🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 745
  • 874
  •   1
Отговори
# 135
Днес минавам покрай едно училище и децата в двора си играеха на Маскираният певец Grinning Крещяха "Долу маската"

# 136
Която и да е Розата, ако Бухалът  спечели с/у нея двубоя ще е абсурдно. Не заради друго, а защото просто последният няма певчески способности и в крайна сметка това трябва да се оценява, или греша?

# 137
  • тук, на мястото си
Още на първия лайф, виждайки Розата  не знам защо си помислих, че това е Йоана Буковска, но при уликите отговаря това, че е играла в "Шивачки" и това, че много пъти е казвала за жълтата преса че се е родила и израснала с клюките за нея. Това е, друго не намерих, даже не знам дали може да пее.
Случайно попаднах на Марина Драгомирецкая - завършила средно - облекло,  дизайнер, преподава пеене на деца, макар да няма музикално образование, майка и е преводачка, а баща и някакъв благородник, ама в Русия благородници ? Има пръстен, който и е много скъп подарък от баба и. Само че тя не е толкова известна.
Така стигнах до София Джамджиева и продължавам да мисля, че е тя.

# 138
Какво общо има шиенето нямам идея, но интересното е, че казва “преди бях шивачка, сега съм много известна” - т.е ако нещо се свързва с филма “Шивачки”, може да бъде само с някой, който не е бил известен преди филма. А пък в него дамите, които участват все са известни, струва ми се. Та версията за филма май е разсейване на публиката от страна на Ники Кънчев.

# 139

Според мен много зависи от това с какво е облечена Жана, коя част на тялото се подчертава. На двете снимки е Жана.
София Джамджиева също не я изключвам, просто няма много инфо за нея в нета.

# 140
  • Пловдив
Предвид оформеното коремче на Розата, което се вижда на последния лайф, все по-вероятно е това да е Жана. Ето нейни снимки с малко коремче, даже пише че е бременна.

И в нейния профил отрече статията за бременност. Така, че не е бременна и не се връзвайте на всяка статия.

Разбира се, аз не съм се вързала. Само ползвах статията за илюстрация на малкото симпатично коремче, което ми изглежда същото като на розата.
А иначе, след спечелените 250 000 искрено й пожелавам наистина бременност, особено ако и показаният годежен пръстен е неин Simple Smile

Впрочем, тя може да си отрича и пак да е бременна Simple Smile

# 141
Тази София аз не я знам, от Гугъл видях, че е участник от Капките, но предполагам за много други хора също е непозната и това не се връзва с “известна Роза”.

Аз също съм склонна да вярвам, че е Жана макар че и при нея има разминаваме в уликите.
Но по-скоро смятам (искам), че това е популярна личност, която не е певица и е известна с друго.

# 142
Хора, които са придобили популярност само чрез даден формат, лично аз не възприемам като “много известни” (като в  случая не визирам София, говоря по принцип). Но друг въпрос е какво възприемат сценаристите, които са написали уликите.

# 143
  • Испания
"На кафе" с Прея

# 144
Здравейте. Кой мисли, че Пчелата е Маги Джанажарова? Гласът на някои места много наподобява нейния, не мислите ли? За Принцесата съм много сигурна, че е Алисия. Интересен образ е Шапката, много ми е любопитно кой се крие под шапката!

# 145
  • София
Маги не беше трудна за разпознаване, но нямам против да остане по-дълго, не я дават много често, та нека ни попее малко.
Бих предпочела преди нея да си тръгнат Михов, Дивна и Ненчо.

# 146
Алекс Сърчаджиева най-много от всичко друго се разминава с Розата по ръст - в нета я дават само 1.64. Другите улики малко или много биха могли да се навържат.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 21:04 от Flo Ann

# 147
Според мен, Алекс Сърчаджиева най-много се разминава с Розата по пеене. Grinning

# 148
Никой не я чувал да пее, така че тук мога да поспоря - всичко е въпрос на догадки.

# 149
Никой не я чувал да пее, така че тук мога да поспоря - всичко е въпрос на догадки.
Ей тук според мен е ключът. Ако можеше да пее като Розата, все някой, някога щеше да я е чувал.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 21:55 от precious*

Общи условия

Активация на акаунт