💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 953
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Аз чак сега погледнах промото. И какво виждам Юлиян и Пламен не играят и двамата? :о Или нещо не ги показват.
Ако без тях двамата траките пак победят славяните ония всичките там да се наредят на площада и да си направят публично сепуко, начело с вожда им. И за какво са сложили Роберта на най-важния пост? Защото е силова трибойка ли? Хаха, ама все пак е жена. Там трябваше да е Веско, нали е най-силния. Пак не иска да си мери силата с Добрин явно, че да не му лъснат случйно допинг мускулите.  Laughing

# 1 591
  • Другата България
Грешно наредения пъзел показва само каква аматьорщина цари в цялото предаване и каква бутафория е всичко. Нямам нищо против единия или другия, но правилата трябва да се ценят и спазват.. това е в основата на всичко! Иначе.. бОли ме кой ще спечели. Ако Венцислава имаше 2 грама мозък с Юлиан и Пламен щяха да привлекат Добрин, да си дремят по битките, за да разкарат Радостина, другата с двете имена и третата с двата мозъка. След това при обединението плюс Стоян и Роберта щяха да владеят цялата игра и да се разправят помежду си накрая. Ама както винаги го удряме на чувства, а не разум.. Wink Успех в живота на всички Wink
+ 100, както се казва. Какъв разум, нали чу и снощи-трябва да спечели "ДОБЪР" човек-и от кудкудячкови, и в студиото. Те са направили формат за добрина, красота,  нещо като "Искрено и лично", дето ще ги оценяваме по това кой колко сълзи изплакал и колко мили и окуражителни думи изрекъл пред камера на другите. Затова, именно заради чувствата, на които се набляга пиша всичко за Веско. Няма друг, който да пасва на този така граден образ на победител, освен него.
Аз чак сега погледнах промото. И какво виждам Юлиян и Пламен не играят и двамата? :о
Laughing Че аз това още снощи го написах. Въпреки това ще бият траките.

# 1 592
Грешно наредения пъзел показва само каква аматьорщина цари в цялото предаване и каква бутафория е всичко. Нямам нищо против единия или другия, но правилата трябва да се ценят и спазват.. това е в основата на всичко! Иначе.. бОли ме кой ще спечели. Ако Венцислава имаше 2 грама мозък с Юлиан и Пламен щяха да привлекат Добрин, да си дремят по битките, за да разкарат Радостина, другата с двете имена и третата с двата мозъка. След това при обединението плюс Стоян и Роберта щяха да владеят цялата игра и да се разправят помежду си накрая. Ама както винаги го удряме на чувства, а не разум.. Wink Успех в живота на всички Wink

то и близначките ако имаха мозък, след като Радостина , Алекс иДобрин толкова ги унижаваха,  нямаше да се обединяват точно с Радостина,  а с Юлиян, Пламен и Венцислава, да изгонят Алекс и Радостина, да свият "перките" на Добрин и щяха да си живеят живота. Ама толкова им е акъла.
А след като направиха женската коалиция срещу Юлиян не трябваше Радостина, Венцислава, Ана Мария и близначките да му демонстрират, че всеки път ще го номинират, така само го предизвикаха.

Както казах в това предаване рейтингите се правят от два персонажа - "Фейса" Веско и "Хийла" Юлиян. Другото е все едно Гала  си е направила предаването и кудкудякат там поканените кокошки, или Биг Брадър в другия лагер.

# 1 593
Все споменавате, че Венцислава е редила пъзел, а аз не помня такова нещо. За кой пъзел става дума? Преди ехее с една лодка и торбички, тя изгуби една част.

# 1 594
  • София
Неправилно нареденият пъзел на Юлиян да беше само единственият гаф на продукцията!

Пак да попитам къде точно видяхте, че е сгрешен, като на мен всичко ми изглежда точно и вярно? Ама може и да не разбирам и аз от пъзели или да съм далтонист. То и в онзи сумрак, ходи различавай бяло от светло зелено.
На мен ми изглежда точен. Със сигурност там има кой да следи за тези неща, а дори и да има гаф, Юлиян не е виновен, а тези, които са го допуснали. Така или иначе Стоян бе доникъде.

# 1 595
Венцислава реди два пъзела. Първия  го редиха заедно с тина - кубчета с букви "Странджа е по-малката сестра на Странджа". ТРябваше да се намерят правивилните места на кубчетата.
Вторият който реди - чисто индивидуално - бе малко блокчета, около 24. на 4 от тях имаше числа, а  чрез тях трябваше да извади точна комбинация.

И според мен Юлиян правилно си нареди пъзела? аз не разбирам защо някой смята че неправилно го е наредил? Центъра бе точен, а на няколко пъти Алекс Сърчаджиева каза, че Юлиян си е наредил рамката и че тя е правилна.

# 1 596
  • София
Това за Странджата да благодарят на Юлиян, че им каза.
Иначе да, истински пъзел досега, Венцислава не е редила.
За мен пъзел е ей това чудовищно нещо, което Юиян и Стоян редиха, а преди това Амелия и Гичка. Всичко останало бледнее на този фон.

