🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 844
  • 874
  •   1
Отговори
# 510
Повече ми напомня на Камелия Тодорова, отколкото на Нели Рангелова. Но не казвам, че е тя, а че ми напомня. Розата има силен глас и плътен тембър, с особена дрезгавина, освен ако не си преправя специално за случая гласа и/или е допълнително обработен, щом се споменава вероятност за пеене на плейбек, а не на живо.
Колкото до последното тук предположение за Шапката- наистина имаше някакво “клониране”, каквото и да са искали да кажат с това, но за този цирков артист и аз не знаех. Обаче тук отново опираме до това  какво разбират под “известност” сценаристите.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 10:11 от fenyx

# 511
  • гр.София
За мен розата на 100 % е Роберта. Там нямам съмнение.
Аз съм я слушала и знам какъв мощен глас има. Тя е от по старото поколение.
По скоро се чудя за шапката дали не е Рафи ooooh!

# 512
Роберта има прекрасен и силен глас.
Но на ръст защо ми се струва, че е по-ниска от Розата? Не намерих никъде данни за височина, но поне с такова впечатление съм останала.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 10:12 от fenyx

# 513
Може Шапката да е друг цирков артист. Гала предположи,че е Енчо Керязов.

# 514
Цирковите артисти не са чак толкова познати на публиката, за съжаление

# 515
Наистина, за съжаление. Защото заслужават да се оценява по достойнство техния тежък труд.
Докато други “еднодневки” набират популярност с други методи. (Лично аз тях не ги броя за “известни”, не мога да ги приравня с хора, които са вложили труд, упоритост и много усилия, дори и някои лишения, за да излязат на сцената)

# 516
Шапката има шкембенце, Енчо Керязов има плочки. Simple Smile

# 517
И аз се замислих за Камелия Тодорова след последната събота, защото и на мен ми се струва, че е по-зряла жена. Също мислех и за Ева( тя има по-плътен глас), но не мисля, че е някоя от тях.
Стефан Вълдобрев и аз мислех, че е по-едър, но скоро беше при Гала и направо се изумих, че изглеждаше по- дребен от нея, но все ми се струва, че щяхме да го познаем по гласа.

# 518
В последните дни слушам по 10 пъти на ден изпълнението на Шапката...Възхитена съм! Имам едно доста странно предположение, затова се включвам в дискусията.
Прослушах всичите му песни и не намирам и един грешно изпят тон. Определено е артист, и то добър. Но пее изключително, особено добре си личи от последния път. За мен това е оперен певец, който явно много добре владее гласа си.
Някои от уликите ме отведоха до варненски певец - Свилен Николов. На мен не ми беше познат, но явно е име от национално и световно ниво. Кариерата му е с начало 2004, играе коафьор - Фигаро, както и цар - княз Игор, цар Ирод (явно има и вкус към мюзикъл). По-странното е, че във варненската постановка на "Севилският бръснар" имало марионетен театър с режисьор Фигаро...
Нямам идея дали другите улики се връзват, защото не намерих почти нищо за този певец. Но определено смятам, че има някаква асоциация между костюма и певеца, а точно този има и клип от "Тримата мускетари", където пее за шапка...

# 519
Повече ми напомня на Камелия Тодорова, отколкото на Нели Рангелова. Но не казвам, че е тя, а че ми напомня. Розата има силен глас и плътен тембър, с особена дрезгавина, освен ако не си преправя специално за случая гласа и/или е допълнително обработен, щом се споменава вероятност за пеене на плейбек, а не на живо.
Колкото до последното тук предположение за Шапката- наистина имаше някакво “клониране”, каквото и да са искали да кажат с това, но за този цирков артист и аз не знаех. Обаче тук отново опираме до това  какво разбират под “известност” сценаристите.
да единия вариант е да е цирков артист, но тази клонирана шапка може да е той самия(нали в момента той е шапката) и може да значи че има брат близнак. Аз се сещам за братя Аргирови.

# 520
Има логика да е цирков артист и затова да е 15 година на колела ...

# 521
Братя Аргирови са по-височки. Тази Шапка голяма мистерия, но накрая ще е нещо банално. При всички случаи ще е някой достатъчно известен от повечето имена, които се спрягат тук. Мисля, че е актьор, но кой? Гласът му е рокаджийски, поне последното и единствено което съм гледала.

# 522
Да и според мен братя Аргирови са по-високи, а и не толкова енергични, ако мога така да се изразя. Simple Smile

# 523
  • тук, на мястото си
Камелия Тодорова и Нели Рангелова не са, гласовете им не са така силни като на Розата. Роберта е със силен глас, но е ниска и по-пълна. Венета Рангелова май има силен глас, но не знам къде е сега и с какво се занимава.
Всички улики за Шапката ме водят до Къци Вапцаров, но ако беше той струва ми се, че щяха да са други песните. Като нищо може да е някой от цирка.

# 524
  • Sofia
Венета преподава на деца,плете и шие,пее,но няма дрезгав глас и е много нисичка.

Общи условия

Активация на акаунт