Фермата сезон 5 тема 6

• 37 421
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 705
Силвия и Маргарита не са се разправяли заради Сами. ...
Не, но Силвия така изтъкна пред камерата с нескрито задоволство, че щото тя се гушка със Сами, а Маргарита го харесва и ревнува и затова така се държи с нея. Не защото фермерството ѝ е тотал щета. Joy
Та, това според мен е поведение на инфантилни индивиди, предвид възрастта им.

# 706
  • Калгари, Канада
Като цяло доста добро описание на един летен скаутски лагер.
Нямам идея дали в скаутския лагер стрелят с пистолети и пушки, но може би е добра идея да го използват като основа и да го доразвият с военна насоченост. 

Фермерката с който и да беше в леглото, ако ще и с Веселка или Краса да беше, Маргото пак щеше да реагира така. Два-три часа дой и чисти обори сама и тъкмо седнала, Силвето лекичко я пита що не смеля брашно. Хайде стига. Правилно и каза, да си гледа работата фермерката. Предишната седмица Силвия като беше ратай какво свърши, освен да мрънка? Ако на нея й се беше наложило да дой и оправя обора сама щеше да е рев, мрънкане, не мога, боли ме...

# 707
Маргарита от началото на формата си показа характера на злобо сьщество. Жалко, че е учителка.

Много е интересна тази тенденция, наблюдава се масово в социалните мрежи. Хората нямат никаква критичност към дадена ситуация/говоря общо/ и когато прочетат/чуят мнение, което е изказано уверено и без условности и уклончивости и най-вече е различно от мнението на отсрещния, това се приема като злоба. Не, не е злоба, а подплатено с точни аргументи мнение.

# 708
Като цяло доста добро описание на един летен скаутски лагер.
Силвия като беше ратай какво свърши, освен да мрънка?
Намери си гадже, не е малко Joy кой както се уреди Grinning

# 709
Някои казвате Маргатита била злобна, ама като ви чета, вашата злоба я надминава. Не знам откъде извличате тези негативни емоции, човек може да се усъмни дори дали не сте семейство на враждуващите участници, че говорите с такава неприязън към хора, които едва познавате. Въобще някога замисляте ли се какво би било, ако вие сте вътре? Това е една прекалено изолирана среда и Силвия си се държи съвсем нормално при дадените обстоятелства. Като има флирт с готин пич.. ми ще му се отдаде много ясно. Ако ще на 50 да е, вие праведните..гледайте и бълвайте.

# 710
  • при късмета
Силвия и Маргарита не са се разправяли заради Сами. ...
Не, но Силвия така изтъкна пред камерата с нескрито задоволство, че щото тя се гушка със Сами, а Маргарита го харесва и ревнува и затова така се държи с нея. Не защото фермерството ѝ е тотал щета. Joy
Та, това според мен е поведение на инфантилни индивиди, предвид възрастта им.
Да, но Маргарита на интервюто практически го потвърди. Силвия дори сподели с някой друг, че може това да е евентуалната причина, а Маргарита както искаше уж всичко да ѝ каже, това някак го пропусна. В този ред го дадоха вчера и такава е фактологията. Та може да наведе на мисълта, че Маргарита в действителност ревнува, а фермерството на Силвия да е само претекст да се заяжда открито с нея. Маргарита определено изведнъж някак загуби психическа стабилност, поне според мен. А може и от начало да я е нямала, съдейки по избухванията. И даскалския ѝ тон не ѝ помага. Това си е мое впечатление де, никой не е задължен да се съобразява.

# 711
Като гледам май флирта е само в главата на Силвия Joy

# 712
Това е една прекалено изолирана среда и Силвия си се държи съвсем нормално при дадените обстоятелства.

Нищо нормално няма в това, полупознат мъж да ти пере мръсното бельо.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 10:02 от Bengun

# 713
  • Калгари, Канада
Мамамия точно си описала и моята идея за казарма и възпитание,това ми е идеята да научат неща,които не са успели и можели и да станат една идея по зрели и разумни.Казармата с извращения за мен е по скоро изключение, пак казвам не познавам хора участвали в такива случки или станали свидетели,но може и от годините ми да е.Лично аз бих записала и пратила сина си след време на някой скаутски лагер,американската идея е много добра за мен.
Аз съм в Канада и тук има скаутски лагери, но не се доближават до военна подготовка. Затова пък в нашия град (не знам дали навсякъде в Канада е така) има военни занимания в три направления - въздушни, морски (а ние не сме до океана дори) и сухопътни. Точно от тинейджъри започват и се обучават според възрастта, имат униформи, ходят в определени дни и часове през седмицата като след училищно занимание. Опасното в случая за мен е, че с годините децата се "зарибяват" и го избират за професия (може би не всички, де).  А това не ми харесва. Просто така е направено, че си обучават кадри. После се постъпва във военно училище и влизат в системата. Няма лошо, професия е, но не бих го избрала за детето си.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 10:21 от mamamia

# 714
Да, но Маргарита на интервюто практически го потвърди. Силвия дори сподели с някой друг, че може това да е евентуалната причина, а Маргарита както искаше уж всичко да ѝ каже, това някак го пропусна. В този ред го дадоха вчера и такава е фактологията. Та може да наведе на мисълта, че Маргарита в действителност ревнува, а фермерството на Силвия да е само претекст да се заяжда открито с нея. Маргарита определено изведнъж някак загуби психическа стабилност, поне според мен. А може и от начало да я е нямала, съдейки по избухванията. И даскалския ѝ тон не ѝ помага. Това си е мое впечатление де, никой не е задължен да се съобразява.

Абсолютно! Като според мен при Маргарита не става въпрос за някакви любовни чувства към Сами. Тя сама каза, че като са съборили стената той се е интересувал от нея, изслушвал я е и т.н., т.е. й е обръщал някакво внимание, от което тя явно е имала нужда. И сега, когато е спрял да го прави заради Силвия, Маргарита ревнува и в комбинация с разни други неща, които я дразнят у нея, просто откачи.

# 715
Хубаво де, и заради Сами да се е държала така, според вас, не беше ли права за Силвия и бездействието й? Дори и Сами да не беше вътре, Маргото щеше да реагира по същия начин.

# 716
  • при късмета
И да е била права, някак не върви ратая, който на косъм се спасява от дуел, да съди и преценява работата на фермера. Тази функция не е на ратая, има кой да я упражни. За отказа да свърши това и онова да не говорим. А дори да го изкараш нещо друго, а не бойкот, защото бойкотирането на ратайски задачи, до сега на никого не е помогнало

# 717
  • Калгари, Канада
Маргарита няма какво да казва на Силвия за Сами. Какво очаквате да каже, да измрънка че Сами не й говори ли? Що за глупост. Това си е между нея и Сами. Той до вчера я прегръща в леглото, ходеше по нея да си говорят, тя обаче е обвързана, видя че няма да му мине номера и хайде следващата. Вече почвам да мисля, че Бети беше права като каза още почти в началото, че Сами нещо и се натиска. И какво излезе, Сами пробва при Бети, при Маргарита, при Силвия и о, чудо отвори му се вратата от третия път. И сега изведнъж спира да общува с Маргарита щото вече си има дружка, той и с Бети спря да говори преди това. И явно се чувства гузен, щото веднага реши да забърка интригата, че Маргото го харесва. Ми тя и Бети го харесва, обаче нито една от тях няма да му пусне, добре че е Силвето там да му се подлага.
А изказването на Маргото, че той не говори с нея, беше като повдигането на вежди от страна на Бети, демек изненада. Забъркал се със Силвия и сега няма да говори с никоя. Леле, накриви им шапката, той и без това не говори, само се усмихва и се разхожда гол до кръста, та да му кацат като мухи на мед. Е, кацна му най-отбраната муха. Да му е чистита!

# 718
Мамамия,не ти ,детето трябва да избира.Затова трябва да му се даде възможност за различни занимания.
   Категорично против казармата съм,във вида,в който е позната тук.Баща ми е пенсионер военен ВВС,Долна Митрополия.
 В момента,единият ни работник е човек,който до казармата си е бил съвсем съвсем нормален младеж,тренирал  спорт,с добра физическа подготовка и не глупав.Така яко са го били в казармата,че това е довело до психическо увреждане.И сега има звездни включвания,но е много честен,работлив и коректен.И никой не го наема сериозно на работа.
    Имам син,ако трябва земята ще обърна,но няма да допусна да влезе в казарма.
  Само ми кажете,ако синовете ни стават мъже там,къде да пратим дъщерите да не стават кифли?Щото  и част от днешните девойки "не са умили зорите".
  За Митко съм,харесва ми това момче.Има доста точни размисли и попадения.Глезанчо е да,но не може всички да се родим в бедни семейства.
   Венци е толкова мъжкар ,колкото аз съм кралицата на Англия-как пък не му омръзна да хленчи.Язък му за ръста и силата.И с поведението си спрямо Велислава и нейното спрямо него-блякс!!!„   
  От известно време и Маргото ми харесва.Според мен е засегната от това,че си имаха лафче със Сами,а той сега я игнорира ,а не че ревнува .

# 719
Нали ратаите имали право да се скатават и да не изпълняват задачи?

Общи условия

Активация на акаунт