🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 723
  • 874
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А това с планетата как се връзва?
Може би, се е преместила в Пайнер.

Дамян Попов и Жана Бергендорф - Едно, 2019 - ЛИНК

# 91

И как пасват на Алекс Раева? Височината не я намирам в нета, но изглежда, че е висока колкото М.Игнатова. М.Игнатова с токчета е колкото Рачков т.е Раева според мен няма 170 см
Това е моя интерпретация, не твърдя, че е тя.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 21:17 от Organza

# 92
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Раева ако можеше така да пее, ехе...

Вероятно е взето от  Малкият принц, неговата роза и планетата, на която живеят те. Жана често говори за сина си и света, който се опитва да изгради около него. Очевидно е метафора.

# 93
  • тук, на мястото си

- участвала е във втф "врабчета"
- 170 см е
- била е шивачка/дизайнер
- майка и е била ватман (работила е като равна с благородник - Е.Минчев) по публикации в нета
- стойка на тялото, краката
- липса на талия + корем, който се прикрива с листата от костюма
- за нея винаги са писала клюки, била е наркозависима, но се е излекувала, след това се покрива от медийния живот - реплики на розата: " Животът ми е прекрасен, но понякога и жесток.
 Бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя горда на моята планета.На моята планета всичко е красиво, чисто и спокойно. Няма да ви кажа коя е тя, защото не обичам да нахлуват в личното ми пространство.

Всичко е много измислено и съчинено, сигурно ще се намерят още 5 певици, които да отговарят на тези  "описания" без наркозависимостта, която за Жана не е клюка.

# 94
Дай имена на певиците и ще ги видим.

# 95
“Имам бодли, но не наранявам никого” - изведнъж ми хрумна особена асоциация , може ли да е журналист/водеща? Не че ми се връзва, просто нова идея. Поне с “много известна” би паснало 😄.
По глас, след като чух Делю хайдутин в двете изпълнения, на мен Розата не ми прилича на Жана.
А уликите поначало са много размити - напр. при Иван Звездев. (доколкото помня, че тогава пък съвсем не гледах внимателно)  визитката беше, че “забавлявал хората” и фигура в народен костюм като на фолклорен танцьор. Пък имали съвсем друго предвид.

# 96
  • Варна
Дрогата. В преносен смисъл си е "отлитала" едно време на друга планета. Надявам се искрено да се е отскубнала от тази зависимост, не ми е близка, никаква не ми е, но е много гадно нещо наркоманията, бая бивши съученици и приятели загубих заради опияти разни...

# 97
Изгледах изпълнението на Жана на "Дельо хайдутин" и може би, наистина е тя.
Все се надявах да е по-засукана загадка, ама...

# 98
Извинявайте, но “ Бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя гордана моята планета.“ не ми звучи много като нещо за гордеене по отношение на това, с което сте свързали по-горе “планетата”.

# 99
Честно казано, когато някой е набелязал ,че 🌹 е Жана то всякак ще се извъртят уликите , за да се докаже, че е тя. Но за мен това е човек, който като смъкне маската ще си кажем " дава, бе, как не се сетихме за нея?!?" . Просто е някой , който не сме подозирали.
Нямам никакви подозрения. Но ми е адски интересен образ. След нея е шапката и после гарванът ( защото си мисля, че там се крие Крисия)

# 100
В едно интервю Крисия отрича участие в шоуто Маскирания певец също както и Мариана Попова отрича.

# 101
Аз не мога да вържа нито една от уликите с Жана.
Скрит текст:
- участвала е във втф "врабчета"
- 170 см е
- била е шивачка/дизайнер
- майка и е била ватман (работила е като равна с благородник - Е.Минчев) по публикации в нета
- стойка на тялото, краката
- липса на талия + корем, който се прикрива с листата от костюма
- за нея винаги са писала клюки, била е наркозависима, но се е излекувала, след това се покрива от медийния живот - реплики на розата: " Животът ми е прекрасен, но понякога и жесток.
 Бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя горда на моята планета.На моята планета всичко е красиво, чисто и спокойно. Няма да ви кажа коя е тя, защото не обичам да нахлуват в личното ми пространство.

Както споделих, за мен гласът няма нищо общо с този на Жана, но хайде да кажем, че е тя и изникват още някои въпроси.
Розата каза, че някога се е опитвала да се занимава професионално с музика, което изключва да е активна певица сега, а Жана е. За сметка на това, примерно Роберта(не казвам, че Розата е Роберта, макар да си го мислех преди), преди си е изкарвала хляба като певица, а сега преподава на деца. Имаше и въпрос към Розата, дали преподава пеене на ученици. Тя отговори: Да, дори и в това участвам, за да може да помагаме на българските деца. Не съм чувала Жана да преподава пеене.  
Също не съм чувала преди да е била шивачка. Изобщо не става въпрос за дизайнер и модна линия, а че преди да стане известна, Розата е БИЛА шивачка. Единствената, за която съм чела, че е била шивачка, преди да стане известна, това е Преслава. Но всичко с уликите спира дотук.

# 102
И отговорът, че всеки ден репетира професионално по-фолк се свързва. Но другите улики никак не ги намирам да имат връзка с Преслава. Пък и тя нали все още пее и с рова е известна, а не преподаване.
Роберта ми се връзва с някои от уликите, но не и с шиенето, както и с поп-фолка, стига да не е било последното ироничен отговор.
А това “бодат ме, тъпчат ме”, “на друга планета”, “не допускам до личния живот” , в комбинация с “много известна” ми звучи като определение за популярна личност, която никак не обича да допуска до себе си журналисти и същевремнно търпи постоянно публично от тях критики, а не като човек, който има семейни проблеми. Защото все пак намира утеха на своята “планета”, с която се гордее (моля там да не се изпада в една друга посока пак)

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 07:12 от fenyx

# 103
В предишните теми качих видео, в което Жана "преподава" на деца, лесно се намира в гугъл. Там тя казва нещо такова - аз съм фризьор, дизайнер, певица - всичко това е изкуство. Вече само едно и също се дискутира, назад в темите други са дали предположения и обосновки за Жана. Така или иначе, дума по дума няма как да отговаря 100 % на образа, поне това го разбрахме от разкритите образи. Все пак идеята с уликите е да ни заблудят и накрая да разберем нещо ново за участника, а не да ни разкрият това, което вече знаем. Певците участници, както и участниците с разпознаваеми гласове със сигурност ще се опитват да преправят гласа си, за да не се разкрият лесно. До момента за мен Жана най-много съвпада.
Наистина се надявам да се окаже, че е човек, който не сме предполагали.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 08:23 от Organza

# 104
Уликите се връзват, но и напасват също.
На мен, след като чух двете изпълнения на Делю хайдутин, не ми звучи гласът на Розата с еднакъв тембър на Жана, но вече изказах мнение и спирам по този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт