Фермата сезон 5 тема 6

• 37 058
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 945
Домочадието се облажи със сьомгата , мене ми се отщя, като му видях на Венци печалната физиономия. Като цяло си беше паднал още преди началото на битката Венци, а можеше и по-добре да се представи, но уви..
Този човек е доказателство как психическата нагласа може да ти изиграе много лош късмет и в живота.
Явно наистина нещо много тежко му се е случило, човекът си беше яки в депресия и се надявам наистина като е излязъл да е имало кой да му подаде ръка.

Митко имаше голяма мотивация да се върне, за да е до Красимира.

Мина ли вече промо за понеделник?

# 946
  • София
Венци не само се беше предал още преди дуела. Много е тромав и бавен. Въпреки свалените 10кг, у него има още сила, но тази мудност - като у Тишо, му загуби дуела.

Ама пък сега какъв герой ще изглежда Митко в очите на Красимира......
Ей така пламват големите любови.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 23:24 от Vivi

# 947
Аз се чудя дали за участието на Митко в сутрешното предаване по бТВ на 14 септември, когато отпадна от Станислав, специално са го извели от Фермата, за да участва или вече е бил отпаднал наистина след друг, трети дуел. Рожденият ден на Красимира е на 20 септември, т.е. в деня след дуела с Венци...

# 948
# 949
В понеделник всички ще реват. Красимира пише явно нещо, явно ще се разделя с мъжО си.

# 950
  • ново
Рожденият ден на Красимира е на 20 септември, т.е. в деня след дуела с Венци...
На 30-ти е.

# 951
  • London
Много проста гъдулка... хайде да ги изкарат набързо следващите 2 седмици и да не им гледам пледоариите.

# 952
В нейния FB пише 20 септември 1988

# 953
  • София
В понеделник - всички да си вземат кутия с кърпички преди да седнат пред телевизора. Ще се реве. Sleepy

# 954
Митко явно са го извадили от Фермата за интервюто, гледах го и си изглеждаше, като току що излязъл от Фермата , изкъпал се и облякъл костюма. Има доста изморен вид.

Писмото , което пише Красимира е малко в стил Елена от ББ2. Чудя се дали няма режисьорска намеса предвид, че сегашният режисьор е същият, който тогава продуцираше ББ заедно с Тупарев.

# 955
  • London

Писмото , което пише Красимира е малко в стил Елена от ББ2. Чудя се дали няма режисьорска намеса предвид, че сегашният режисьор е същият, който тогава продуцираше ББ заедно с Тупарев.

Колко пари следва да ти дадат за да го направиш режисирано? Говорим за най-близките ти хора все пак....

# 956
Те не са ѝ предложили пари, просто са я изманиполирали да го направи. Имат си тънки начини , гледали сме го в не едно риалитита.

# 957
Въобще не може да ме трогне Красимира . Толкова пък да не можеш да изчакаш да излезнеш навън , за да си начешеш крастата Astonished

# 958
  • Sofia
Нещо не му разбрах много логиката на Венци за подреждане на игрите.
За пръв път чувам някой да слага 5 точки на игра,не защото му е от най-силните,а защото се надява да не се стига до нея изобщо. Thinking

Честита да му е на Митачето победата.

Офф и сега какво,в понеделник ш'се реве... ooooh!

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 00:21 от avi10

# 959
Скучен ми беше дуела. Радвам се , че Митака спечели. Вили ме изуми с тия сълзи... най-близкия ѝ човек бил..🙄🤦♀
Интересно ми е какво ще казва Красимира на останалите 😊 и кой ще посочи Венци- Вили/Дана или Станислав.

Общи условия

Активация на акаунт