🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 521
  • 874
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да цитирам от предната тема, но мисля като Буболина, че в първата песен гарванът звучеше точно като Людмила Сланева - Локо. И изказах предположение, че може да е тя. Макар да не и знам творчеството и възможностите.

# 61

П.п. И това във визитката “  Аз искам само да направя света край мен по-красив.” - звучи ми като ангажираност с някаква кауза, а не казано само “ей така”/“така би ми харесал светът”
Това ми звучи като отговор на манекенка на конкурс за красота

# 62
Писна ми от тоя Михов и от бутането му. Гледам го на сцената и все едно не виждам костюма, а директно този човечец. Голямо изтъкване се изтъква и голям родолюбец. И ако някой случайно го е пропуснал, все ни се набиват различни факти - "Пеех и плачех. Не знам дали се почувства.", ордена Стара планина... Сигурна съм, че и това по-късно отпадане в предаването ще се изказва с патос в бъдещи интервюта.
Точно си ми беше като песента, която изпя - фалшив герой.

Албена много ме кефи. И костюма на лъва много харесвах. Съжалявам, че отпадна тя вместо някой друг /вече се знае кой визирам Joy/

# 63
Повече ми се иска да вярвам, че Розата наистина го мисли, а не че казва клишета.
Скрит текст:

П.п. И това във визитката “  Аз искам само да направя света край мен по-красив.” - звучи ми като ангажираност с някаква кауза, а не казано само “ей така”/“така би ми харесал светът”
Това ми звучи като отговор на манекенка на конкурс за красота

# 64
Сега почнах да се съмнявам, че Жана е розата, като казахте, че си е счупила ръката. Може да е се е случило след концерта, да видим следващия лайф как ще е. 😀

# 65
От полунощ е.

# 66
Хм, това ще да е било след концерта си мисля аз. В събота ще разберем дали е Жана или не. Просто много съвпадения, за да не е тя. Сега и изпълнението й на Дельо, не всеки може да са осмели да я изпее на сцена. А тя го е правила. Аз съм убедена, че под маската на Розата стои тази мърлява жена. Ужас.

# 67
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да, сега вече ще разберем тя ли е или не е.

Много ми е интересно, Вальо като си сваля маската перуката му какво ще я правят  newsm78

# 68
Зависи кога ще пее розата и кога ще започне да пее Жана. Участието беше с час 23ч., нали?

# 69
  • София
Албена беше изключителна в представянето си... Как пя само.

И аз искам посредствените образи да изчезнат.

# 70
  • Ню Йорк
Споменаваше се, че зад някоя от маските може да е е Стефан Илчев. Интересно предположение, но и много лесно може да се провери. Стефан има огромни крака, може би 45-46 номер, а дали има някой участник с такива крака?

# 71
То нямаме консенсус за розата, гарвана и шапката, останалите се знаят. Зад никоя от трите не може да е - Стефан е и висок, отделно не мисля, че Маги би заложил пак на него толкова скоро след Капките.

# 72
  • София
Може ли Шапката да е Дичо?

Не се сещам за много дребосъци...

# 73
Може ли Шапката да е Дичо?

Не се сещам за много дребосъци...
Според мен не. Просто защото му е много разпознаваем гласът, а и видяхме в Капките, че никак не се справя с преправянето му.

# 74
  • Испания
Интервюто с Албенка в "Здравей, България":

Общи условия

Активация на акаунт