Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 317
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 120
Еми клинчето е за вкъщи. Не е за навън. Аз съм много доволна и наистина ми топли, това ми е важно. За красота...не е красив, ама удобен и топъл. Блузона, уж рокля, също е топличък и мек. Мен ме устройва идеално, доволна съм.
А детските за момиченца бяха в едни бонбонени цветове пухчеви, много ми харесаха))

# 121
И аз се бях засилила за така наречените рокли, но това нещо няма начин да го сложа дори и в къщи.

# 122
Аз се чудя как се ползват гащеризоните или по-точно как ходят до тоалетна с тях...трябва чисто голи да се съблекат..🤔

# 123
Аз се чудя как се ползват гащеризоните или по-точно как ходят до тоалетна с тях...трябва чисто голи да се съблекат..🤔
Чисто голи за момиченцата, момченцата са по-лесни Wink

# 124
То има и гащеризони и за големи, и аз това съм се чудила винаги.
Ходих да напъвам мелничката, и моята е като на Долче, малко празен ход и до там.
Казах ли ви, че Лидъл ми е новият любим магазин, сутринта получих пратка с куриер - чисто ново чопърче, много се радвам. Само дето е синьо а не розово, но ще го преживея
Stuck Out Tongue Winking Eye
Две печива изврътках вече с него, едно солено и едно сладко. Сладкото стана неприятно и безвкусно, за пръв път ми се случва такова нещо с режимна рецепта. И понеже бях пуснала в края на миналата тема, да знаете, не я правете:
https://healthywithdeni.com/2019/02/фъстъчено-брауни/

# 125
Ето как ми стои, ама съм дебела по принцип, а на по-слабички по-добре ще е.Това с лилавото клинче, нямаше синьо и роклята двете са Л размер. За студено време ми е супер и хич не ме е грижа, щом ми е топличко и удобно.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 20:27 от Анонимен

# 126
fanfanito, това добре, ама кошничките не си ги купувай, не защото си дебела, добре си си, но са много скъпи. Като писа и сетих да ги погледна. 37 лв им е килото, тези хора са луди, дано поне са с масло, че миналата година гледах някакъв шоколад от Делукс серията, ако не греша, с палмова мазнина.
Най-евтин излиза на Тета режима Grinning. Егати скъпото тесто.

# 127
Тези кошнички си ги направи сама с обикновено или бутер тесто.
В Румъния имаше в супермаркета празни еклери, това ми се видя много готино,и не бяха скъпи. Пълниш с каквото ти душа иска...

# 128
И аз взех от кошничките, перфектни са, 40% масло, 3 съставки (редакция: 4 - брашно, масло, сол, яйца)! 😍 Благодаря на Фанфанито за идеята. 🌼

Исках и аз лилав клин, но може би просто ми е голям, трябва ми ХS или най-добре ми стоят 152 на Пепъртс, а този е S дамски размер.

Делукс сладоледите бяха пълна катастрофа като състав, да, а исках да взимам едно брюле. Взех сладолед редовен асортимент 🙄..за кафето.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 16:59 от soul81

# 129
rovaru, ще дойдеш и ти на нашето с Тета 😸
И малко сериозно, наистина доста се разтоварва бюджета като започнеш да си купуваш само мръвки и зеленчуци, и тук там някое вариво и млечни.

# 130
Ееее, късно чадо)) Взех вече кошнички и то 2 опаковки. Не съжалявам, имам идея, ще ги пълня, ама не съм добра в готвенето. Може би ще купя малко руска салата, малко снежанка, нещо тази със сиренце, от лютеницата, с печени чушки има, бе по-малко и разноцветно ще ги напълня за предяснтие.
Хепи, от бутер тесто са.

# 131
Не съм ходила да гледам плюшените неща, но дано поне е от хубав плюш. Една плюшена пижама имам (не е от Лидл, българска е и от друг магазин) - такова скубене на плюша е, че успешно замества ръсещите косми домашни любимци

# 132
Тези кошнички си ги направи сама с обикновено или бутер тесто.
В Румъния имаше в супермаркета празни еклери, това ми се видя много готино,и не бяха скъпи. Пълниш с каквото ти душа иска...
Празни еклерчета има и в София
Скрит текст:
На паркинга на Bauhaus, който е срещу централните гробища ( не знам дали има друг магазин ), като влезнеш в паркинга от дясната страна има сграда с магазини. Вътре най в ляво има един много голям италиански магазин, там има еклерчета и други доста интересни неща

# 133
Нищо не се скубе и пада от плюша, то няма косми. Но пък на мен от миналата година клинчетата малко се изтъркаха от вътрешната страна на бедрата горе и затова сега си взимам ново. Хич не ми е евтино, аз трудно давам толкова пари за клин, ама съм доволна. При нас е много студено вкъщи, а и сме пушачи и все отваряме да се проветрява, студенокръвна съм, не се оросявам (предимно мозъка е видно вече, но и ръце и крака също), за мен е добре и неочаквано съм доволна. Но, това е мое мнение де, всеки си има виждане и предпочитания. Боклук обаче не прави със сигурност.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:09 от Анонимен

# 134
Някоя сполучлива рецепта за еленското месо намира ли ви се? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт