🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 863
  • 874
  •   1
Отговори
# 285
Да, да, Ирина Флорин с нейното мяукане и фъфлене ще е Розата.

# 286
Извинете ме за простащината, но Гала се оля да л*же з@дници тая вечер. То бива толкова... 😒

# 287
Не ми прилича въобще на Жана по гласа на мен. В Капките Жана хич не се справяше добре. Не умее да си преправя много гласа.

# 288
Чудя се дали розата не е някоя от по - възрастните естрадни певици?

# 289
  • Варна
Дано разкарат най-сетне Михов, не му е мястото там от доста време!
 Жана ми е по-дървена като държане и и глас,нещо не ми се връзва да е Розата. Възможно ли е да е Есил Дюран?

# 290
  • Испания

# 291
Оф, този Бухал е непоносим  smile3515

# 292
Най-приятно ще ми е да НЕ присъства повече на тази сцена Бухалът.

# 293
Между другото предложението на Гала за Алексей Кожухаров ми беше хрумвало. Аз работя в един театъра и преди два месеца чух, че една пиеса нямало да се играе до декември, защото Кожухаров бил ангажиран.

# 294
  • Испания
Очаквах Мазньо Михов да изпее "Вставай, страна огромная", ама и "Мурка" му лЕпи.

# 295
Казах аз, че Жана не е Розата...
А откъде си сигурна, че не е?
Баш тя си е.

# 296
  • Пловдив
След последните подсказки нямам никакви съмнения, че Розата е Жана. Започнала е от детския радиохор и стигна до Евровизия в Португалия.

# 297
Определено и се видяха очите на Розата от мрежестото покритие...Сякаш са малки очи и овала на лицето  е елипсовиден, не е кръгъл, не като на Жана Б.. .А иначе фотото и може да е да заблуда както вече предположиха в темата. ..

# 298
Сега ще кажа едно странно предположение, но днес Розата ми напомни много на Нора. Прегледах ѝ профила и преди няколко дни е качила снимки, че е била в БГ Радио. Възможно ли е? Thinking

# 299
Днес пуснаха много нови предположения за образите. Сигурно Магърдичко им е наредил за разнообразие

Общи условия

Активация на акаунт