🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 530
  • 874
  •   1
Отговори
# 75
Албена е много сладка, естествена и добра. Много я харесвам, трябваше да продължи, но май наистина отпадна заради ангажименти, а не заради вот. Ако имаше въобще вот този космат бухал отдавна трябваше да си ходи.
Иначе за Шапката, аз също мислих в началото, че е Дичо, но наистина гласа не е негов. Угрински или Вълдобрев. Не съм сигурна.

# 76
През Октомври Дони беше на турне в щатите с постановката ''Детектив''. Няма кам да е участшал в шоуто.

# 77
Изгледах клипчето на Жана с "Делю хайдутин" и според мен тя е Розата. И аз съм разочарована. Поне следващата седмица ще разберем със сигурност, защото няма как да скрият счупена ръка.

# 78
  • DE
Ако Жана бе розата нямаше да покаже счупената ръка.

# 79
Аз не ви разбирам. Харесвате Розата, но ако е Жана щяло да е жалко... Ами каквато и да е като човек Жана, добра певица е и това е факт. Нали това ви харесва в Розата, как пее? Какво значение има дали е Жана или друга. На мен лично не ми прилича на Жана, по-нежни жестове има. 

# 80
А на мен изобщо като глас не ми прилича на Жана.

# 81
  • тук, на мястото си
Аз не мога да вържа нито една от уликите с Жана.

# 82
  • DE
За мен Жана не е добра певица, много вика Grinning Peace

# 83
А на мен изобщо като глас не ми прилича на Жана.
И на мен! И да се пъна да навържа нещата, гласът ѝ няма нищо общо.
А ако е тя, наистина ще съм разочарована. Ми, не я харесвам, сорЕ!

# 84
Ако Жана бе розата нямаше да покаже счупената ръка.

И аз мисля така. Нямаше да я показва и може би щяха да отменят участието й в Събота и нищо да не разберем.

# 85
О, Розата срещу Бухалът. Ако от тези двамата спечели вторият, то тогава вече говорим наистина за нагласено предаване. И така, битките тази събота са: Кукерът с/у Шапката, Розата с/у Бухалът, Пилето с/у Гарванът и Принцесата с/у Пчелата.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=146685366695488& … d=104035294293829

# 86
Аз не мога да вържа нито една от уликите с Жана.
- участвала е във втф "врабчета"
- 170 см е
- била е шивачка/дизайнер
- майка и е била ватман (работила е като равна с благородник - Е.Минчев) по публикации в нета
- стойка на тялото, краката
- липса на талия + корем, който се прикрива с листата от костюма
- за нея винаги са писала клюки, била е наркозависима, но се е излекувала, след това се покрива от медийния живот - реплики на розата: " Животът ми е прекрасен, но понякога и жесток.
 Бодат ме, тъпчат ме, но аз винаги се изправям и стоя горда на моята планета.На моята планета всичко е красиво, чисто и спокойно. Няма да ви кажа коя е тя, защото не обичам да нахлуват в личното ми пространство.

# 87
А това с планетата как се връзва?

# 88
В контекста на изречението смятам, че е свързано  с това, че поставя завеса на личния си живот. Тя влезе във Вип брадър,за да изчисти имиджа си, но в крайна сметка остана неразбрана и мисля, че това я накара да се оттегли, заедно с писаниците(къде верни, къде не).

# 89
Същите улики идеално пасват и за Алекс Раева, но не е тя. Не е и Жана. На видеото се вижда, че е напълняла, с доста голям корем и ханш. Няма как с две листа на костюма да се скрие. Освен това Жана крещи във височините, където трябва повече мощ.

Общи условия

Активация на акаунт