистанцирано?

# 1 557
Скрит текст:

Не съм сигурна, че можем да съдим по това. Зависи от настройките на фейса, които си е направил Пламен.
Има опция, в която хората да не могат да виждат дали си приятел на някого или не.

Искам да ги обединяват вече, писна ми да гледам едни си същи схеми вече 3та седмица.

Нали това казвам, че виждам кои са приятели на Пламен, виждам и на Юлиян.

# 1 558
  • София
За сметка на това Юлиян следва Пламен в Инстаграм и му харесва снимките.

# 1 559
  • Варна
Скрит текст:

Нали това казвам, че виждам кои са приятели на Пламен, виждам и на Юлиян.

Различни са опциите виж:

Ако това е цъкнато, не излизаш като общ приятел на никого, но пък едновременно опцията дали твоите приятели са visible е отделна.

Общи условия

Активация на акаунт