Фермата сезон 5 тема 6

• 37 418
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 720
  • при късмета
Нали ратаите имали право да се скатават и да не изпълняват задачи?
Имат, но да го заявят открито. И фермера има пълно право да санкционира такива прояви по свое усмотрение. Поне това съм разбрала от правилата от стари сезони.

В Момента Марияна е в сутрешния блок. На мен много ми харесва/ше

# 721
Малко се обърках. Нали финала щял да е на 14.12. Дотогава има 5 седмици - петима участници аут след дуел. Те са общо 11, а за финала трябва да са 4-ма..Остават ми много/шестима/ Stuck Out Tongue Winking Eye Кога ще отпадат?

# 722
  • България
Марияна е в Преди обед. Супер се представи общо взето. Не е толкова егоистична колкото я имам в ума си.
Майко, адски ми е тъпо за приятелката на Сами, че и за Силвия. Тотално падение за арабския кон. Силвия е адски глупава, какво си мисли, че ще излезе от някакъв флирт с обвързан уж мъж?! Тя е доста по-долу от приятелката му.
Скрит текст:
Майко, Андрей е много несъобразителен. Издаде кой ще продължи напред във Фермата.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 10:42 от ferencliszt

# 723
  • Калгари, Канада
Мамамия,не ти ,детето трябва да избира.Затова трябва да му се даде възможност за различни занимания.
Тъй де, нека избира, но аз зорлем няма да го навра в програма дето промиват мозъци. А тези, за които пиша ми се струват такива.
А занимания да искаш, в днешно време дете да си в нашия град, пробват какво ли не.

# 724
  • София
Аз не съм фенка на Сами. Носи си арабските черти момчето, има право на 4 жени. Simple Smile
Визуално също не е мой тип, много е дребен.

# 725
Скрит текст:
Майко, Андрей е много несъобразителен. Издаде кой ще продължи напред във Фермата.

Скрит текст:
Би ли споделила?

# 726
  • Калгари, Канада
Явно от шестимата с гласуване 2 отиват на финал веднага (един мъж и една жена), а другите 4 играят дуели и двама от тях отпадат

Силвия е адски глупава, какво си мисли, че ще излезе от някакъв флирт с обвързан уж мъж?! Тя е доста по-долу от приятелката му
А един дол дренки са. Нали казаха, че са видяли Сами с гаджето, щом не му е била шута явно и тя е полепнала по меда. Коя нормална ще го търпи?!😉

# 727
  • при късмета
Скрит текст:

Скрит текст:
Би ли споделила?
Скрит текст:
Обсъждат отношенията Митко-Красимира и Андрей каза, че има какво да се развива и, че е възможно да промени живота отвън на някой участник. За намесата с Велислава на продукцията каза, че взели решението за да е по-ясно за зрителите защо се случва някой конфликт и мотивите за него.

# 728
  • София
Гаджето на Сами и Силвия са един и същи тип визуално. Simple Smile
Тая мода с отворените връзки е много комична... Значи натискаш се с който ти падне и както дойде, ама иначе сме си заедно.

# 729
Мисля, че огорчението на Марги тръгна още от избора на Марияна за фермер. Предполагам се е надявала тя да е избраницата, а не Бети. После отстъпките които направи Бети за Силвия ѝ се сториха несправедливи и най-накрая се издразни заради предложението/избора ѝ за ратай, за сметка на предпазената Веселка. Марги ми се струва точно от тия хора на които им е нужно просто да бъдат похвалени, насърчени, а бее да им се отдаде нужното признание, че са сериозни и съвестни...Акуратна е, с каквото се хвана си го върши чудесно, но явно усеща недооценяване. Ако помните първото ѝ избухване пак беше относно мърлявщината и несериозната работа на Веси.

Против казармата съм.
На Каракачанов препоръчвам в пълно бойно снаражение и с кубинки един номер по-малки в свински тръст да обикаля сградата на Министерския съвет поне по час на ден!

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 11:35 от Cafelate

# 730
  • София
Аз съм ЗА казармата.
Естествено, че никой не може да се справи с възпитанието на мамините глезанчовци за 6 месеца, но поне маааалко ще възмъжеят.
Ставаш рано, а не се излежаваш в топлото легло до обяд..
Храниш се в стола заедно с всички и каквото има, а не в Хепи..
Къпеш се в обща баня и нямаш време да си зализваш перчема и веждите...
Колкото до тормоза в казармата- на него са подложени момчетата със слаба психика. Тормоз има навсякъде и ако го позволиш. И в училище, и в квартала има нестабилни емоционално деца, които тичат при мама при всяка трудност.

# 731
  • при късмета
  И в училище, и в квартала има нестабилни емоционално деца, които тичат при мама при всяка трудност.

А децата към кого трябва да се обърнат при проблем, ако не към родителите си? Неглижирането на психическия тормоз, задълбочава проблема, не помага за разрешаването му. И не знам колко нестабилни психически са деца, които споделят за проблем, но насилниците в у-ще, не прокопсват особено в живота. Точно като на Венци, никога не им става ясно, че мускулите не могат да разрешат нито един казус и проблем, а като няма с какво да мислиш, в един момент за тези мускули започват на теб да се подиграват, вместо да ти помагат по някакъв начин

# 732
Аз имам предложение за всички фенове на казармата-  пратете си децата във Френския легион. Там чудесно ще ги стегнат🖒.
Не мога да повярвам, че след всички примери за безвъзвратно осакатени млади  хора,  все още някой си мисли, че такова нещо е полезно.

# 733
Колкото до тормоза в казармата- на него са подложени момчетата със слаба психика. Тормоз има навсякъде и ако го позволиш. И в училище, и в квартала има нестабилни емоционално деца, които тичат при мама при всяка трудност.

По-грозно изказване скоро не бях чела... Викаш хората с по-слаба психика да се спасяват?

# 734
  • София
Малко разводняваме темата, ама в случая говорим за порасналите деца, а тия дето ще ходят в казармата са си направо млади мъже.
Е, за мен не е нормално майките на 16-18 годишни младежи да ходят да се разправят с класната, защото синът и има закъснение за еди кой си час или същата тази майка да му уговаря ангажименти, да му реди ежедневието и да му избира приятелите.
И тези случаи не са единични.
Казармата не е за хлапета на 5 години все пак, а за мъже на 19-20...

Общи условия

Активация на акаунт