Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 3

• 20 579
  • 207
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,понеже отидох по спешност и попаднах на Д р Пашова и останах супер доволна от прегледа и от отношението и ми спаси бебето понеже бях почти пред аборт ,искам да попитам дали някоя мама е раждала при нея и как е положението като цяло в болницата.Видях предродилното и ми се видя окей.Първото раждане беше в Шейново и се колебая Не знам дали някоя ще се включи ама все пак благодаря предварително.

# 196
Здравейте,понеже отидох по спешност и попаднах на Д р Пашова и останах супер доволна от прегледа и от отношението и ми спаси бебето понеже бях почти пред аборт ,искам да попитам дали някоя мама е раждала при нея и как е положението като цяло в болницата.Видях предродилното и ми се видя окей.Първото раждане беше в Шейново и се колебая Не знам дали някоя ще се включи ама все пак благодаря предварително.

Раждах през февруари. Второ раждане, първото пак там през 2020. Условията не са приказни, но се преживява. И двата пъти бях при д-р Дачева. Лекарите и сестрите са добри, младите са по-търпеливи, внимателни и ведри.
Ако ви е вдъхнала доверие и нямате свръх очаквания за лукс и обгрижване, не се колебайте.

# 197

Раждах през февруари. Второ раждане, първото пак там през 2020. Условията не са приказни, но се преживява. И двата пъти бях при д-р Дачева. Лекарите и сестрите са добри, младите са по-търпеливи, внимателни и ведри.
Ако ви е вдъхнала доверие и нямате свръх очаквания за лукс и обгрижване, не се колебайте.

Много благодаря за включването!Не искам луксозни работи все пак е държавна болница,има ли го все още това право за посещения?Можеш ли да излезеш малко на вън ако пожелаеш?

# 198
  • Sofia

Много благодаря за включването!Не искам луксозни работи все пак е държавна болница,има ли го все още това право за посещения?Можеш ли да излезеш малко на вън ако пожелаеш?

Раждах юли месец и всеки можеше да влезе и да стои при теб в стаята ( стига да е удобно, аз бях сама ). За излизането също - когато решиш 🤗

# 199
А когато детето се роди с проблеми както  при нас и го няма това "обгрижване " ?Такъв стрес ми създадоха в тази болница ,крачето няма да ми стъпи повече там .

# 200
А когато детето се роди с проблеми както  при нас и го няма това "обгрижване " ?Такъв стрес ми създадоха в тази болница ,крачето няма да ми стъпи повече там .

Първото ми дете също се роди с “проблеми”. Беше няколко дена в кувьоз в неонатология. Да, там са големи темерути, но смятам, че си вършат адекватно работата.
Ще се повторя, че явно не е станало съвсем ясно - Не е за всеки.

# 201
Реших и аз да оставя един коментар. Тази година декември месец родих в Св. Анна, наложи се да предизвикат раждането, имах изтичане на води, но без регулярни контракции. Изчакаха колкото можеше и ми включиха система (на 5 см разкритие) след по малко от 1ч вече бях родила. Паднах се при д-р Жекова много съм доволна, както от нея така и от целия екип на смяна. Условията в болницата са прилични, за мен най важното е че дават бебето да си го гушнеш веднага след раждането и може на същия ден да си го вземеш при теб, ако си в състояние. Също така и таткото може да ви види, да ти донесе каквото трябва. Една препоръка имам - много е важно да се диша правилно, аз се убедих в това и силно препоръчвам тези училища за раждане и т.н. вярвам, че си спестих много от родилните болки благодарение на техниките за дишане и насоките на акушерката. Успех на всички бъдещи майки!

# 202
Изключително доволна съм от АГ отделението на Окръжна болница. Родих миналия месец, отделението е чисто, приятно, малко и много добре организирано. Специално д-р Жекова и д-р Петкова са отлични професионалисти. Акушерки, санитарки, всички са много внимателни. Препоръчвам силно.

# 203
Родих миналия месец в Окръжна болница. Бях с избор на екип, планирано секцио. Настаниха ме в самостоятелна стая. Отделението е в отлично състояние. Докторите, акушерките и санитарките се грижиха страхотно за нас. Единствено не бях доволна от екипа на неонатологията. Не искаха да ни покажат как се къпе бебето, не показваха нищо относно бебето-смяна на памперси, кърмене и прочие. За мен това беше важно, защото ми е първо дете и доста от нещата не ми бяха ясни. Отново бих родила там!

# 204
Бременността ми следи д-р Зауи в частния му кабинет в Панагюрище (който иска отзив да пише на л.с) В момента съм в 35г.с. и с таткото решаваме, че не искаме да родя при него в болницата в Панагюрище, защото отзивите от близки които са раждали там не са окей. Насочили сме се към ОБ, неудобно ми е да кажа на д-р Зауи, че не искам да родя при него и всъщност понеже ми е 1ва бременност и съм на 20г., което за мен лично ме прави неопитна и не съм наясно с всички документации + съм стеснителна и не искам да му кажа не искам да раждам при Вас, а и не знам дали изобщо трябва да му казвам. Той е издал 45дневния болничен преди термин и не знам дали това също има общо. Били ли сте в подобна на моята ситуация и ще бъда благодарна да споделите мнение по въпроса. Също така относно цените в ОБ, с екип и без дали някоя скоро раждала мама също може да сподели, понеже може да има промяна от последната споделена информация 2022г.

# 205
Бременността ми следи д-р Зауи в частния му кабинет в Панагюрище (който иска отзив да пише на л.с). В момента съм в 35г.с. и с таткото решаваме, че не искаме да родя при него в болницата в Панагюрище, защото отзивите от близки които са раждали там не са окей. Насочили сме се към ОБ, неудобно ми е да кажа на д-р Зауи, че не искам да родя при него и всъщност понеже ми е 1ва бременност и съм на 20г., което за мен лично ме прави неопитна и не съм наясно с всички документации + съм стеснителна и не искам да му кажа не искам да раждам при Вас, а и не знам дали изобщо трябва да му казвам. Той е издал 45дневния болничен преди термин и не знам дали това също има общо. Били ли сте в подобна на моята ситуация и ще бъда благодарна да споделите мнение по въпроса. Също така относно цените в ОБ, с екип и без дали някоя скоро раждала мама също може да сподели, понеже може да има промяна от последната споделена информация 2022г.

По случайност аз съм родом от района на Панагюрище, но живея в София.  Имам доста познати, които се следят при Зауи и жена му.  Добре сте се насочили, да не раждате в Панагюрище. Относно окръжна болница ако сте с избор на екип, цената е 800лв. До колкото знам може да отидете там и да говорите с д-р Жекова и да поискате да раждане при нея. Предполагам, че няма да ви откаже. Няма да сбъркате да родите в Окръжна болница.

# 206
Здравейте,
някоя от вас знае ли акушерския състав в окръжна и дали Десислава Кръстева още работи там?
Двете ми големи деца са родени там, второто в нейните ръце и ми се иска и третото с нея да родя, ако е възможно. Но понеже много години са минали, дори на сайта на болницата вече не пише никой, освен главните лекари.
Благодаря предварително!

# 207
Здравейте, исках да попитам някой има ли актуални впечатления от конкретни специалисти и раждането в Окръжна болница. В 5 г.с. седмица съм и трябва да избера лекарка за проследяване на бремеността.  Предпочитам да проследявам бременността си там, където ще раждам. Колебая се между Окръжна болница и Майчин дом. Разбрах, че д-р Дачева, вече не работи там и затова ще съм благодарна за всяко мнение, коментар, препоръка или съвет.

Общи условия

Активация на акаунт