🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 852
  • 874
  •   1
Отговори
# 480
Какво е казала розата за страната на Роналдо, може ли повече инфо? Пропуснала съм го, а отново ме води към Жана и не ми се иска Grinning

# 481
Каза, че е посетила страната на Роналдо. Но е важно уточнение кой Роналдо - такова обаче няма. Та пак сме в сферата на “може да е тук, но може и там”.
П.п. Помните ли от интервюто с Прея, че каза как нарочно е опитвала да докара мъжки глас, след като е имало предположение за Пеперудата, че може да е мъж. Пада голямо надлъгване и подхлъзване с “улики”. Кой знае какво ще излезе и “годежния пръстен” на Розичка.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 10:32 от fenyx

# 482
Така е, ама Жана пя на Евровизия в Португалия, та ... . Благодаря, жалко, все повече ми води към нея.

# 483
Но като следят коментарите, може и да е нарочно водеща към Жана улика...
Между другото, жестът с поднасяне на ръка (към Бухльо) е по-типичен за дами, които са  от по-предно поколение, но и това не пречи да се заимства (ако пък наистина е Жана).

# 484
За това също съм съгласна, да, умишлено водят към други (мисля някой от предходните разкрити участници го спомена това).

# 485
  • Sofia
Венци Венц и Искрата са по-високи

# 486
Шапката го дават 173 см. Имам снимка с Искрата, аз съм 163 см - той е по-висок от мен, но не прекалено, така че е там някъде, колкото шапката.

# 487
Искрата е добро предположение, толкова ще да е на ръст някъде, а и като че ли и по глас ми прилича. Уликите хич не ги помня обаче.

# 488
Е нали Смайлис ги е дала в скрит текст на първа страница...
Казвайте, ако нещо пасва с него.

# 489
  • Варна
... Кой знае какво ще излезе и “годежния пръстен” на Розичка.

Може би, че е правила сватба на син/ дъщеря. Ако приемем, че е от по- предно поколение. Или, че си мечтае за пръстен.Grin
Спор няма, че уликите все повече водят към Жана и дали не го правят целенасочено четейки мненията в нета. Пее жената, не отричам таланта и, но все ми се струва, че друг човек се крие под тази маска.

# 490
  • DE
Жана е като дърварка до розата, доста е грубичка, докато розата излъчва финес. А и счупената ръка newsm78

# 491
Ами да, може и годишнина от сватба да е, писах го по-рано. И аз смятам, че е по-възрастна дама.

# 492
  • Варна
Жана е като дърварка до розата, доста е грубичка, докато розата излъчва финес. А и счупената ръка newsm78

Мисля, че четох тук в темата, че става въпрос за навехнат пръст, който предполагам би могъл да се прикрие.

# 493
  • тук, на мястото си
Албена Михова каза, че след предположението на панела, че Лъвът е Жана, се е опитвала да пее като нея. На визитките задължително споменават това, което е казано от панела предната седмица, а панела казва какви са предположенията на зрителите. Така, че май само първите улики са по-верни, за другите трябва фантазия.

# 494
И първите са уклончиви, колкото си щете. Поправете ме, ако бъркам, малко ще се повторя, но не беше ли за Иван Звездев една от уликите, че забавлявал хората. Е то и това е вярно в някакъв смисъл, ама колко отвлечено от същината е, нали?

Общи условия

Активация на акаунт