Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 312
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 105
Мелничките с подправки за еднократна употреба ли са?
Случвало се е и така, и така-еднакви мелнички с еднакви подправки-едни се отварят, други не.Последната "гарам масала" се оказа, че се отваря, предишната-не (коментирахме с долче последния път).
Днес ще се мотая по центъра-освен за мелнички и сироп за кафе-друго какво да търся?
Кога е пускана последната гарам масала която се отваря? Моята е от ноември-декември миналата година, с керамичен механизъм и не се отваря. Има едно леко като завъртане, но дотам, седи си запечатано...
Румка, за дамските дънки ХХЛ питах, тях погледна ли? Blush
Аз си издирвам рецепта за щприца, че тази която имах я запилях някъде.... Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе си имаше тънкост, да се щприцоват сладките мисля на тава без хартия за печене/без мазнина, че иначе не се "залепят" и не се отделят от щприца. Обаче първият щприц който купих беше дефектен, металната част беше пробита на грешно място....

# 106
  • Стара Загора
Шоколадови капки купих сутринта в  Стара Загора.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 14:37 от tanya_p

# 107
  • София
Мелничките с подправки за еднократна употреба ли са?
Случвало се е и така, и така-еднакви мелнички с еднакви подправки-едни се отварят, други не.Последната "гарам масала" се оказа, че се отваря, предишната-не (коментирахме с долче последния път).
Днес ще се мотая по центъра-освен за мелнички и сироп за кафе-друго какво да търся?
Кога е пускана последната гарам масала която се отваря? Моята е от ноември-декември миналата година, с керамичен механизъм и не се отваря. Има едно леко като завъртане, но дотам, седи си запечатано...
Румка, за дамските дънки ХХЛ питах, тях погледна ли? Blush
Аз си издирвам рецепта за щприца, че тази която имах я запилях някъде.... Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе си имаше тънкост, да се щприцоват сладките мисля на тава без хартия за печене/без мазнина, че иначе не се "залепят" и не се отделят от щприца. Обаче първият щприц който купих беше дефектен, металната част беше пробита на грешно място....
И аз тогава купих,не се отваря, гледах внимателно и проверявах. Нещо се е объркала потребителката.

# 108
Взех две-тази е втората, отпечатах я вчера след като видях, че от днес ще ги има пак(кътках си я ...)

Срок на годност 08/2021, партида 8081340

# 109
Моята партида и срок на годност са абсолютно същите! Но не се отваря, купувана преди 11-12 месеца... Cry

# 110
Сладкарските боички хубави ли са?

# 111
Знам, долче,  с теб тогава се ядосвахме тук, затова вчера като отворих втората се изненадах и писах, че са и така, и така...

# 112
Коледните покривки дали могат да се перат? Имат нещо като хартиен слой от долната страна.

# 113
  • Мадрид / София
А може би мелничките трябва да се понасилят за да се отворят?

# 114
Реално мелничките са от една и съща партида! (ясно защо имат "проблем с доставката" и няма навсякъде- заредили са каквото вече са имали) Много тъпо, ще ни карат да пробваме в магазина ли, да "чопваме" с пръст ли.... Stuck Out Tongue Winking Eye Neutral Face Защо просто не пуснат и подправки в пликче, един вид пълнител? Шегата настрани, не съм отваряла мелнички в магазина, но съм виждала разопаковани от други....Да си пишат направо на мелничката еднократна ли е или не.
Angela, аз явно не съм достатъчно силна, имам чувството, че би се счупила...

# 115
Ще ме линчуват, неинтересуващите се от мелничките в темата...не, не е до сила отварянето, а е до вид бурканче и механизъм -на винт и с нещо като жлебове.Спирам и отивам на шляй пазар-лидълски.Ще се оглеждам за шоко капки, мелнички и кафе/сиропи-доклад след 20.00ч.

# 116
Да, като опитваш да отвориш "неотварящите се" завърташ и нещо спира и пречи на пълното отваряне, подобно на капсулованите капачки от бутилки с олио, веро и др.
Все пак ще си взема още една-две мелнички ако има при нас. Blush

# 117
dolce miele аз вземах от женските дънки XXL за майка ми. Хубави са. Има два цвята - сиви и черни с червен кант отстрани. Много добре стоят.
Мелнички и сироп за кафе при нас нямаше.

# 118
Някой да е виждал квадратен душ Grin
Повече бройки имало в Младост /Ляпчев/
Драгалевци. В Борово е кръгъл.
Не си гледал добре в Борово. Има и от двата душа, дори квадратния е поне 5-6 бройки, може да са ги извадили сега. Мястото е променено обаче, след Делукса май бяха на тази редица или предишната, но е отляво, като вървиш към касите.

Купих си плюшки))) Клинчето е същото дето писах, че съм доволна от миналата година, но нямаше тъмносиньо Л, взех меланжа в лила и блузона в синьо, сини пантофки пухени, много топли всичко и е добре. Препоръчвам за студенокръвни като мен. Детските блузончета плюшените са супеееер. Ама се купуват, в момента има. Взех кокосово брашно, няма тук да съм невежа. Кайсиев компот,също са намалени са с 30% холандските бисквитки-тези сплесканите на 2.70 май и от тях взех, бутер-кошничките 2 пакета и ми харесват на вид поне. Взех и от сместа за сладки, ама не като на Тета -кафява е кутията , линзер нещо пише. И един сив календар за 12 лв взех, чудих се за него, ама за пръв път взимам, мисля да е за вкъщи изненада да се забавляваме, с джобчета е и после пирончета може да се слагат в тях за по-пригледно си мисля))))

Душ слушалки още има, но са 2 вида видях чак сега. Еми моята е от по-грозните в сиво-синьо, а другите са черно-сиво. Ама има разлика в дупките гледах и съответно в струята би трябвало да има. Та затова мен ме масажира, а Лъкито си се чипка само)))) (майтап )

Бях наслагала и други неща, ама видях, че няма да ми стигнат парите и айде пак да вадя и слагам((
И при нас нямаше за кафенце сиропа, дето са показани. Не видях и маслиновото масло. Има такова, ама не е същото, трябва да е като обикновеното си мисля по бошурата, не го видях сега на 12 лв е 750гр. То и да имаше , нямах пари.

Препоръчвам плюшките, хубави са и за жените и за дечица, много топлят и са мекички, приятни са и за носене, бе супер са.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 16:15 от Анонимен

# 119
На мен плюшеният клин не ми харесва, ще го връщам - нито материята ми допада как я усещам, нито кройката е моята. Взех си ватиран панталон от миналата седмица, той е добър.

Общи условия

Активация на акаунт