Фермата сезон 5 тема 6

• 37 528
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 285
  • ново
Аууу, чакаме поредната драма Веселкина. Сигурно Маги я засегна и сега ще рИвееее на каките.

# 286
  • София
Изядоха го щото един ден говори да си егоист на другия - да си бил справедлив...

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 23:36 от Starrydream

# 287
Веселка беше ратай в началото с Тишо.Всички я съжаляват и никой не иска да си признае че искат да се махне,за да не изглеждат лоши и безсърдечни.Май заради Краси ще реве,нали и се жалваше последните дни.Дано Марги и е казала някой истини,тя не си поплюва.

# 288
Марги зададе добър въпрос. Сиса замота отговора.
И о ужас явно засегна Весето и тя пак ще реве, че са я обидил и всички ще се втурна да я прегръщат и утешават

# 289
Стигааа деее, пак ли се имунизираха тия двечките... Плача вече, плаача!

# 290
Силвия как не я е срам? Уж играта била на друг етап, обаче това не важи за Веселка. Лицемерка!
А, баш. Twisted Evil И за капак смени темата и насочи вниманието към Дана и Велислава.
Майка и дъщеря имат право да играят както си преценят - щом продукцията им го позволява, те защо да не се възползват от това?!
Веселка ми става от ден на ден по-противна и нетърпима. Twisted Evil

# 291
Тия в тази ферма егаси и страхливците...никой не може да каже нищо за тази мишка Веселка как и защо все и се разминава бе,а мисля че Маргото еше ратай или се лъжа.Митко ИТ си каза в прав текст истинката за Дана и сие,но дървените философи веднага го нападнаха уфффффф толкоз ли са задръстени не е за вярване .....и тези се мислят,че са някой и звезди-цирк.

# 292
Според мен дуела ще е женски. Със сигурност. Още повече и сега когато, Марги засегна Веселка и я разрева
Как смее. Сега Сиса ще я прати на дуел. Лоша, Марги

# 293
По въпроса за Веселка- посредствено момиче, не блести с нищо, напротив . Притеснително е, че не може да подреди мислите си в изречение, речниковия и запас е около 50 думи . Позицията на жертва и е изгодна, но някой трябва да и "бие"спирачките, защото в живота не е достатъчно да си добродушен, трябват и други качества . Никой няма да те наеме на работа, защото лесно плачеш и винаги изглеждаш посърнал и нещастен, за да си победител се иска хъс, тя очевидно не притежава такъв .

# 294
  • София
Надявам се Силвия да направи мъжки дуел, че да си измие очите пред жените.

# 295
Не ми хареса как Силвия стана фермер. Много бързо спря да я боли  като взе ключа, забрави и да куца. Хитрее тя. Върти очи и прави муцуни,  дето хич не са й за възрастта.

# 296
  • София
Сиси все повече не ми харесва. Имаше повече шансове, ако не беше с тази коалиция.

А Марги колко е отслабнала.

# 297
Е, затова не исках Силвия да се връща. Тотално господство на групировката и изкривяване на играта. Не е всеки срещу всеки, а 4-мата срещу 2-те. Втора седмица се мъчат да изгонят Дана +, някакъв реваншизъм спрямо Венци... и всичко това толкова обвито в празни думи, че на всички им е ясно. Време е да престанат да пращат Бети за имунитет по история, Дана втори път я бие. Дуела ще е женски, но ще стискам палци Вили да вземе имунитет, ей така, да обърка още сметките и Веселка да е на пангара. Ще има доза справедливост, да си върне на арената за ругатните и преследването от Маги.Стига е задържала, задържала .... Ако битката е Марги - Дана нищо няма да се промени, ще излязат 2-те и групата ще мачка останалите.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 22:17 от Tary

# 298
Силвия е неистова противна и голяма маймуна във физиономиите. С нетърпение чакам някой да я отвее на арената.
Веселка вечната жертва, но мен не ме учудва, че се обижда от всяка дума. За пръв път и се налага да общува с толкова много и различни хора. В реалния живот тя няма социален живот, няма приятели с който да разговаря и липсата на комуникация дава отражение. Надявам се Маргото да я отстреля, ако е дуалист.
Голям смях да гледаш как мъжете плетат. Спомням си миналият сезон как се смях много като Митко набития (който сега работи в предаването) плетеше, така се мъчеше милия, та и сега така ще бъде.

# 299
Сами каза на бабата че ще и прави масаж, ако стои и им и плете терлици. Аз мога да му дам готови изплетени. Е не съм ги плела аз, ама ще ги изтъргувам кво сега.
Умрях от смях с Калайджиев

Общи условия

Активация на акаунт