# 1 597
  • Козлодуй
И защо Юлиян редеше жълт пъзел, а Стоян зелен - според мен редното беше да са обратно и тук има объркване кой на кое въже е започнал да сече Simple Smile Защото ако Юлиян е започнал да сече въжето на опонента си защо не са го спрели и да го преместят на неговото? Simple Smile
Иначе много се смях на спойлерите ви за финалисти Simple Smile

# 1 598
Неправилно нареденият пъзел на Юлиян да беше само единственият гаф на продукцията!

Пак да попитам къде точно видяхте, че е сгрешен, като на мен всичко ми изглежда точно и вярно? Ама може и да не разбирам и аз от пъзели или да съм далтонист. То и в онзи сумрак, ходи различавай бяло от светло зелено.
На мен ми изглежда точен. Със сигурност там има кой да следи за тези неща, а дори и да има гаф, Юлиян не е виновен, а тези, които са го допуснали. Така или иначе Стоян бе доникъде.

Имаше някакви графики и схеми по-рано в темата. Когато гледах предаването, и на мен всичко ми се стори ок, ама знае ли човек?

# 1 599

Хехехехех ... Правила ? Какви правила при този продуцент ? За всичко останало +100 

то и близначките ако имаха мозък, след като Радостина , Алекс иДобрин толкова ги унижаваха,  нямаше да се обединяват точно с Радостина,  а с Юлиян, Пламен и Венцислава, да изгонят Алекс и Радостина, да свият "перките" на Добрин и щяха да си живеят живота. Ама толкова им е акъла.
А след като направиха женската коалиция срещу Юлиян не трябваше Радостина, Венцислава, Ана Мария и близначките да му демонстрират, че всеки път ще го номинират, така само го предизвикаха.

Както казах в това предаване рейтингите се правят от два персонажа - "Фейса" Веско и "Хийла" Юлиян. Другото е все едно Гала  си е направила предаването и кудкудякат там поканените кокошки, или Биг Брадър в другия лагер.

Юлиян помогна за създаването на тази коалиция.

# 1 600
пъзелите биват различни. Някои са малки и дребни, други големи.  В случая със  "Странджата" Венцислава си каза, че има добра памет и наистина, за изпитание със памет - да запомнят символи -  тя добре се представи. Беше една от последните които отпаднаха.
Друг е въпросът, че в това изпитание целият отбор помагаше.
Другият пъзел бе онзи който Венцислава нареди преди две-три предавания - с 24-те блокчета, които трябваше да съвпадат и 4 числа, които трябваше да се подредят в правиланта комбинация за мен това си е "истински" пъзел. Разбира се - неговата трудност е далеч по-елементарна, от пъзела който редиха снощи Юлиян и Стоян.

Юлиян помогна за създаването на тази коалиция, никой не спори, но тази коалиция е сформирана върху чувства - омразата срещу Юлиян. Разумът изискваше близначките да се обедият с него и Пламен, колкото и да им е противен. Не да дошли да женят за него, а да печелят.

А коалицията като се създаде, не трябваше така явно да му демонстрира, че всеки път ще го номинира, а да си трайка, да го чака да печели битки  и накрая да му забие ножа. Нямаше да е морално, но щеше да е стратегичски. Сега Юлиян, може да реше да загуби някоя капитанска битка, да го пленят славяните и там да играе за славяните.

# 1 601
Венцислава реди два пъзела. Първия  го редиха заедно с тина - кубчета с букви "Странджа е по-малката сестра на Странджа". ТРябваше да се намерят правивилните места на кубчетата.
Вторият който реди - чисто индивидуално - бе малко блокчета, около 24. на 4 от тях имаше числа, а  чрез тях трябваше да извади точна комбинация.

И според мен Юлиян правилно си нареди пъзела? аз не разбирам защо някой смята че неправилно го е наредил? Центъра бе точен, а на няколко пъти Алекс Сърчаджиева каза, че Юлиян си е наредил рамката и че тя е правилна.

Бозкееей, аз това не го броя за пъзели Satisfied
На първия Юлиян и Амелия вече знаеха изречението, а за блокчетата с две чертички - три чертички поставени на правилните места, добре, че близначките с перфектния асинхрон дадоха убийствена преднина. Венцислава дори не запомни 4-те цифри за коммбинацията.

Е сега личи си, че не го е подредил правилно, но местата им/при размяна са огледални почти, така че са си позатворили очите.

# 1 602
  • София
Сега зумирах и погледнах по-внимателно и наистина има грешки. Но това не са ли грешки на матрицата, при фабричното изрязване на парчетата?  newsm78
Защото гледам кое парче да се махне и да се сложи друго на негово място, че да няма това леко разминаване и нещо не намирам вярното. По-скоро е гаф на продукцията с некачествени кубове или?
Значи вижте например кубът в ляво, най-лявото. Средният, под номер 3. Кой друг куб трябва да се сложи на негово място, че да има съответствие, аз не намирам такъв.  newsm78 Laughing
Ошашавих се. И аз като Стоянчо милият. ''Мисля, мисля ама не става''  Grinning Ама как да го насолиш такъв човек. Стана ми още по-симпатичен, а той имаше и друг култов момент, с онова копане, копане в първата капитанска игра, дето горкия изкопа тунел до Китен ама не намери пустите елементи.  chef Sunglasses

# 1 603
Венцислава реди с Пламен и някаква кула от кубове, където не трябваше да се повтарят някак си цветове.

# 1 604
Имам един въпрос относно заснемането на предаването. Забелязала съм, че самите участници коментират игрите по време на самите игри. Как става този номер? Прекъсва се играта, прави се пауза, заснемат се интервютата и после пак продължават или ... ?

Общи условия

Активация на акаунт