Фермата сезон 5 тема 6

• 37 320
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 930
Айде, Мрънкалото заминава .

# 931
Време им е на всички от скамейката на Митко да си ходят!

# 932
Божеееееееее на ритнитопката най-близък и бил дядо Венци ,а майка и каква и е в случая ...то не беше рев и сополи та и му облиза потта от врата ...това момиче не е добре

# 933
  • ново
Браво на Митката!
Венци е пример за това как човек, когато е негативен, сам предизвиква съдбата си. Той беше паднал психически още в началото.

# 934
Време им е на всички от скамейката на Митко да си ходят!
Е ама си тръгна Венци мрънкача
Аз доволна. Много

# 935
На мен ми е все едно, тъй като и двамата ме дразнят по един или друг начин. Поне сега Венци малко ще раздвижи нещата.

# 936
Мен да ви кажа малко ми е мъчно, скъса ми сърцето и пуснах сълза.
Ама не защото го харесвах, ами просто такива тъжни хора много ме разстройват и мен.
И ми се щеше нещо хубаво да му се случи.
Че е мрънкало мрънкало е, ама някак си..

А Митко доказа, че има място във Фермата, но който и да беше срещу него друг освен сьомгича щеше да го прати вкъщи.

# 937
  • ново
BaDBluEeYeS ти изяде ли сьомгата?

И отново, и отново, Венци много негативно настроен. Останах с впечатление, че го е страх да излезе от фермата. Вчера мрънкаше на Станислав, че като излезе пак....не разбрах какво, сега на Иван и Андрей пак така. Ще кажеш, че не си отива вкъщи, ами на заколение.

# 938
Може ли линк към днешния епизод, че аз го изпуснах?

# 939
То сигурно и на Дана и олекна, като Венци излезна.

# 940
  • London
Явно спойлърите са верни, само се надявам този за финалистите да не е, защото ще е мега тъпо....

Може би Вили е видяла бащата в него...., ако не е имала до себе си такъв във важните моменти. Май, май така е било.... Дана я е гледала сама и отишла при меко казано човек, който не познава добре в Германия. Имаше някакви такива нейни думи. Аз не смятам, че тя влага нещо друго в тези отношения.

# 941
Доста скучничко, щом ей сега го изгледах на запис за 40 минути...
На моменти Венци имах чувството, че не се раздава на макс. Може би се умори или просто падна психически. Ама то все такава си му е нагласата - пораженческа, а Мититу е свикнал да печели и да е номер 1 и си имаше самочувствие, че ще бие. Още един нагледен пример, че не е важно кой колко е трениран физически, а с каква нагласа подхождаш към нещата.
Дано да предложи Вили за фермер и тя да стане, ще бъде интересно, нищо, че не я харесвам. Искам малко екшън да има Grinning

# 942
  • София
Фермата - Сезон 5, Епизод 55 (09.11.2019)

# 943
  • България
Прочетох, че Митко е продължил и се радвам. Сега предвиждам Венци да прати Станислав на дуел и Митко да бъде опухан. Grinning Митко е адски забавен въпреки липсата на възпитание.

# 944
  • London
Явно съм с английско чувство за хумор вече, защото на мен не ми е никак забавен.

Общи условия

Активация на акаунт