Фермата сезон 5 тема 6

• 37 018
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 990
Аз мисля, че ще се наложи на Красимира да излезе срещу Веселка и ще падне от нея нарочно или ще я победи и ще постъпи, като Владо Николов, за да може и Веселка , като Яни да спечели. Само, дето Веселка не е Яни...
Ммм съмнявам се. Ако Красимира е дуелист ще дръпне Бети. Ако Бети е с имунитет ще изгори Марги. Ако не може и Марги ще дръпне Сиса в крайна сметка, но не и Веска.
Абе ще я добутат Веска до финал, а може и първата жена победител да е.

# 991
  • SF
Понеже много време се осуети ратайството и съответно дуела на Вили и Дана срещу когото и да било, много ми се иска да ги надхитрят и на дуел да отиде Дана.
Всичко тръгна от Красимир, който зле си изигра картите, а вече можеше да ги е напердашил някой.

Краси, Краси, Митко Калайджиев, Елизабет и САМИ!!!! са тези, на които симпатизирам.
От списъка извади Силвия, защото ми се стори, че е мотла-смотла. Иначе за крякане и за купон става.

Веси, Меси, Вили, Дана и Станислав не са моите хора.
Митко на Бети приятелят ми е никакъв. Маргарита също, но и към горната група мога да я причисля. Нямам отношение към нея, тоест не искам да я видя на финал.

Ако има още някой останал, когото не съм споменала, се числи към Митко, приятелят на Бети.

Ммм съмнявам се. Ако Красимира е дуелист ще дръпне Бети. Ако Бети е с имунитет ще изгори Марги. Ако не може и Марги ще дръпне Сиса в крайна сметка, но не и Веска.

Нееееееееее!!!!!!

Вижте, нямам нищо против Веска да победи. Малкото тъпо селянче от Б., майка на 3 деца, алабалапортокала... Но да победи! Да се бие и да побеждава!
А не да ми реве цяло предаване, че никой не я чува, слуша, приема, забелязва и какво ли още не. Сиси да я крие и гушка, Краси да я цунка, Митко да я успокоява и накрая да й връчат победата от съжаление.
Е най много ме е яд, когато такива състезания и предавания със състезателен характер, се спечелят от някой който не се е състезавал, а само е присъствал и  бърборил.

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 10:50 от bubanka

# 992
Аз мисля, че ще се наложи на Красимира да излезе срещу Веселка и ще падне от нея нарочно или ще я победи и ще постъпи, като Владо Николов, за да може и Веселка , като Яни да спечели. Само, дето Веселка не е Яни...
Имах предвид след като Бети вече я няма.

# 993
  • при късмета
В това писмо, според мен ще има всичко друго, но не и раздяла. Не виждам как ще стане, поради факта, че гледаме снимки, а не директно. Как виждате Красимира да чака излъчването на епизода за да разбере мъжа ѝ за раздялата, като тя вече е факт? Вероятно, ако раздялата е свързана с писмото, обяснява мотивите ѝ за решението. Освен, ако и на нея не дадат телефон.
От това което каза Андрей, аз останах с убеждението, че и Митко има отношение, та писмото може да е мотивирано от негови действия. Според мен той е този който повече иска тази връзка и продължава методично да действа в тази насока, не мисля, че Красимира ще вземе такова решение на риск и без да е сигурна. И според мен е преживяла нещо, което я е вкарало в депресия и рутина, освен загубата за която спомена, тя окончателно я е оставила в това положение.
Радвам се, че Венци отпадна. На края директно го питаха какви изводи е направил за себе си от предаването, не пролича изобщо да си промени нагласата ни на йота. Дано отвън има някой като Станислав, директно да му казва истината, защото иначе е загубен и сам ще си е виновен, а не обстоятелствата. Ако не престане да обвинява тях и не разбере, че в неговите лични нагласи е грешката, никога няма да се оправи. Дано го направи, макар на стари години да е трудно.
Според мен Велислава ще е фермер и лицемерно ще изпрати Красимира ратай и дуелист. Точно като Ивайло, след заканите лично да я бие на арената, ще разчита някой друг да свърши работата. Поне така ще ѝ се иска де, то зависи от имунитета

# 994
Имах предвид след като Бети вече я няма.
Дори и тогава. Красимира ще дръпне Маргото, дори и Силвия, но не и Веселка

# 995
Сега ще се покаже дали алфа смотаняка знае какво е стратегия и тактика - ако определи правилния човек за фермер. За мен трябва да е Станислав (ще победи Митко 2 вече го е правил), ще запази сиромашката част, ще прати на изпит за ратайски имунитет "светата троица " и ще обърне играта. Ако посочи Вили + Дана, нищо няма да направи, ще паднат от Митко2 и ще гледаме още от същото. Вчера като видях как Венци още след 2-рата битка се предаде  се сетих какво точно е той - малодушен! Не се стегна, не вкара движение и мисъл, а взе да си обвинява късмета. Не е ли чувал, че на късмета трябва да се помогне? Научаваш Word /Exel, повишаваш си шанса за добра работа, научаваш език - още едно стъпало нагоре ... За какви точно умения Венци иска заплата по-висока от 1500лв? Да стърчи със заплашителен вид край някой чичко паричко и да се перчи пред 20 годишни девойки? След показаното във Фермата ще е късметлия ако седне в охранителна будка за 800лв. И какво значи, че на 40 и кусур години не е хващал трион и брадва? Аз съм градска мацка и съм сякла дърва и рязала с ножовка Mask А най-хубавото в победата на Митачето е, че едно "леке" не помирисвало казарма ,запази духа си, бори се и победи станалия "мъж" в казармата смотаняк. Както и Митко IT без да е пъргав, добре сложен и т.н. даде всичко от себе си и победи. Мотивация и вяра в себе си, без разчитане на късмет! И защо Венци се справи толкова зле с прицелването? Все пак е стрелял , ходил е по стрелбища, по силен е, Митачето за малко не падна след първия изстрел с голямата прашка, но се справи. Абе, добре е ,че опразни сцената от кахърния си нос, да се оправя навън както си иска.

# 996
Tray
Аз мисля че ако Венци посочи Дана и Велислава за фермери, то Велислава като нищо ще победи Митака. Тя също ще иска да разбие троицата.

# 997
Представям си фермерите как се забавлявят четейки тук разсъжденията ви.

# 998
Венци не ми се струва да посочи Велислава за фермер, защото може да му е близка, но все пак е жена, а жените той свързва с разочарования. Ще избере Станислав, защото знае, че последния много искаше да разкара Митко Калайджиев от фермата, а и двамата много си напаснаха. Жеста към бебе сьомга ще бъде, че няма да е ратай при фермер Станислав.

# 999
В това писмо, според мен ще има всичко друго, но не и раздяла. Не виждам как ще стане, поради факта, че гледаме снимки, а не директно. Как виждате Красимира да чака излъчването на епизода за да разбере мъжа ѝ за раздялата, като тя вече е факт? Вероятно, ако раздялата е свързана с писмото, обяснява мотивите ѝ за решението. Освен, ако и на нея не дадат телефон.
От това което каза Андрей, аз останах с убеждението, че и Митко има отношение, та писмото може да е мотивирано от негови действия. Според мен той е този който повече иска тази връзка и продължава методично да действа в тази насока, не мисля, че Красимира ще вземе такова решение на риск и без да е сигурна. И според мен е преживяла нещо, което я е вкарало в депресия и рутина, освен загубата за която спомена, тя окончателно я е оставила в това положение.
Радвам се, че Венци отпадна. На края директно го питаха какви изводи е направил за себе си от предаването, не пролича изобщо да си промени нагласата ни на йота. Дано отвън има някой като Станислав, директно да му казва истината, защото иначе е загубен и сам ще си е виновен, а не обстоятелствата. Ако не престане да обвинява тях и не разбере, че в неговите лични нагласи е грешката, никога няма да се оправи. Дано го направи, макар на стари години да е трудно.
Според мен Велислава ще е фермер и лицемерно ще изпрати Красимира ратай и дуелист. Точно като Ивайло, след заканите лично да я бие на арената, ще разчита някой друг да свърши работата. Поне така ще ѝ се иска де, то зависи от имунитета
ма ко ,четете ми мислите (в по-голяма степен).И аз не мисла,че писмото е за раздяла,а за някаква своеобразна лична драма.Дали е свързана с Митко - недопускам,но го видяхме,че плаче и самият той,плаче наистина .Така че, да изчакаме понеделника......

# 1 000
Tray
Аз мисля че ако Венци посочи Дана и Велислава за фермери, то Велислава като нищо ще победи Митака. Тя също ще иска да разбие троицата.
Митко е с голям късмет.И Краса и Велислава и Веселка ще го бият като маче у дерек.Той пък взе ,че много си повярва.Като цяло за мен е абсолютно леке и не вярвам,че бизнесът си го е създал сам.Вероятно баща му го е осигурил и той се прави на бизнесмен.Такъв мързелив човек ,не може да изгради успешен бизнес!
Дуелите станаха скучни ,снощи превключих,самото предаване много затъпя

# 1 001
  • София
Според мен Венци ще посочи Станислав, но и майка и дъщеря да са - Красимира няма да е ратай, ще ѝ върнат жеста.

# 1 002
Не знам дали Вили може да победи Митето, освен ако той няма мотивацията от дуела. Но ще бъде интересен двубой между тях.
И защо да не "разсъждаваме" по играта? Не ми пука какво впечатление правят мненията ми на участниците (ако надникват тук). По добре е да си направят изводи - Силвия да не се държи като бездомна котка, Венци да се хваща за работа, стига е хленчил, Шопски да си обуздае злобата и да намали "патриотизма", Красимир да не се държи като застаряващ гларус ....  Колкото и различни мнения да има тук и във фейса, има общо неприемливо поведение - като това на Красимира и флирта и при заявена любов и поддръжка от съпруга и, като това на Паулина с хихиканети и секс напъните, като това на Бети с вмъкването на английски думички ... да се смеят колкото си искат и ние се смеем с глупостите им.

# 1 003
Представям си фермерите как се забавлявят четейки тук разсъжденията ви.
Така както ние се забавляваме на техен гръб и ги плюем.

# 1 004

От промото ми се струва, че Станислав ще бъде фермер, т.е. Венци е предложил него, а не Дана и Вили.

Общи условия

Активация на акаунт